Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Xhelozia shfaqet ndryshe tek meshkujt dhe te femrat!!
Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
al74 është moderator/e në këtë nën-forum   al74
hamall

Regjistruar: 29/04/2009
Vendbanimi: meran- It
Mesazhe: 6675

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

ca percakton exaktesisht kjo fjala i gjall al psh shum raste e perdor dhe une po sdi ne te njejten menyr sikur ti apo ndryshe

me ndje rrafjet e zemres , thjesht.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 03 Gusht 2012 02:24
al74 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të al74 Kliko këtu për të kontaktuar me al74 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: al74 Shto al74 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto al74 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

Citim:
Po citoj ato që tha al74

me ndje rrafjet e zemres , thjesht.

e mir mir tesh varet dhe cfar rrahje zemre jan se me raste per dicka te vogel zemra shpejton rrahjet

Mesazh i vjetër 03 Gusht 2012 02:58
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Citim:
Po citoj ato që tha Ana1

e cfare lidhje na qenka kjo ore Raid?
mos valle ky lloj cifti eshte cift peshqish, se une s`i ve dot emer tjeter kesaj analizes tende!

Po mire tregona tenden me Ana

Mesazh i vjetër 03 Gusht 2012 05:09
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ana1
Veteran ne forum

Regjistruar: 16/02/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 823

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

Po mire tregona tenden me Ana

c`te te tregoj une ty? Une jam e mendimit qe kur hyn tradhetia fizike ne cift, duhen marre masa serioze, sic eshte ndarja. Kete mendoj une, dhe jo si peshqit qe shumohen sa per te shtuar "racen e peshqeve".

nga ana e femres, nuk ma do mendja qe nje femer te fale tradhetine e burit te saj vetem se pret nga ai mbeshtetje financiare! what the heck ( exuse me!)

Kurse mashkulli nuk ja fal tradhetine gruas se tij per arsye se atij i i bie kurrizi poshte per te mbajtur familjen!

Po punet e femres ku jane? apo burri u beka xheloz vetem nese gruaja "sjell" femije ne shtepi?! hajde xhelozi mashkullore hajde!

Po nese mashkulli le shtatzene femer tjeter, mos valle gruaja s`e mendon kete gje? apo vetm e pyetkerka burin " me do akoma?"

Te lutem se keto biseda nuk ja vlen as t`i diskutosh, jo xhelozi femre, jo xhelozi mashkulli.

Mesazh i vjetër 03 Gusht 2012 05:42
Ana1 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ana1 Kërko mesazhe të tjera nga: Ana1 Shto Ana1 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ana1 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

je paskemi shku te falja ,besoj q ete falesh nje trallti ska gje me te rende

pse do t pyes diksuh esht mir te falesh
vertet esht mir te falesh,po ama esht dhe veshtir te jetosh me ato momente tralltie te dikuj gjithe jeten tende ,un per vete sbesoj se mund ta beja te falja nje nje trallti kaq te rende

gjithe kam then cfare nuk di o zot mos i mesofsha kurr ,po per cfar di esht vehstir te falesh sepse esht e veshtir ti harrosh disa gjera e evtmja arsye

e kur vjen puna sikur thoni ju pun femijesh grash apo burrash ,kan ndollur me mijera mijera raste trallti mes nje cifti dhe kan vazhdu jeten bashke ,po smendoj qe njeriu falen thjesht mendon per femijet dhe jeton me cfar e bren ne permbrenda gjithmone ,sesbesoj qe falin

Mesazh i vjetër 03 Gusht 2012 17:11
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Citim:
Po citoj ato që tha Ana1

c`te te tregoj une ty? Une jam e mendimit qe kur hyn tradhetia fizike ne cift, duhen marre masa serioze, sic eshte ndarja. Kete mendoj une, dhe jo si peshqit qe shumohen sa per te shtuar "racen e peshqeve".

nga ana e femres, nuk ma do mendja qe nje femer te fale tradhetine e burit te saj vetem se pret nga ai mbeshtetje financiare! what the heck ( exuse me!)

Kurse mashkulli nuk ja fal tradhetine gruas se tij per arsye se atij i i bie kurrizi poshte per te mbajtur familjen!

Po punet e femres ku jane? apo burri u beka xheloz vetem nese gruaja "sjell" femije ne shtepi?! hajde xhelozi mashkullore hajde!

Po nese mashkulli le shtatzene femer tjeter, mos valle gruaja s`e mendon kete gje? apo vetm e pyetkerka burin " me do akoma?"

Te lutem se keto biseda nuk ja vlen as t`i diskutosh, jo xhelozi femre, jo xhelozi mashkulli.

Keto lloj klasifikimesh jane shume te vjeteruara, pash zotin

Ne nje nga keto serialet TV pashe nje element qe autori e kishte kapur shume bukur.

Kjo motra jeme ne kohen qe kishte marredhenje me dike, shkon me nje tjeter dhe…

Sic duket i tregoi te dashurit, qe kur isha me ate tjetrin kuptoi qe: une per ty vdes dhe mbi ty nuk dua tjeter dhe jeta ime pa ty nuk ka kuptim…

Tani te te them une ty: squzmiii !

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2012 00:26
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

Keto lloj klasifikimesh jane shume te vjeteruara, pash zotin

Ne nje nga keto serialet TV pashe nje element qe autori e kishte kapur shume bukur.

Kjo motra jeme ne kohen qe kishte marredhenje me dike, shkon me nje tjeter dhe…

Sic duket i tregoi te dashurit, qe kur isha me ate tjetrin kuptoi qe: une per ty vdes dhe mbi ty nuk dua tjeter dhe jeta ime pa ty nuk ka kuptim…

Tani te te them une ty: squzmiii !

ishalla na del naj perkthyes se gja ne bot smora vesh

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2012 01:54
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Tradhetia fizike (sic kane qejf ta quajne monogamistet) eshte valvola e vetme e sigurise ne nje cift. Eshte e vetmja shprese qe nje cift te mbijetoje kur ka probleme, sepse balancon mungesen e seksit (cilesor) te nje raporti me probleme. Ose, qe ta kuptojne te gjithe, zhvesh ciftin nga impulset seksuale dhe e perball me njeriun e thate qe quhet "partner". Kjo ben te vleresosh me kthjellesi nese partneri vlen akoma si njeri apo eshte thjesht mbushje per top.

Ne kushte konfliktesh te zgjatura kush ka frike nga "tradhetia" me se shumti deshiron te mbaje seksin si peng brenda raportit, me shpresen se do i sherbeje si mjet qe ti ktheje partnerin.

Per temen, femra e meshkuj jane shpesh ndryshe, prandaj dhe seksin shpesh njeri e ben kurse tjetri e perdor. Flasim gjithmone per cifte ne konflikt, qe kane mosperputhje.

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2012 05:18
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Tradhetia fizike (sic kane qejf ta quajne monogamistet) eshte valvola e vetme e sigurise ne nje cift. Eshte e vetmja shprese qe nje cift te mbijetoje kur ka probleme, sepse balancon mungesen e seksit (cilesor) te nje raporti me probleme. Ose, qe ta kuptojne te gjithe, zhvesh ciftin nga impulset seksuale dhe e perball me njeriun e thate qe quhet "partner". Kjo ben te vleresosh me kthjellesi nese partneri vlen akoma si njeri apo eshte thjesht mbushje per top.

Ne kushte konfliktesh te zgjatura kush ka frike nga "tradhetia" me se shumti deshiron te mbaje seksin si peng brenda raportit, me shpresen se do i sherbeje si mjet qe ti ktheje partnerin.

Per temen, femra e meshkuj jane shpesh ndryshe, prandaj dhe seksin shpesh njeri e ben kurse tjetri e perdor. Flasim gjithmone per cifte ne konflikt, qe kane mosperputhje.

me te verett jam e trashe gja ne bote skuptova ,vetem kurioze cik sqarim si sperton gjithmone

vetem desha em shtu dicka ne ket rast jo qe po kuptoj se ku doje te dilje ti exaktesisht po ja nej mendim i imi ashtu si me erlli e deshira per ta shrkuar

besoj e mendoj qenje cif ne grindje ,e vetmja arsye qe mund ti mbaje bashke ne qoft se ne mes ka femije gjithmone ,jan vetem femijet
e si ska femij ateher mund te ket shkaqe te dnryshe ,si dashuria mundet ,frika ndj partnerit ose ose frika financiare gjithahstu
nje mendim i imi ky

e shtoj sepse njeri ne ket bote si deshrion grindje fundja ,cpo i marrim te mir ksaj jete nje fjal e mir e nje shaka se me grindja sikur gjithe boten ta japin funjda e eshumezon me nje se te behet ferr te hash buk e gjak i bie ksaj

nejse spo mund rri pa fol cdo njweri ka mendimine tij

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2012 07:42
shelgu
-

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

ishalla na del naj perkthyes se gja ne bot smora vesh

Ja te ta them kadal kadal.
Kjo kojshija jeme nje dite me thote: Une ty te dashuroj me te vertete.
Pse me e pyeta?
Kur bera seks dje me burrin, t emendoja vetem ty.

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2012 23:10
Ora tani: 05:18 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Xhelozia shfaqet ndryshe tek meshkujt dhe te femrat!!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar