Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Llogaria Bankare ne martese!
Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Lela_Dr është moderator/e në këtë nën-forum   Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Cili tu duk mendim i ceket ty Elbasanso...fakti qe une mendoj te siguroj jeten time edhe pa nevojen e mashkullit????????????

Epo c'te bej. Une kam shkruajtur dhe me pare ne kete teme, dhe po te lexosh ne faqet mbrapa kam shpjeguar dhe motive te tjera.

Une nuk thashe qe s'dua te ndaj pasurine me Burrin tim te ardhshem (pra llogari e perbashket)...por do te kem gjithmone edhe nje llogari personale ku mund te kem nje bazament per c'do fatkeqesire qe ndodh ne jete.
Jetes nuk i dihet..sepse jemi dhe ne emigracion...dhe mund te qelloje edhe te ngelesh ne mes 4 rrugesh nga nje lidhje martesore qe nuk shkon mire.

Ti quaje sa te duash te ceket kete mendim, por ky eshte realiteti i sotem i dashur Une jam....
Nuk eshte per t'i besuar askujt sot...dhe duhet te jesh gjithmone i kujdesshem ne c'do hap te jetes.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2008 21:29
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Cili tu duk mendim i ceket ty Elbasanso...fakti qe une mendoj te siguroj jeten time edhe pa nevojen e mashkullit????????????

Epo c'te bej. Une kam shkruajtur dhe me pare ne kete teme, dhe po te lexosh ne faqet mbrapa kam shpjeguar dhe motive te tjera.

Une nuk thashe qe s'dua te ndaj pasurine me Burrin tim te ardhshem (pra llogari e perbashket)...por do te kem gjithmone edhe nje llogari personale ku mund te kem nje bazament per c'do fatkeqesire qe ndodh ne jete.
Jetes nuk i dihet..sepse jemi dhe ne emigracion...dhe mund te qelloje edhe te ngelesh ne mes 4 rrugesh nga nje lidhje martesore qe nuk shkon mire.

Ti quaje sa te duash te ceket kete mendim, por ky eshte realiteti i sotem i dashur Une jam....
Nuk eshte per t'i besuar askujt sot...dhe duhet te jesh gjithmone i kujdesshem ne c'do hap te jetes.

Lelush mire e ke ti shpirto se si kane ardhur kohet sot veshtire te te besojne dhe te besosh, mos shih neve se ne jemi brezi i vjeter qe cdo gje e kemi filluar bashke nga "A" dhe e mbarojme bashke deri tek "ZH" :p

Amoro po gjirokastrite jam une dhe jam krenare qe jam e tille, se ajo edukata gjirokastrite nuk me ka lene kurre ne balte.

Me dy qofte mbush sinine une

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2008 21:38
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Citim:
Po citoj ato që tha kotka
Amoro po gjirokastrite jam une dhe jam krenare qe jam e tille, se ajo edukata gjirokastrite nuk me ka lene kurre ne balte.

Me dy qofte mbush sinine une

Hahahahahahahahahahaha. Po qeshi me lot. Te betohem qe se dija qe ishe nga Gjirokastra. Njihen per kursimtare ama femrat i kane dhe nikoqire te medha(mesa kam degjuar).

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2008 21:41
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Hahahahahahahahahahaha. Po qeshi me lot. Te betohem qe se dija qe ishe nga Gjirokastra. Njihen per kursimtare ama femrat i kane dhe nikoqire te medha(mesa kam degjuar).

Pse s'thua kurrnace!!

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2008 21:43
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857

...Lela_Dr, e citova qe: Askush ska pse ngel me "gisht ne goje" kur, te pakten ne Boten ku jetoj, ka MERREVSHJE te cilat kryhen para Avokatit dhe Notarizohen! Ato MARREVESHJE, njihen ligjerisht! Per cdo gje te vene-blere gjate kohes se LIDHJES si dhe Kursime po ashtu dhe Borxhet a Kredite Bankare te perbashketa, ndahet ne menyre te barabarte !

Por, mua te theniet e tua por, dhe te ndonje tjetrit ketu, me bie ne sy, gje qe eshte per mua e rendesishme, ANA PSIKOLLOGJIKE, EFEKTI I SAJ, NE NDARJEN E "QESES"...!!!
Shume bukur e ka thene-shkruajtur Vlonjati, sigurisht me Ironi qe, te ndahet dhe berja e Kalamojve, pse vetem "Qesja"...!!!
.....
Te pershendes perzemersisht!

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2008 21:44
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
** dream **

Po pse ti kujton se nga rrogat qe marrim ne ne muaj thua te teproje gje per kursim??????????
Sidomos kur vijne dhe femije ne familje...eshte akoma me e veshire te arrish ne fund te muajit e jo me te mendosh per nje teprice lekesh. :p:p

E nejse se mendime hedhim ketu....

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2008 21:49
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

Citim:
Po citoj ato që tha BDB

Pse s'thua kurrnace!!

ncuq ncuq ncuq

Une jam... pefundimet shpesh rezultojne nga eksperiencat e hidhura (numri i madh i divorceve), jo nga ato te emblat (berja e kalamajve)

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2008 21:51
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957

Une mendoj qe... ne nje familje, si nje organizem shume i rendesishem i shoqerise... duhet te kete nje administrator!

Duke qene se... per ligjin e "xhungles" mashkulli eshte ai qe ka me teper "atribute" , me nje marreveshje te heshtur... eshte ai qe ben (duhet te beje) administrimin ekonomik te familjes!

Lela ti duhet ta dish mire dy here kete pune...
e para si administratore qe je (ne forum) dhe e dyta per fakultetin qe ndjek :p

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2008 21:54
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
** dream **

Citim:
Po citoj ato që tha BDB

hahahahahahah po kot nuk harxhoj kohe duke shkruajtur ne kete teme, sepse nje fare eksperience e kam....dhe kam pare shume situata familjare ku femra ka perfunduar poshte urave...sepse burrat (qe ne momentin e marteses nuk kane pranuar marreveshjet me avokatet per ndarjen e pasurise) dhe keshtu i kane lene per femra te tjera...

Mos na rafte ne risk nje gjendje e tille, por perdite po degjoj fatkeqesite qe po i behen femrave shqiptare ne emigracion nga te Ashtuquajturit BURRAT.

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2008 22:00
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Citim:
Po citoj ato që tha BDB
Une mendoj qe... ne nje familje, si nje organizem shume i rendesishem i shoqerise... duhet te kete nje administrator!

Duke qene se... per ligjin e "xhungles" mashkulli eshte ai qe ka me teper "atribute" , me nje marreveshje te heshtur... eshte ai qe ben (duhet te beje) administrimin ekonomik te familjes!

Pikerisht keto meshkujt si ky parafolesi qe hiqen si burra kanuni perfundojne me ndonje grua qe i ben te lajne lyejne e pastrojne shtepine, te mbajne kalamajte e kjo e tera ndersa gruaja lyen thonjte (xhan-xhan, BDB)

Lela, mos bjer pre e provokimeve te ulta maskiliste

P.s. BDB, gjej ndonje ikone me ndonje mashkull me me pak pupla dhe me me teper muskuj(dmth muskla :p)

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2008 22:02
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 10:38 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Llogaria Bankare ne martese!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar