Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > kush ju shtyu te regjistroheni ne kete forum?
Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

Letersia .

Poezite dhe prozat qe jane ketu .

Enya , Shkodrani i Qeshur , Iliriusa , Indrit , Ingmetalboy , Katilesha , Diabolik , Mister DXP , Phoebus ...

normal edhe humori i Peshtopsheretimes dhe Juves .

p.s. - apo duhet ti permendja me nicket e vjeter ?

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 20 Shkurt 2010 03:28
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

me siguri je nostalgjike

ne maj te ketij viti bej 1 vjec te Horizonti e kurre si tani sme eshte dukur me i bukur e interesant ky forum.

Si hyra ketu e thashe te 1 teme tjeter sdua te perseris veten.

Nje pyetje kisha une ku jane keta anetaret e vjeter me sa di une e Klodel eshte e vjeter por akoma poston e morra si shembull ... pra ideja eshte qe ai qe deshiron dhe ka qejf te hyje ne forum e gjen kohen gjithmone qofte e 5 minuta dhe pse i zene ne jeten e perditeshme por jo te zhduken ... mendoj qe kane arsye te tjera qe nuk postojne me.

Mesazh i vjetër 20 Shkurt 2010 03:30
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha Agata-1
Ketij forumi nuk i vijne me antare si ne ate kohe Piktor.
Ndoshta jam nostalgjike por te gjithe ato qe kam permendur i kan dhene shume, ketij forumi ne menyrn e vet...
Duke mos dashur te jem cinike duke mos dashur te ofendoj asnje nga antaret e rinje, por sot forumi, per guston tim, eshte kthyer ne chit chat...

Agata shume shpesh ke dale kete konkluzion dhe vertet duket cinik mendoj se i ke antaret e vjeter dhe tani shumica eshte hyjne shkruajne ... kush nga te rinjte ste pelqen ndoshta ky eshte problemi yt ...varet dhe nga tema se nese eshte nje teme koti e ska lidhje sigurisht chit -chat do besh por mesa kam lexuar ne tema te rendesishme dhe te rinjte diskutojne dhe shume biles ...

Mesazh i vjetër 20 Shkurt 2010 03:32
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
Letersia .

Poezite dhe prozat qe jane ketu .

Enya , Shkodrani i Qeshur , Iliriusa , Indrit , Ingmetalboy , Katilesha , Diabolik , Mister DXP , Phoebus ...

normal edhe humori i Peshtopsheretimes dhe Juves .

ke te drejte gla kur kam lexuar shkodranin e qeshur e diabolik me kane bere shpesh te qaj....

Mesazh i vjetër 20 Shkurt 2010 03:35
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
eliz
Veteran ne forum

Regjistruar: 16/10/2003
Vendbanimi: Toke
Mesazhe: 1679

Aljohin qeka bere me vajze Ti rroje! Vertet ka qene kenaqsi qe e lexoja dhe kam mesuar goxha dhe prej tij,sidomos ca temave i binte kokes .Po Mona,Hirushja? ..e sa te tjere.

Sa per temen,disa te njohur ma kishin permend -Hyr te fajtori-e kshu hyra nje darke e po zhgenjehesha duke hap ato muziken,letersine,chatin edhe ne fund hap forumin.Me terhoqen temat e fillova ti lexoj nje nga nje(kisha dhe kohe atehere),pastaj u dashurova me Darke e s`mund te rrija pa i folur e kshu filloi.E gjithe kjo fale Fajtorit qe beri te mundur komunikimin me shqiptare te tjere rreth botes(harrova vetmine ne ate kohe), ne gjuhen e dashur shqipe(mu kujtu dhe Adelaida tani).Gjithmone hyj me kenaqsi ne forum.

