Forumi Horizont Forumi Horizont > Media dhe Politika > Mediat Shqiptare > Shqiperi,martesat e vajzave nen moshen 18 vjece.
Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
agata
idealiste

Regjistruar: 21/02/2004
Vendbanimi: Utopial
Mesazhe: 2981

Po me vjen keq qe tema qenka kantandisur ne "mbrojtje ndaj mentalitetit Vlonjat"

Donika Arianiti, un kam lindur ne Tirane, dhe nuk mund te flas me bindje qe te gjitha vajzat e Tiranes kane pasur lirine time, aq me teper qe shoqja ime e ngushte u vra nga babai i saj, sepse ne moshen 15 vjeçare donte dike...
Ke femra te izoluara ne shqiperi, E mos mendo se i ke vetem ne zona te thelle por i ke edhe ne mes te Tiranes ashtu sikurse mund te jene edhe ne mes te Vlores.

Duke lexuar mesazhet e mesiperme, mu duke nje moment qe Vlora nuk bente pjese ne Shqiperi...!!!

Qe te dalim tek Skafet, eshte e rende te shikohet e verteta ne sy, por numri me i madh i skafistave ka qene me origjine Vlonjate, ashtu sikurse numri i atyre qe u moren me prostitucion, ishte nga Fieri. Flas per statistika, ju lutem mos me keqkuptoni, se ne e dime shume mire qe ka pasur skafista edhe Durresak, edhe Tirance, edhe te cdo lloj origjine tjeter.
Fatmiresisht, ne ditet tona, keto nuk ekzitojne me ose egzistojne shume pak... te shkuaren se fshime dot me gome...

Ps: Boh shpresoj te mos me kapin prej veshesh Vlonjatet e Firiaket me kete mesazh. Ju kerkoj te falur nese ju kam prekur por nuk eshte ky qellimi i mesazhit tim

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2008 00:31
agata nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të agata Kliko këtu për të kontaktuar me agata (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të agata't! Kërko mesazhe të tjera nga: agata Shto agata në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto agata në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
agata
idealiste

Regjistruar: 21/02/2004
Vendbanimi: Utopial
Mesazhe: 2981

Citim:
Po citoj ato që tha Donika Arianiti

Mos ma ngacmo Arin te lutem, se ai eshte nga te paktet qe e bejne kete forum interesant.

pershendetje

ahahah Kete se luan Topi, personalisht kur me qeshet lexoj Ari Labin, por edhe kur me qahet, prap Ari Labin lexoj

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2008 00:37
agata nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të agata Kliko këtu për të kontaktuar me agata (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të agata't! Kërko mesazhe të tjera nga: agata Shto agata në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto agata në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ColdFire
Veteran ne forum

Regjistruar: 15/11/2008
Vendbanimi: New York
Mesazhe: 911

Citim:
Po citoj ato që tha agata
Po me vjen keq qe tema qenka kantandisur ne "mbrojtje ndaj mentalitet Vlonjat"

Donika Arianiti, un kam lindur ne Tirane, dhe nuk mund te flas me bindje qe te gjitha vajzat e Tiranes kane pasur lirine time, aq me teper qe shoqja ime e ngushte u vra nga babai i saj, sepse ne moshen 15 vjeçare donte dike...
Ke femra te izoluara ne shqiperi, E mos mendo se i ke vetem ne zona te thelle por i ke edhe ne mes te Tiranes ashtu sikurse mund te jene edhe ne mes te Vlores.

Duke lexuar mesazhet e mesiperme, mu duke nje moment qe Vlora nuk bente pjese ne Shqiperi...!!!

Qe te dalim tek Skafet, eshte e rende te shikohet e verteta ne sy, por numri me i madh i skafistave ka qene me origjine Vlonjate, ashtu sikurse numri i atyre qe u moren me prostitucion, ishte nga Fieri. Flas per statistika, ju lutem mos me keqkuptoni, se ne e dime shume mire qe ka pasur skafista edhe Durresak, edhe Tirance.
Por c'rendesi ka kjo, e rendesishme eshte se ne diten e tona, keto nuk ekzitojne me ose egzistojne shume pak...

