AngelDevil
Shejtone
Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611
|
Citim: Po citoj ato që tha Agata-1
Ka shume mundesi te jem Nostalgjike.
Mendoj se eshte edhe çeshtje gustoje, jo te gjithe kerkojme ne nje forum te njejten gje. ka nga ato qe vijme per tu argetuar dmth qeshur, ka te tjere qe vijme per te ndare nje krijim te tyrin, qofte kjo pikture ose poezi, ka te tjere qe vijne per te ndare opinione politike... E nese keto njezer nuk gjene kendin e tyre medoemos do largohen.
Por edhe diçka... Ate qe kam shprehur un, fatkeqesisht, se mendoj vetem un, e kan mendura te gjithe antaret qe kam permendur ne mesazhin e pare, e keqja ime eshte se un e shkorova hapur, te tjeret ma kan thene ne privat.
Por AD te lutem mos e mer personale
Pikerisht forumi ka hapesire per te gjithe. Te gjithe e gjejme veten diku te ndonje rubrike apo teme e vecante e perpiqemi qe me ato cfare shprehim te sjellim dicka nga vetja jone pa u bere te bezdiseshem tek te tjeret sigurisht.
Ndryshimi i ne te dyjave eshte qe:
une virtualen nuk e perziej asnjehere me realen ... pra ndajme mendime, bejme shaka, urojme ,ngushellojme, pra e mbajme miqesine qe kemi ketu e vetem kaq pa hyre shume ne detaje personale te njeri -tjetrit; si dhe ato qe shkruaj perfaqsojne ato qe mendoj une si shejtane e jo dikush tjeter;
kurse ti e kapercen kete cak pra kalon nga virtualja ne reale e shkruan ketu sic the dhe vete e influencuar nga mendimet e te tjereve qe flet ne privat prandaj e ndodhesh ndonjehere ne momente "te pa kendeshme"