cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180
|
Citim: Po citoj ato që tha Deb*
Pse ndjenjat rastesore nuk futen te dashurickat?
Nuk e kuptoj se si mund te jete momentale, rastesore nje dashuri? Kur te shoh me sy me merr malli per ty? Keshtu?
Nje dashuri e vertet mund te nisi rastesisht, por nuk mund te ngelet e tille, ndryshe nuk eshte dashuri.
Po eshte o debora dhe ja ta sqaroj une me mire. Po ti kur shkon ne kishe pse betohesh qe 'ne te mire dhe keqe do i rrish prane bashkeshortit' dhe baff s'kalojne 5 vjet dhe opa ndarja??! Kjo nuk quhet momentale? 
Ja nje rast konkret me Sarkozy-n. Ky ka qene kryetar bashkie per vite me radhe. Kur martoi Cecilian me Jacque Martin (burrin e pare te saj) e dashuroi direkt me shikimin e pare dhe me e forta duke i martuar tha: "kjo eshte gruaja qe kam enderruar,o e ndaj nga ky dhe e marr o s'ka" dhe ashtu beri.U martua,u betua perpara bashkiakut "ne te mire e ne te keqe" dhe baff s'kaluan 5 vjet filluan moskuptimet, ne fund ndarja. ..Pra,nuk jane ndjenja momentale keto? Imagjino i bejne gjoja njerzit inteligjent po njerezit e thjeshte?!
Prit se ka edhe me keq akoma kur te ngel ne dere dhe ske c'ti besh 
Ka nga ato raste qe njihen qe kalamaj neper shkolla dhe si me lezet te futen ne jeten tende...por ktu ka diçka me te lezetshme sepse fillon dhe ve ne peshore gjerat negative me ato pozitive kesaj i thone kompromise pra ne kete rast zgjat martesa por jo dashuria .
Aha deb* jam mesuar te llastoj veten nuk pres principin te me llastoj