Mesazh i vjetër 20 Shkurt 2010 03:48
eliz nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të eliz Kliko këtu për të kontaktuar me eliz (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të eliz't! Kërko mesazhe të tjera nga: eliz Shto eliz në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto eliz në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Agata-1
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 19/02/2010
Vendbanimi:
Mesazhe: 69

Ka shume mundesi te jem Nostalgjike.
Mendoj se eshte edhe çeshtje gustoje, jo te gjithe kerkojme ne nje forum te njejten gje. ka nga ato qe vijme per tu argetuar dmth qeshur, ka te tjere qe vijme per te ndare nje krijim te tyrin, qofte kjo pikture ose poezi, ka te tjere qe vijne per te ndare opinione politike... E nese keto njezer nuk gjene kendin e tyre medoemos do largohen.

Por edhe diçka... Ate qe kam shprehur un, fatkeqesisht, se mendoj vetem un, e kan mendura te gjithe antaret qe kam permendur ne mesazhin e pare, e keqja ime eshte se un e shkorova hapur, te tjeret ma kan thene ne privat.

Por AD te lutem mos e mer personale

Mesazh i vjetër 20 Shkurt 2010 03:49
Agata-1 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Agata-1 Kliko këtu për të kontaktuar me Agata-1 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Agata-1 Shto Agata-1 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Agata-1 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Citim:
E nese keto njezer nuk gjene kendin e tyre medoemos do largohen.

Por edhe diçka... Ate qe kam shprehur un, fatkeqesisht, se mendoj vetem un, e kan mendura te gjithe antaret qe kam permendur ne mesazhin e pare, e keqja ime eshte se un e shkorova hapur, te tjeret ma kan thene ne privat.

Agata spo te kuptoj ne nje gje ti ke hallin e forumit apo te shoqeve e shokeve te tu qe ndoshta kan gjet rehatine o kane interesa te tjera ne jete ...pastaj kaq frike paskan keto qe nuk shkruajne vete sic shkruan ti por e bekan ne mp...e pse mos ja thojne moderatoreve por ty...

Mesazh i vjetër 20 Shkurt 2010 03:59
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Citim:
Ka shume mundesi te jem Nostalgjike.
Mendoj se eshte edhe çeshtje gustoje, jo te gjithe kerkojme ne nje forum te njejten gje. ka nga ato qe vijme per tu argetuar dmth qeshur, ka te tjere qe vijme per te ndare nje krijim te tyrin, qofte kjo pikture ose poezi, ka te tjere qe vijne per te ndare opinione politike... E nese keto njezer nuk gjene kendin e tyre medoemos do largohen.

Pikerisht forumi ka hapesire per te gjithe. Te gjithe e gjejme veten diku te ndonje rubrike apo teme e vecante e perpiqemi qe me ato cfare shprehim te sjellim dicka nga vetja jone pa u bere te bezdiseshem tek te tjeret sigurisht.

Ndryshimi i ne te dyjave eshte qe:

une virtualen nuk e perziej asnjehere me realen ... pra ndajme mendime, bejme shaka, urojme ,ngushellojme, pra e mbajme miqesine qe kemi ketu e vetem kaq pa hyre shume ne detaje personale te njeri -tjetrit; si dhe ato qe shkruaj perfaqsojne ato qe mendoj une si shejtane e jo dikush tjeter;

kurse ti e kapercen kete cak pra kalon nga virtualja ne reale e shkruan ketu sic the dhe vete e influencuar nga mendimet e te tjereve qe flet ne privat prandaj e ndodhesh ndonjehere ne momente "te pa kendeshme"

Mesazh i vjetër 20 Shkurt 2010 04:00
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Agata-1
Anetar i regjistruar

Vendbanimi:

Per te mos dale jasht teme nuk po ju pergjigjem, mund te hapim teme tjeter per kete.

Mesazh i vjetër 20 Shkurt 2010 04:06
Agata-1 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Agata-1 Kliko këtu për të kontaktuar me Agata-1 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Agata-1 Shto Agata-1 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Agata-1 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Agata-1
Anetar i regjistruar

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha Klodel

hahaha e me verte edhe manaxheret e kompanive te medha do kishin zili komunikimin tone virtual permes msn hahaha

O zot ca gallate ka pas.

Mesazh i vjetër 20 Shkurt 2010 04:13
Ora tani: 01:50 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > kush ju shtyu te regjistroheni ne kete forum?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar