Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Arkiva > Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit?
Gjithsej 142 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
M...D
Ahh Jeta.

Regjistruar: 15/09/2003
Vendbanimi: Ne zemren e dikujt
Mesazhe: 15

Citim:
Po citoj ato që tha Ervisa
Hmmmm une ketu jam e re dhe nuk njoh ndonje antar/e.
Po une do te kisha per nder te takohesha me Kristal(nuk e di nese je ai qe une mendoj,po nese jam ne shenje je nje djal fantastik)
M...D kete do e takoj patjeter muah je si shpirt.

Motra flm shume dhe per mua do jete kenaqesi te takohem me ty, muahh Ervisa kalofsh mire gjithe te mirat.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 14 Tetor 2003 05:46
M...D nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të M...D Kliko këtu për të kontaktuar me M...D (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: M...D Shto M...D në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto M...D në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lova
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 08/08/2003
Vendbanimi: Ne qiellin e shtate
Mesazhe: 432

Cool

atdheuyne si i do takimet veç e veç apo bashke ?
po qe se i do ne grup na thuaj mos kalojme edhe ne ne emra te perveçem se do te takohemi tek ty te gjithe bashke.

Mesazh i vjetër 15 Tetor 2003 14:26
lova nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lova Kliko këtu për të kontaktuar me lova (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lova Shto lova në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lova në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_Q_I_M_I
Ne kerim nga Policia.

Regjistruar: 22/09/2003
Vendbanimi: Ne Kerkim nga Policia Metropoliane....so
Mesazhe: 219

Nje atdhe keni o njerez.

Un te rrespektoj vlla, dhe e mir pres ftesen tende kur te duash hajde,ose te vij un ku rri ti .
Gjithashtu mirpres te gjith Antaret e forumihorizont ne Veqanti kundeshtaret e mij qe njifen tani,nuk le pa harruar Hirushen qe esht vajza fantastike e Forumit JU MIRPRES TE GJITHVE!QIMI.

SO AND SO....
Ne kerkim nga policia per vrasje , grabitje dhe ...... ku di une tjeter

Mesazh i vjetër 15 Tetor 2003 17:28
_Q_I_M_I nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _Q_I_M_I Kliko këtu për të kontaktuar me _Q_I_M_I (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: _Q_I_M_I Shto _Q_I_M_I në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _Q_I_M_I në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
atdheuyne
Anëtar Aktiv

Vendbanimi: amerike
Mesazhe: 225

M-D

mos te ngelet qejfi se nuk vura emrin tende po ti je e para moj se kot nuk je....M-(motra ime ) D (e dashur)...M-D

atdheu.

Mesazh i vjetër 15 Tetor 2003 23:02
atdheuyne nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të atdheuyne Kliko këtu për të kontaktuar me atdheuyne (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: atdheuyne Shto atdheuyne në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto atdheuyne në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
atdheuyne
Anëtar Aktiv

lova..

si ta duash ti e bejme......po meqenese une do ti mbledh te tere...hajde dhe po i takon dhe ti te tjeret tek takimi im.

ose po e do vecanerisht...meqenese kemi per te thene ato te vjetrat ne te dy..e bejme vecanerisht...si ta doje zemra ty...une sta kam prishur ndonjeher.
atdheu jot i dashur.

Mesazh i vjetër 15 Tetor 2003 23:05
atdheuyne nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të atdheuyne Kliko këtu për të kontaktuar me atdheuyne (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: atdheuyne Shto atdheuyne në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto atdheuyne në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
atdheuyne
Anëtar Aktiv

timo..

une ri ne usa......United States of Albania. po ti timo sa je munduar te harish aty dhe ku harite si perfundim????

usa, philadelphia.

Mesazh i vjetër 15 Tetor 2003 23:08
_Q_I_M_I
Ne kerim nga Policia.

Atheuyne ?

Mir mroma vlla ne nje gjuh kemi si ne shqip si ne anglisht ti ne Usa un ne Londer nga Maji besoj se do ta vizitoj usa ok ja kalofsh mir dhe nje nat te qet dhe te bukur .?

SO AND SO....

Mesazh i vjetër 16 Tetor 2003 02:01
_Q_I_M_I nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _Q_I_M_I Kliko këtu për të kontaktuar me _Q_I_M_I (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: _Q_I_M_I Shto _Q_I_M_I në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _Q_I_M_I në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Dolce
**e embel**

Regjistruar: 03/10/2003
Vendbanimi: belgjik
Mesazhe: 43

atdheuyne patjeter doja te takoja dhe ty , jena grup apo jo ?

Mesazh i vjetër 16 Tetor 2003 02:47
Dolce nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Dolce Kërko mesazhe të tjera nga: Dolce Shto Dolce në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Dolce në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lova
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 08/08/2003
Vendbanimi: Ne qiellin e shtate
Mesazhe: 432

Cool

atdheuyne shume kerkesa ke o vlla, fillo be axhenden mos kemi asnje perplasje ne ajer per ne qielline shtate, dhe kjo do jete fatale!
By, by _T_I_M_O, po ti brune ku je?

Mesazh i vjetër 16 Tetor 2003 13:19
lova nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lova Kliko këtu për të kontaktuar me lova (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lova Shto lova në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lova në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_Q_I_M_I
Ne kerim nga Policia.

Pershenedetje

Pershendetje,do kisha deshir ti thoja Lova qe je si shpirt.dhe dy pika..

SO AND SO....

Mesazh i vjetër 16 Tetor 2003 16:30
Ora tani: 02:00 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 142 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Arkiva > Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar