Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > A eshte kjo bota e femrave apo meshkujve? / women's world or men's world
A eshte bota e femrave apo e meshkujve?
Femrave
Meshkujve
Te dyve
   Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]
Gjithsej 11 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

Me shume? Ne Shqiperi kam qene e fejuar, jo e martuar e me femije. Jeta ka qene krejt ndryshe. Normal qe jeta ime ka ndryshuar. Nuk mund te beje krahasime se kam jetuar jete te ndryshme. Cfare kam bere me shume? Jam bere shofere e mire.  Jam e sigurt qe ne Shqiperi burri nuk do ma linte makinen ta ngisja vetem ndonjehere, ashtu sic nuk e ngasin motra dhe kusherirat e mia edhe pse e dine ta ngasin. Jo se burrat jane xheloze, por kane frike se rruget Shqiptare nuk jane shume te sigurta, apo te rregullta. Shoferet ne pergjithesi nuk i respektojne rregullat e qarkullimit rrugor? Gjer nga keto vogelsirat fillojne ndryshimet. Femra ne pergjithesi ne Shqiperi nuk gezon te drejtat qe ka jashte. Ketu nje grua me femije  kur e shikon qe burri nuk eshte per te nuk ka frike ta lere se nuk e le shteti te ngeli  rrugeve. I ofron  leke per qerane, ushqime e ca leke ne dore per nevojat e familjes. Eshte shteti ne ne rradhe te pare qe e detyron femren ti nenshtrohet mashkullit edhe kur ai se meriton, sepse e vetme e ka te pamundur ta perballoje jeten. Mos flasim pastaj qe ketu s'ke te drejte te prekesh femren me dore, sikur dhe nje pellembe se perfundon ne polici.

hahahaaa po ketu sa femra ka moj ne makine i ke pare apo jo?

marrin makinat kalamajte e burrat i nisin ne pune e dalin me njera tjetren shofin punet e tyre.
Pra ketu ska asnje ndryshim si ketu e atje ku je ti.

Divorci problemi qe dhe ketu femrat e pavarura sju ben syri terr te kerkojne divorcin sepse kane mundesine ekonomike ta perballojne jeten e tyre njesoj e atje.

Deb kane ndryshuar gjerat e ketu te pakten ne qytetet e medhaja as nuk diskutohen me keto gjera. Nejse se po dalim nga tema.

E vetmja gje qe sme pelqen eshte qe ne shqiptaret qe jetojme ne Shqiperi paragjykohemi e futemi te e njejta kategori te ata njerzit " e varfer te pa shkolluar e te prapambetur" qe flisni gjithmone ju qe jetoni jashte (jo te gjithe sigurisht) neper tema te ndryshme por qe e keni komplet gabim. Nqse kam zgjedhur te jetoj ketu jam une ajo qe kam bere kete zgjedhje sepsejane faktore te tjere qe ndikojne e me mbajne te lidhur me kete vend jo se sjam e afte te kem mundesi te jetoj e punoj jashte.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 16 Tetor 2009 20:17
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha Anemone

Epo, ja nje e "mire" tjeter e femrave ne Shq,nuk e fusin kurre doren ne xhep, sa edhe cmimet e kafeve nuk i marrin vesh. Duhet te qendroj me gjate ketu pasi me kushton me pak.

jo moj perkundrazi me njohin si "doreshpuar" sjam kurnace vetem qe kafet qe frekuentoj une spara i gjen me poshte se 150 lek minimumi prandaj ta thashe

sa per ate te lyeren e zhgeryeren une jam tip sipas vendit bej kuvendin dmth gjithmone i pershtatem vendit ku shkoj si ne veshje si ne grim.

E boll tani se ja bem lemsh temen Smoke :p

Femra force e madhe e pik morret vesh ju maskilista :p

Mesazh i vjetër 16 Tetor 2009 20:21
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb* është moderator/e në këtë nën-forum   Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

hahahaaa po ketu sa femra ka moj ne makine i ke pare apo jo?

marrin makinat kalamajte e burrat i nisin ne pune e dalin me njera tjetren shofin punet e tyre.
Pra ketu ska asnje ndryshim si ketu e atje ku je ti.

Divorci problemi qe dhe ketu femrat e pavarura sju ben syri terr te kerkojne divorcin sepse kane mundesine ekonomike ta perballojne jeten e tyre njesoj e atje.

Deb kane ndryshuar gjerat e ketu te pakten ne qytetet e medhaja as nuk diskutohen me keto gjera. Nejse se po dalim nga tema.

E vetmja gje qe sme pelqen eshte qe ne shqiptaret qe jetojme ne Shqiperi paragjykohemi e futemi te e njejta kategori te ata njerzit " e varfer te pa shkolluar e te prapambetur" qe flisni gjithmone ju qe jetoni jashte (jo te gjithe sigurisht) neper tema te ndryshme por qe e keni komplet gabim. Nqse kam zgjedhur te jetoj ketu jam une ajo qe kam bere kete zgjedhje sepsejane faktore te tjere qe ndikojne e me mbajne te lidhur me kete vend jo se sjam e afte te kem mundesi te jetoj e punoj jashte.

Angel  vetem nje pjese e vogel e femrave gezojne pavarsi te plote ekonomike ne Shqiperi. Edhe jashte e njejta gje eshte. Ato qe kane punera te mira, te tjerat me veshtiresi te madhe, dhe me ndihma nga shteti. Ti po e ben cik fushe me lule jeten ne Tirane. Atje eshte jeta shume e shtrenjte per ta perballuar e vetme e me femije. Kam jetuar vet nje fare kohe dhe burri im tere jeten atje. Shume mburren e shtirren ne Shqiperi. Atje shumica rrojne per tu dukur, per te tjeret. Kete e kam kuptuar kur kam ardh ketej.

Mesazh i vjetër 16 Tetor 2009 20:25
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:

P.s Angel vetem po te jetosh jashte do e kuptosh ndryshimin, ashtu sic e kuptuam dhe ne.

e dashur te garantoj qe jam shume mire me jeten qe bej as dua te ndryshoj presjen jetes sime. Cndryshime moj une e krijoj jeten time ashtu sic dua une jo sic ben turma.

ah po jashte me pelqen te shkoj shpesh por si turiste ama te bredh e te shof ca e fap kthehem ne Tironen time me njerzit e mi e rehatin tim.Si thojn kot gur i rend ne vend te vet sido qe te jete ketu jam dikushi.

Mesazh i vjetër 16 Tetor 2009 20:25
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:

Angel  vetem nje pjese e vogel e femrave gezojne pavarsi te plote ekonomike ne Shqiperi. Edhe jashte e njejta gje eshte. Ato qe kane punera te mira, te tjerat me veshtiresi te madhe, dhe me ndihma nga shteti. Ti po e ben cik fushe me lule jeten ne Tirane. Atje eshte jeta shume e shtrenjte per ta perballuar e vetme e me femije. Kam jetuar vet nje fare kohe dhe burri im tere jeten atje. Shume mburren e shtirren ne Shqiperi. Atje shumica rrojne per tu dukur, per te tjeret. Kete e kam kuptuar kur kam ardh ketej.

Tirana ka o te pasur qe te thyjne koken me lek o te varfer Deb keshtu qe mendoje vete pse mos e kem fushe me lule une pershembull :p

Mesazh i vjetër 16 Tetor 2009 20:28
different

Citim:

e dashur te garantoj qe jam shume mire me jeten qe bej as dua te ndryshoj presjen jetes sime. Cndryshime moj une e krijoj jeten time ashtu sic dua une jo sic ben turma.

ah po jashte me pelqen te shkoj shpesh por si turiste ama te bredh e te shof ca e fap kthehem ne Tironen time me njerzit e mi e rehatin tim.Si thojn kot gur i rend ne vend te vet sido qe te jete ketu jam dikushi.

Flasim kur te martohesh dhe behesh me femije ne Shqiperi, mes mentalitetit Shqiptar. Do kesh te njejten pavaresi dhe moskokecarrje per jeten? 
Ah beqaria!

Mesazh i vjetër 16 Tetor 2009 20:28
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:

Flasim kur te martohesh dhe behesh me femije ne Shqiperi, mes mentalitetit Shqiptar. Do kesh te njejten pavarsi dhe moskokecarrje per jeten? 

boooh kete se di prandaj jam dhe e veshtire ne zgjedhje me duket se do ngelem beqo gjithe kohes :p .... por 1 gje eshte e sigurt jeta eshte e shkurter per te menduar shume jam me parimin jetoje e shfrytezoje cdo moment ashtu sic do ti e jo sic duan te tjeret per ty; ah po mos harroj e respektin ndaj vetes kete e kam parasysh gjithmone po nuk respektove veten harroje qe te tjeret te te respektojne ty

Mesazh i vjetër 16 Tetor 2009 20:34
different

Citim:

boooh kete se di prandaj jam dhe e veshtire ne zgjedhje me duket se do ngelem beqo gjithe kohes :p .... por 1 gje eshte e sigurt jeta eshte e shkurter per te menduar shume jam me parimin jetoje e shfrytezoje cdo moment ashtu sic do ti e jo sic duan te tjeret per ty; ah po mos harroj e respektin ndaj vetes kete e kam parasysh gjithmone po nuk respektove veten harroje qe te tjeret te te respektojne ty

Mire ben lol, vetem mos harro te respektosh dhe burrin, se i ngelet qejfi.

Mesazh i vjetër 16 Tetor 2009 20:38
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:

Mire ben lol, vetem mos harro te respektosh dhe burrin, se i ngelet qejfi.

respekt ndaj vetes do te thote te zgjedhesh 1 burre te respektuar moj pse kot po pres une rri mos me tremb nashi

Mesazh i vjetër 16 Tetor 2009 20:41
Anemone
Amygdala

Regjistruar: 10/10/2009
Vendbanimi: Rose Perpetua
Mesazhe: 644

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Me detaje nuk dilni gjekundi. Pergjigjia ime ishte per nje mentalitet te caktuar qe e shikon femren te pabarabarte. Ose si nje objekt qe duhet te qendroje statike, e palevizur ne shoqeri dhe histori, ne menyre qe eksitimi i meshkujve te vazhdoje te qendroje i larte dhe mos kene frike se nuk do kene ereksione ne te ardhmen...

Kete mentalitet pelqen,perderisa e thekson,s'reagon,e akoma me keq: E ZHVILLON.

Mesazh i vjetër 16 Tetor 2009 20:44
Anemone nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Anemone Kliko këtu për të kontaktuar me Anemone (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Anemone Shto Anemone në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Anemone në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 16:53 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 11 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > A eshte kjo bota e femrave apo meshkujve? / women's world or men's world

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar