Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > E Merkure 3 shtator 2003 Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 3.33.
Gjithsej 30 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Dido°
sempre triste

Regjistruar: 10/04/2003
Vendbanimi: Aty ku kam humbur endrrat
Mesazhe: 55

Gjithcka eshte bosh pa ty sot.... ndihem bosh, e zbrazet dhe cuditerisht nervoze ndonese nuk me ndodh kurre. nuk bej gje tjeter pervecse rrotullimit te unazes qe me ke dhuruar... fiksoj murin ne nje pike qe as nuk duket dhe as me ben te mendoj ndonje gje por thjesht per te kaluar kohen a ku di une. me mungon, me mungojne fjalet e pathena sapo zbardh, te dua e psheretire ne vesh ne oret e para te mengjesit.... me mungon

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 30 Tetor 2003 14:16
Dido° nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Dido° Kliko këtu për të kontaktuar me Dido° (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Dido° Shto Dido° në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Dido° në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
déjà-vu
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/02/2003
Vendbanimi: Tortoreto Lido
Mesazhe: 940

Jam i lodhur por mbi te gjitha jam i gezuar.Jam i lodhur por mbi te gjitha fillova serisht pune.Jam i lodhur,por mbi te gjithe kuptoj qe te nisja 76 e-maile ne azienda te ndryshme dha frutet e saj.
Kohet e fundit jam shnderruar ne nje koala,plogeshtia me kapte sa hapja syte ne mengjes.....e mgjt i dhashe nje zgjidhje.Orari qe ben per mua,kushtet minimale....jo ne ato azienda ku shefi ne zyre te flet ne italishte korrekte e jashte saj leshohet ne nje dialekt te shfrenuar.Apo nuk ishte shefi??!!Bohhh,cilido qofte ai tipi qe bertiste sot ne mengjes,une tani s'ja kam ngene akoma.
Jam i lodhur por mbi te gjitha kam nevoje urgjentisht per nje dush te ngrohte...Jam i lodhur,por i lumtur.Kjo e fundit me mjafton.

Mesazh i vjetër 07 Nëntor 2003 00:24
déjà-vu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të déjà-vu Kliko këtu për të kontaktuar me déjà-vu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: déjà-vu Shto déjà-vu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto déjà-vu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lakanderi
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 30/07/2003
Vendbanimi: kulle e hirit
Mesazhe: 71

Cool

Sot filluam greve.Nje studente e trashe me gjyslyke dhe ca rroba te latyrisura hyri dhe beri te ditur qe studentet do bejne 2-jave greve kunder ngritjes se taksave te studimeve.
Vazhdoi te fliste dhe nja 15 minuta brockulla kur nga mesi i salles u degjua nje klithme :"Liri,demokraci!"
Isha une.Sesi mu ringjallen kujtimet e qemotshme dhe nuk u mbajta dot.Askush nuk kuptoi c´do te thoshte klithma ime (fati i keq e donte te mos kisha shqiptar tjeter per mbeshtetje)por efekti ishte i madh.Salla u ngrit dhe iku.
Me vone me takon privatisht studentja batalle (se ciles i shkonte ndonje emer i tipit : Thomaidha ose Vangjeli ose fundja edhe Frose) dhe me fton te futem ne kryesine e organizimit te greves.Pergjigja ime perbehej nga dy fjale:"Gris b...!"

Mesazh i vjetër 25 Nëntor 2003 22:55
Lakanderi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lakanderi Kliko këtu për të kontaktuar me Lakanderi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lakanderi Shto Lakanderi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lakanderi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
déjà-vu
Veteran ne forum

11.15.03 30 nentor 2003 15°

Numerimin per se mbrapthi e kam filluar prej nje muaji.....
-5

Mesazh i vjetër 30 Nëntor 2003 15:44
déjà-vu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të déjà-vu Kliko këtu për të kontaktuar me déjà-vu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: déjà-vu Shto déjà-vu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto déjà-vu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Pashe refleksin e syve te trishtuar ne xhamin e makines,dhe si nje vale e ftohte me pushtoi te teren ne erresiren e atije mengjesi.Por nderkohe cdogje rimerr ritmin,dhe mbas pak duken rrezet e para te diellit...

Mesazh i vjetër 02 Dhjetor 2003 01:18
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Teksa po kontrolloja forumin me erdhi ndermend dicka.

Shikoj nje djale dhe nje vajze qe po te ishin njohur ne jeten reale do dashuroheshin, do benin dashuri, do putheshin gjate. Pastaj... pas nje jave epshesh dhe impulsesh jete do pyesnin si padashur njeri tjetrin: "Me ke je ne politike?"

Ai eshte me te djathtet, ajo me te majtet. Ehhh, te dy ja kepusin nje te qeshure. Ai mundohet ti mbushe mendjen asaj, ajo gjithashtu atij. Pas 60 sekondash dialog e kuptojne qe te dy jane te vendosur ne deshirat e tyre politike. Ja kepusin serisht te qeshures dhe puthen fort...

Te dua - i thote ai
Edhe une - peshperit ajo

Mbase dashuria eshte mpleksja e gjerave te ndryshme, njohja e gjerave te reja. Mbase fakti qe nuk shihemi apo puthemi dot ben qe ato 60 sekonda te zgjasin 60 dite ne forum, por jam i sigurte qe realiteti do bashkonte shumicen prej nesh ne nje restorant te bukur ne Tirane.

Dashuroni pra njerez...

Mesazh i vjetër 02 Dhjetor 2003 18:55
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
déjà-vu
Veteran ne forum

Oggi mo sono fatto un mazzo come Grottamare......

Ho voglia di uscire al terrazo di casa e di strillare al vicino di casa,che puntualmente ogni mattina di questa estatte mi faceva la sveglia con Giggi D'Alessio.........

-3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mesazh i vjetër 03 Dhjetor 2003 00:15
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

....

trishtim dhe gezim,nje perberje ndjenjash qe s'te lejon as te gezohesh por as te hidherohesh...

Mesazh i vjetër 04 Dhjetor 2003 18:04
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SUNBELOVED
Tequila`Spirit

Regjistruar: 29/12/2002
Vendbanimi: my house, house of sun
Mesazhe: 389

They say that what you mock
Will surely overtake you
And you become a monster
So the monster will not break you

Mesazh i vjetër 05 Dhjetor 2003 02:30
SUNBELOVED nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SUNBELOVED Kliko këtu për të kontaktuar me SUNBELOVED (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SUNBELOVED Shto SUNBELOVED në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SUNBELOVED në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
i_lire
^^i_lire^^

Regjistruar: 02/08/2003
Vendbanimi: ^^__^^
Mesazhe: 1610

Ne hapesiren e shpirtit tim ndjej dhimbje. Kush e di sa e madhe eshte nje hapesire shpirti? Imja eshte hapesire e pafundme mbushur plot dhimb-gervishtje. Nje shpirt qe renkon, nje zemer qe lenkon... nje njeri qe dhemb. Po ju prezantohem, ky isha une, me quajne - vuajtje pa kufi...

Modifikuar nga i_lire datë 09/12/2003 ora 11:26

Mesazh i vjetër 09 Dhjetor 2003 00:31
i_lire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të i_lire Kliko këtu për të kontaktuar me i_lire (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të i_lire't! Kërko mesazhe të tjera nga: i_lire Shto i_lire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto i_lire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 18:09 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 30 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > E Merkure 3 shtator 2003

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar