botaed
Anetar i regjistruar
Regjistruar: 05/01/2003
Vendbanimi: londer angli
Mesazhe: 190
|
sqarim
Me ler ta shpjegoj edhe nje here qe une nuk kam ofenduar kend ne qellimet e mija sepse eshte kunder natyres time,dhe po te shohesh me vemendje shkrimet e mija e kupton qe une nuk kam pas qellime dashakeqese,megjithate nqs ti do te marresh edhe nje miremengjes per ofendim atehere ky nuk eshte problem qe nuk me perket mua ta zgjidh dhe kjo eshte hera e fundit qe shkruaj mbi gjera te tilla.Per sa i perket ceshtjes te serbeve duhet ta dish qe masakrat kunder shqipetareve kane filluar te shumohen vetem mbas fillimit te borbadimeve te natos si nje shenje hakmarje.Idime shume mire figurat e manipuluara nga shtypi amerikan mbi masakrat e serbve ne kosove qe arrinin deri ne 100 mije djem te rinj te vdekur dhe me shume dhe te varrosur ne varre masive dhe qe mbas luftes rezultuan vetem ne qindra.Edhe njehere dua te theksoj qe nuk ka qene populli serb qe ka bere masakrat ne kosove,bosnje,kroaci por ka qene makineria ushtarake ne drejtim te milloshevicit dhe kjo duket hapur mbas kapjes te(milos).Nje pjese e popullsise serbe i kane mbeshtetur vendimet e padrejta te milloshevicit sepse kane qene te verbuar nga propaganda e qeverise dhe nuk kan pas burime te pavarura info.(e njejta gje qe po ndodh sot ne amerike).Mos harro qe ishte populli serb qe e largoi nga pushteti milloshevicin me dhune.Dhe mos harro qe borbadimet e serbise nuk in sherbyen aspak ceshtjes shqipetare por vetem thelluan urrejtjen midis dy popujve qe jan dhe do te jene fqinj pergjithmone.Nuk mund te gjykosh nje popull .Persa i perket hartes te shqiperise qe na ka treguar me lart ky cuni nuk do te thot aspak qe ne kemi te drejte ti kerkojme mbrapa ato troje,sepse te gjitha shtetet e ballkanit kan nga nje harte te tille per trojet e tyre etnike dhe cfare do te ndodhte sikur te gjith ti kerkonin ato troje me cdo kusht?ajo qe ne kemi te drejte eshte qe te jetojme ne paqe,prosperitet dhe tolerance me fqinjet tane dhe jo te kerkojme shqiperine etnike por te ruajm dhe te kerkojme te drejtat tona ne cdo cep te ballkanit ku i thone bukes buk dhe ujit uj. me respekt botaed
|