Ps: Boh shpresoj te mos me kapin prej veshesh Vlonjatet e Firiaket me kete mesazhtani. Ju kerkoj te falur nese ju kam prekur por nuk eshte ky qellimi i mesazhit tim

E dashur Agata. Gjendja nuk ka arritur aspak tek mbrojtja e mentalitetit Vlonjat. . Une e di shume mire qe Vlora eshte pjese e Shqiperise edhe pse ka shume qe e harrojne ate fakt. Mesazhi im nuk ishte aspak kunder mendimit qe ne Shqiperi, Vlore, Tirane apo dhe shume qytete te tjera ka akoma mendime dhe veprime ekstreme. Kjo nuk do te thote qe ne duhet te gjeneralizojme dhe perfshijme gjithe qytetin per arsye te disa personave. Te pelqen ty fakti e dashur agata qe te huajt kane krijuar nje paragjykim per shqipetaret vetem dhe vetem sepse disa prej tyre nuk ishin emigrant "te denje"? Nuk e besoj qe te pelqen. Une thjesht kisha nje verejte kunder atyre qe sapo degjojne qe je nga Vlora shprehen: " Ah po shume bukur, qenke i pasur se je marre me skafe" me sarkazem. Ashtu si dhe ti pak me lart nuk harrove ti permendje ato.
Une reagoj kur degjoj gjeneralizime te ceketa dhe te pamenduara mire.
Une e dashur Agata do reagoj gjithemone kur lexoj mesazhe te tilla. Jo vetem karshi Vlonjateve, po edhe karshi Fierakeve apo dhe karshi gjithe Shqipetareve, u pelqen apo jo disave. Mesazhi im mund te ishte pak i rrepte per Fajtorin, por mendoj se e meritonte sepse ishte treguar arrogant karshi Vlonjateve.
Qofsh mire Agata

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2008 00:50
ColdFire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ColdFire Kliko këtu për të kontaktuar me ColdFire (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ColdFire Shto ColdFire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ColdFire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
akrepi2008
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 03/06/2008
Vendbanimi: .
Mesazhe: 335

Citim:
Po me vjen keq qe tema qenka kantandisur ne "mbrojtje ndaj mentalitetit Vlonjat"

Qe te dalim tek Skafet, eshte e rende te shikohet e verteta ne sy, por numri me i madh i skafistave ka qene me origjine Vlonjate, ashtu sikurse numri i atyre qe u moren me prostitucion, ishte nga Fieri. Flas per statistika, ju lutem mos me keqkuptoni, se ne e dime shume mire qe ka pasur skafista edhe Durresak, edhe Tirance, edhe te cdo lloj origjine tjeter.
Fatmiresisht, ne ditet tona, keto nuk ekzitojne me ose egzistojne shume pak... te shkuaren se fshime dot me gome...

Ps: Boh shpresoj te mos me kapin prej veshesh Vlonjatet e Firiaket me kete mesazh. Ju kerkoj te falur nese ju kam prekur por nuk eshte ky qellimi i mesazhit tim

Nuk ka qene as fier e as vlora derguesit me te medhenj te prostitutave.
Skafistet kane bere pune te pista por kane kontribuar edhe ne ndihmen e mijra familieve qe i kan cuar ne emigracion. une kam njohur disa syresh dhe te betohem qe shpesh mernin njerez te varfer pa para.

Vlonjatet jane pak popull i serte por jane mikprites, patriote dhe njerez me zemer te madhe

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2008 00:56
akrepi2008 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të akrepi2008 Kërko mesazhe të tjera nga: akrepi2008 Shto akrepi2008 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto akrepi2008 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ColdFire
Veteran ne forum

Citim:

ahahah Kete se luan Topi, personalisht kur me qeshet lexoj Ari Labin, por edhe kur me qahet, prap Ari Labin lexoj

Ben mire qe Qesh Agata. Te zgjat jeten. Une prandaj e pelqej Arin, sepse me pelqen humori i tij i thjeshte dhe popullor. Mbaje mend vetem ata qe na bejne te qeshim dhe te qajme ne kete jete jane te vlefshem te memories sone. Te tjeret.... thjesht harrohen.

