Regjistruar: 24/09/2003 Vendbanimi: Fajtori chat Mesazhe: 6938
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne HAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAAHAHHAHAHAAHAHA Lash nam trema komshin aq kam qesh..akoma me ate ti...nxirrja pra bojen lol jo se sdu ti jap rendsi.. po e le te enderroj i cike
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne HAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAAHAHHAHAHAAHAHA Lash nam trema komshin aq kam qesh..akoma me ate ti...nxirrja pra bojen lol
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Citim:Po citoj ato që tha Niqua jo se sdu ti jap rendsi.. po e le te enderroj i cike Mire e ben ne endrrat erotike
Citim:Po citoj ato që tha Niqua jo se sdu ti jap rendsi.. po e le te enderroj i cike
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Mire e ben ne endrrat erotike ahahahahaha vetem ato i kan ngele
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Mire e ben ne endrrat erotike
Citim:Po citoj ato që tha Niqua ahahahahaha vetem ato i kan ngele Ka rrangalla plot ...
Citim:Po citoj ato që tha Niqua ahahahahaha vetem ato i kan ngele
Regjistruar: 11/04/2003 Vendbanimi: city of the sin Mesazhe: 7605
Pushtoj tere krevatin ngaqe fle diagonalisht.
__________________ I love him in the summer when it sizzles, I love him in the winter when it drizzles...
Regjistruar: 27/06/2007 Vendbanimi: ...prapa diellit... Mesazhe: 3492
Citim:Po citoj ato që tha amor alucius Pushtoj tere krevatin ngaqe fle diagonalisht. --WOW !!---Po kjo pike e zeze --Kjo paska stilin tim -- hahahahahahahahaahahahahahahahahahah- -----------Por ama une kete stil e kam ne behar --sepse me freskon ftohtesia e carcafit ......
Citim:Po citoj ato që tha amor alucius Pushtoj tere krevatin ngaqe fle diagonalisht.
__________________ Cdo gje shqiptare esht e dashur per mua
Ehhh mer Raimond, ky afiniteti jone perben rrezik.
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Jam pa vese hic ... vetem ne gjume qe skam vese
__________________ .
Lum si ti Angel ..un kur u zgjova sot..jorgani kishte perfundu posht..un koken e kisha nga komet..nga i ftohti mdoli gjumi biles bah!
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Bashkangjitje: gjumi.jpg Ky file është shkarkuar 23 herë.
Fle permbys me duar poshte jastikut dhe koken menjeane si kjo foto...