kurt
.........
Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021
|
Re: Re: Re: SKANDAL
Citim: Po citoj ato që tha Balerina
Mendimi im: Don Antoni eshte nje figure e rendesishme e komunitetit shqiptar ne Michigan, si per shqiptaret katolike te Malit te Zi, ashtu edhe per shqiptaret e Shqiperise. Keto fjale te thena rreth fese, vec, jane shume revoltuese. Mendoj qe, jane nje produkt mendimesh fatkeqe paranojake perendimore, dhe jo mendime shqiptaresh. Vetem jashte kam pare mungesen e tolerances nga shqiptaret perreth fese, dhe kjo ne Amerike ndodh vetem per shkak te AMERIKANIZIMIT te shqiptareve.
ps. po lejuani veset ketyre...njeriu i zgjut adopton vetite e mira te tjetrit, jo veset, percmimin, mungesen e tolerances, etc.
interresante kjo video-ja balerina, por e ndoqa me vemendje edhe ne disa viedeo te tejra ku vet profti sqaron "skandalin"
ky fjalim eshte mbajtur 5 dite mbasi tre shqiptar mysliman jane kapur duke planifikuar terrorizem kunder bazes ushtarake amerikane ne new jersy, aty ku mbi 20 mije kosovar jane strehuar gjate luftes se kosoves.
une jam gjoja mysliman, dhe ai flet i revoltuar per myslimanet kudo shqiptar, pra, une duhet te jem i ofemduar, por e kuptoj acarimin e tij, sidimos 5 dite mbasi emrat shqiptar u degjuan si terrorista ne cdo radio tv jo vetem ne usa por kudo.
me kujtohet ajo situate shume e cikletshme ku edhe komentatoret pro kosovar nuk didn cte thonin, pastaj degjoje serb duke u mburrur dhe ngritur zerin se si amerika na bombardoj ne per kta terrorista etj etj
revoltimi i ktij priftit them se vjen vetem nga dashuria dhe mirenjohja qe ndaj per cfar beri amerika per ne si komb.
ishte nje prift tjeter (noshta edhe ky nuk jam i sigurt) kur para se te shpallej pavarsia e kosoves, erdhen ne washington dhe bene lutjen para udheqjes se komunitetit kristian ktu qe eshte goxha i fuqishem.
priftat e kosoves folen fjalet me te mira per myslimanet shqiptar, dhe si ne bashkejtojm ne paqe me qindra vjet.
kam pershtypjen se eshte keqineterpretuar apo keqekuptuar si tradhtar.
nganjehere te gjthe shajme njerzit tone me te afert, familjen tone, kjo eshte thjesht se i duam me shume se askend tjeter.
une personalisht nuk kam ofenduar kurre ndoken aq sa jam shprehur rende ndaj njerzve t'mij, por ama nuk do hezitja te jap jeten per cilindo pjestar te familjes sime. dicka qe smund te them per te tjerat qe s'i kam ofenduar kurre:p
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|