Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Nuk Jam Dakort
Gjithsej 5 faqe: « 1 2 3 4 [5]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
ingmetalboy
without a trace

Regjistruar: 06/12/2004
Vendbanimi: wherever I may room
Mesazhe: 1008

Meqe dashke muhabet (mua nuk po me flihet sot) edhe une qe e mbaj veten per nje cike anarkist kur vjen puna e rregullave dhe lirese se njerzve i mbetem besnik faktit qe liria ime mbaron atje ku fillon liria e tjetrit. Puna eshte qe ne nje vend demokratik ku vendos shumica, nje njeri si puna time detyrohet te heshtin mbasi shumica do te flere ne oren 5 te mengjesit dhe nuk do te degjoje tingujt e lutjeve te kitares se Led Zepplin psh ( megjithese mendoj qe eshte budallallek te mos i degjosh ). Po thashe nqs nje dite shumica do te shnderrohet ne dashamires si puna juaj te gjithe do te kenaqen me lutjet e Motorhead 3 here ne dite.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 29 Shtator 2008 11:27
ingmetalboy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ingmetalboy Kliko këtu për të kontaktuar me ingmetalboy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ingmetalboy Shto ingmetalboy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ingmetalboy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsak
INXHINJER LULESH

Regjistruar: 17/11/2004
Vendbanimi: USA Arizona
Mesazhe: 1455

Re: Re: Nuk Jam Dakort

Citim:
Po citoj ato që tha kujta1

ajo eshte rit fetar e nese te pengon shko jeto ne ndonje vend ku nuk ka xhami

Jo re, hajde hajde pergjigje hajde. hahahahaha sipas teje raporti eshte shperngulje e 4000 banoreve per 1 autoparlant. Po ndodh ne Shqiperi ajo pune ku lenda e pare mungon (qe eshte populli) pa te ishe ne ndonje vend tjeter e shikoje ti se sa hingellinte autooprlanti.

Pse mos e heqim autoparlantin edhe cdo besimtare eshte i lire per te shkuar ku te doje kur te doje dhe te besoj si te doje por cdo gje te jete brenda per brenda instuticioneve. Atehere as ti nuk hidhje ide qe kapin vlere shekullore edhe ne kursenim cik kohe duke u marr me gjera te tjera.

PS. Ai avatari qe ke dukesh si i fort... hiqe se nuk te shkon e kunderta e "te forteve" mund te jete "homoseksualitet pasiv. Ka plote ketu ne USA .

Mesazh i vjetër 29 Shtator 2008 11:32
durrsak nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsak Kliko këtu për të kontaktuar me durrsak (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsak Shto durrsak në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsak në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsak
INXHINJER LULESH

Citim:
Po citoj ato që tha ingmetalboy
Meqe dashke muhabet (mua nuk po me flihet sot) edhe une qe e mbaj veten per nje cike anarkist kur vjen puna e rregullave dhe lirese se njerzve i mbetem besnik faktit qe liria ime mbaron atje ku fillon liria e tjetrit. Puna eshte qe ne nje vend demokratik ku vendos shumica, nje njeri si puna time detyrohet te heshtin mbasi shumica do te flere ne oren 5 te mengjesit dhe nuk do te degjoje tingujt e lutjeve te kitares se Led Zepplin psh ( megjithese mendoj qe eshte budallallek te mos i degjosh ). Po thashe nqs nje dite shumica do te shnderrohet ne dashamires si puna juaj te gjithe do te kenaqen me lutjet e Motorhead 3 here ne dite.

hahahahaha po ku te lejn kta me flejt ne gjum re, kto mir qe e dun autoparlantin ti punoj por kto edhe ne forum flasin me autoparlant. hahahaha po ku je ti se kisha koh pa te lexu...

Modifikuar nga durrsak datë 29/09/2008 ora 11:43

Mesazh i vjetër 29 Shtator 2008 11:35
durrsak nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsak Kliko këtu për të kontaktuar me durrsak (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsak Shto durrsak në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsak në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsak
INXHINJER LULESH

Re: Re: Re: Nuk Jam Dakort

Citim:
Po citoj ato që tha JONIDA UK

Hahahahahah,sakte bukur,qarte djali.
Po pse nxehesh ti e???

Jonush, te kam si rrush, edhe pse nuk bjen dakort me mua me ne fund e kuptova arsyen. Kuptova se ti jeton ne kohen e dashurise dhe se je e thekur vetem per ate pune. Shko ke nenforumet me teme, cafar sms keni derguar sot, apo flisni me shume per veten. Aty kishe rreth 90% te mesazheve te tua. Po ti moj goc shko fol per vetveten pse hyn kot ktej kur nuk din.

Kur nuk din se nga lidhet gomari mos u bej veteriner.

Hajt se shifna anej nga temat e tuja se me kan knoq shpirtin duke i lexu.

Mesazh i vjetër 29 Shtator 2008 11:41
ingmetalboy
without a trace

Regjistruar: 06/12/2004
Vendbanimi: wherever I may room
Mesazhe: 1008

Citim:
Po citoj ato që tha durrsak

hahahahaha po ku te lejn kta me flejt ne gjum re, kto mir qe e dun autoparlantin ti punoj por kto edhe ne forum flasin me autoparlant. hahahaha po ku je ti se kisha koh pa te lexu...

eshte mbledhur ripi durrsak-o. Eshte bere keq puna dhe ketej ne amerike, por me te urte dhe te bute shkoke me larg me duket mua.

Mesazh i vjetër 29 Shtator 2008 11:58
ingmetalboy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ingmetalboy Kliko këtu për të kontaktuar me ingmetalboy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ingmetalboy Shto ingmetalboy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ingmetalboy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Se di a ja vlen te shkruaj ketu apo jo. Nuk po lexoj ndonje reflektim llogjik ku qendron problemi.

E para, heavy metal nuk eshte rit fetar . Nje rryme merr statusin e fese vetem kur ligji ja jep kete te drejte. P.sh. scientology kane arritur te marrin statusin e fese ne disa vende. Po ashtu nja dy sekte te tjera fetare. Nuk mund te konsiderohet fe nje fenomen muzikor.

Ketu vijme tek pika e dyte. Ta zeme se feja duhet respektuar dhe te gjithe dhet te degjojme hoxhen. Atehere kush e vendos sa duhet te na bezdise hoxha? Fjala vjen, pse hoxha vendos vetem nje altoparlant dhe jo nje impjant audio prej 30000000 watt? Pra, rrjedhimisht edhe fete kane nje limit, te cilin e vendosin njerezit. Por nese limitet dhe ritet e fese i vendosin njerezit arrijme ne piken me te rendesishme: zakonet fetare jane te manipuluara dhe te adaptuara nga njerezit. Ne castin qe njerezit kane te drejte te vendosin mbi volumin e altoparlanteve te hoxhes, atehere mund te vendosin dhe ti heqin fare.

Tani vijme tek pika e trete. A ka aq njerez ne Shqiperi qe kane te nevojshme kengen e hoxhes ne oret me absurde te nates? Pergjigjia ime eshte jo! Por edhe ne paste, a arrijne te degjojne te gjithe besimtaret kengen e hoxhes nga xhamia e qendres? Prape pergjigjia eshte jo! Atehere pse kendon hoxha ne mes te Tiranes kur degjimi i kenges nuk arrihet vecse per nje pjese te vogel besimtaresh? Lind dyshimi se hoxha kendon per propagande, ose me sakte per te treguar se qendra e Tiranes dominohet nga feja e tij. Ne kete pike nuk kemi te bejme me rit fetar, por me propagande te thjeshte, e cila nuk mjafton per te justifikuar pagjumesine e njerezve perreth. Ne castin qe nje fenomen del nga respekti per njerezit (jo besimtare) dhe kthehet ne nje fenomen propagandistik atehere humbet cdo ligjshmeri fetare dhe kthehet ne nje fenomen qesharak te perkohshem.

Se fundi, kam qene dhe jam i mendimit se besimtaret me te mire jane ata qe besimin tek zoti nuk e kalojne nga institucionet fetare dhe nuk i japin atyre nje pushtet qe se meritojne. Dhe aq me teper ne vitet qe jetojme duket shume cinik fakti qe mes ne te dysh (ti besimtar dhe une jo besimtar) te mbizoteroje besimi yt dhe jo laicizmi i shtetit tim. Sepse fundja nje shtet laik te lejon te ndjekesh ritet fetare, por nese aplikojme konceptin e lirise qe mbaron ku fillon e tjetrit atehere besimi i dikujt nuk duhet te shqetesoje besimin e dikujt tjeter. Eshte fyese si koncept qe nje besimtar i nje feje tjeter te degjoje hoxhen cdo mengjes. Eshte mungese bashkejetese qytetare per te cilen Shqiperia ka nevoje nese konsiderohet akoma nje shtet jo-mysliman. Per kete aresye qendra e Tiranes (dhe e Shqiperise) i perket qetesise dhe bashkejeteses dhe jo mos-respektit te nje feje te vetme.

Mesazh i vjetër 29 Shtator 2008 12:58
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Re: Re: Re: Nuk Jam Dakort

Citim:
Po citoj ato që tha ingmetalboy

Edhe une kam nje rit fetar qe quhet heavy metal,

Long life to our religion ............

Mesazh i vjetër 29 Shtator 2008 17:14
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

apapapa! apo se kam gjumin tim shume problem qe kur me kap gjumi i lutem zotit te mos m'a prishi kush gjumin.

hahah, ne banesen e fundit ku jetoja cdo te enjte shkurtonin barin e banesave perreth, dhe ishte nje mexikan me je motorrkorrse dore, o zot ai m'a ka shkurtuar jeten te pakten 10 vjet, nje dite ika dhe i dhashe 20 dollar dhe i thashe kurr mos hajde ktu afer baneses time para ores 12 ose 1, nese makina eshte e parkuar para shpise t'a dishe se jam ne gjume, po ai as nuk kuptonte anglisht mire, oh ca kam hequr cdo te enjte, sa fillosha te bia ne gjume, 7-8 te mengjesit ai fillonte...

e imagjinoj nese hoxha do bente nje gje te tille cdo dite?! une do shkoja ne spitalin e t'marrve me me siguri, na fal zot se une demek jam edhe musluman por ne xhami skam qene kurr...

Mesazh i vjetër 04 Tetor 2008 17:25
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 05:54 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 5 faqe: « 1 2 3 4 [5]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Nuk Jam Dakort

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar