Regjistruar: 03/06/2008 Vendbanimi: . Mesazhe: 335
Citim:Po citoj ato që tha Pitkini me siguri e ke vjedh :p Pitkino, ketu ne albania s'para kan HTC dhe i bi qe tja kem vjedh Lordit ose ndo1 shokut te vet
Citim:Po citoj ato që tha Pitkini me siguri e ke vjedh :p
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 19/08/2004 Vendbanimi: Mesazhe: 442
Citim:Po citoj ato që tha akrepi2008 Pitkino, ketu ne albania s'para kan HTC dhe i bi qe tja kem vjedh Lordit ose ndo1 shokut te vet shfajesm e quan ti kete??
Citim:Po citoj ato që tha akrepi2008 Pitkino, ketu ne albania s'para kan HTC dhe i bi qe tja kem vjedh Lordit ose ndo1 shokut te vet
Regjistruar: 08/06/2003 Vendbanimi: California Mesazhe: 681
iphone per mua eshte klas. kam 1, por tani ka dale nje marke e re shume e leverdiseshme, them ta blej
Citim:Po citoj ato që tha Pitkini shfajesm e quan ti kete?? jo jo, une ndihem fajtor. Po beja nje retro te shpejte dhe mendova si do te kish qene jeta ime si hajdut celularesh !!! Goxha sakrifice dmth idea eshte se kur i ndyn duret duhet patjeter te jet celular se te zgjidh hallet e jetes
Citim:Po citoj ato që tha Pitkini shfajesm e quan ti kete??
Regjistruar: 24/09/2003 Vendbanimi: Fajtori chat Mesazhe: 6938
i have blackberry, po pres te dal nje tjeter nga AT&T se kam nermen te ndrroj kompani
Regjistruar: 27/08/2004 Vendbanimi: Asgard Mesazhe: 1568
Une mbaj paralel nje HTC dhe nje Blackberry 7100v. E kam thene dhe me siper ndoshta por s'me kujtohet
__________________ I'm a Creationist, I believe man created God.
lord kur do ma jepesh numerin e cel?
Regjistruar: 20/01/2004 Vendbanimi: Mesdhe-Adriatik Mesazhe: 44
Lord, jepi IMEI muuuhahhahahaha
__________________ Jetojn te gjithe ne te njejtin qiell, por nuk kan te gjithe te njejtin horizont.
Dreqe, e do ne MP apo e do publikisht? E di qe jam pak vone por sapo kam ardh nga jasht se isha me sherbim ne Dubai.
Regjistruar: 08/09/2007 Vendbanimi: NE FORUM Mesazhe: 62
Une mendoj se eshte IPHONE pastaj vjen NOKIA
__________________ shijoje jeten sikur te jete dita e fundit