Ari te lutem mos e humb humorin

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2008 01:01
ColdFire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ColdFire Kliko këtu për të kontaktuar me ColdFire (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ColdFire Shto ColdFire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ColdFire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Jeni te gjithe jashte teme. Perqendrohuni se perndryshe ju denoncova te moderatoret. .......... Ahhhh e di une kush i jep jete kesaj teme .................. po ca t'i bej qe eshte me nerva ................. .

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2008 04:34
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
akrepi2008
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 03/06/2008
Vendbanimi: .
Mesazhe: 335

Une mendoj se femrat nen moshen 18 vjec dhe mbi moshen 18.5 vjec nuk duhet te marrin burra 2m te gjate sepas teorise se vertikales = 2m dhe horizzontales = 2.cm.

une them duhet te marrin nje burre mjek ose MD qe te kujdeset per to.

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2008 04:44
akrepi2008 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të akrepi2008 Kërko mesazhe të tjera nga: akrepi2008 Shto akrepi2008 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto akrepi2008 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ColdFire
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha akrepi2008
Une mendoj se femrat nen moshen 18 vjec dhe mbi moshen 18.5 vjec nuk duhet te marrin burra 2m te gjate sepas teorise se vertikales = 2m dhe horizzontales = 2.cm.

une them duhet te marrin nje burre mjek ose MD qe te kujdeset per to.

. Brenda temes e deshe turli, s'ka me brenda se kjo.

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2008 04:53
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

nuk u ankova

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2008 05:05
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Po citoj ato qe tha agata:

agata mos u beje si njona dikur te lutem.ndoshta vogelushja donika nuk te ka kuptuar mire se ku po mundohesh te dalesh,por une po.
Shiko me mire your busines se sa ate te te tjerve.
Vertet skafet dhe skafistet,firmat piramidale qender kishin Vloren por ne te vertet komanden e kishin ne ate Tiranen e qelbet ku ke lindur ti agata e plot te tjere djem e vajza politikanesh te korruptuar qe na shesin mend neper sitet e internetit.(Te me falin qytetaret autoktone tirons se ata jane shume njerez te mire e fisnik.Per ardhsit as qe me pelcet fare.Ata jane drunjte e shtrember qe i kane zene frymen atyre njerezve te mire e te urte. Por duam apo nuk duam ne ai eshte metropoli i gjithe shqiptarve.)
E kam thene edhe here tjeter se skafistet kane bere me shume se qeverite shqiptare te marra se bashku per shqiptaret.Ata qindra mijra njerez qe kaluan detin me ata skafistet e ligj, jetojne sot te lumtur me familjet e tyre,bile i sjellin edhe mbi 1 bilion euro te ardhura vendit cdo vit.Ja pra qe ata kane bere me shume mire se sa keq.Pa kujtohu mire se mos e ke kaluar edhe vet detin me skaf per te ardhur aty ne Francen e Zhan Zhak Rusoit,te Pier e Mary Kyrise etj.Dhe nuk te ka dale keq.Pa mendo ato shoqet e tua me tirone e gjetke,te cilave nuk e kane pare PC me sy e jo te play me te.Aksidente edhe kane ndodhur ne mes te detit,jane mbutur njerez e skafe,por jo se jane bere qellimisht.Kete dijeni mire.Nuk dua t'i mbroje ata injorante te lidhur me Tiranen,jo me Tironen,por ky eshte realiteti.Vertet e shkuara nuk fshihet me rubber.....por te thuhet realiteti e jo te flitet me mendjelehtesi si e jema e Zeqos ne maje te thanes.
Pislleku e ka folen ne Tirane e jo ne Vlore!

Mesazh i vjetër 07 Dhjetor 2008 00:26
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 01:21 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Media dhe Politika > Mediat Shqiptare > Shqiperi,martesat e vajzave nen moshen 18 vjece.

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar