Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > per nje lidhje serioze preferoni.........
Gjithsej 22 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
KaPo-DI-VaLoNa
Anetar i ri

Regjistruar: 26/03/2004
Vendbanimi: London
Mesazhe: 15

jam-Vlonjate

Shqiptaret qe jan shqiptare kure nuk do ndryshojne

po flase per njerzite Jo per Kafshet
se une kurre se mohoje vendlindjen ............

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 27 Mars 2004 22:11
KaPo-DI-VaLoNa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të KaPo-DI-VaLoNa Kliko këtu për të kontaktuar me KaPo-DI-VaLoNa (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të KaPo-DI-VaLoNa't! Kërko mesazhe të tjera nga: KaPo-DI-VaLoNa Shto KaPo-DI-VaLoNa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto KaPo-DI-VaLoNa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
vlora-angel
jetoj ne boten e engjejve

Regjistruar: 07/03/2004
Vendbanimi: in a house of angels!!
Mesazhe: 92

Re: jam-Vlonjate

Citim:
Po citoj ato që tha KaPo-DI-VaLoNa
Shqiptaret qe jan shqiptare kure nuk do ndryshojne

po flase per njerzite Jo per Kafshet
se une kurre se mohoje vendlindjen ............

bravo o patriot te drejt e ke sa per pyetjen sigurisht qe shqiptare por edhe per nje lidhje jo serioze sdo te me pelqente me te huaj por prap me shqiptare dhe mundesisht te jet nga Vloraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaa me origjin

Mesazh i vjetër 28 Mars 2004 21:41
vlora-angel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të vlora-angel Kliko këtu për të kontaktuar me vlora-angel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: vlora-angel Shto vlora-angel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto vlora-angel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
LiL__TrEaSuRe
~mOlLa mE sHeRbEt~

Regjistruar: 16/11/2003
Vendbanimi: [ @ my pimp's lap ]
Mesazhe: 596

Cool

Tani mu nuk me pelqen te jem rraciste,por dreqi ta haje nuk njeh me mire ate tjetrin (te huajin) se sa njeh kombin tend,e kam fjalen kur vjen momenti per te treguar se sa serioz/e je....mgjtht zemra nuk komandohet gjithcka mund te ndodhe,po me mire se merresh vesh ne GJUHEN tende nuk merresh vesh me ate te tjetrit,sepse ia di zakonet,pikat e dobta,e di kur e ben shakane,e di kur ta ka me te keq apo me te mire....te pakten keshtu mendoj une....SHQIPTAR dhe vetem SHQIPTAR....

meqe re fjala ... RROFTE SHQIPERIJA DHE POPULLI SHQIPTAR!!!!

Puc-puc Ela

Mesazh i vjetër 29 Mars 2004 00:23
LiL__TrEaSuRe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të LiL__TrEaSuRe Kliko këtu për të kontaktuar me LiL__TrEaSuRe (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të LiL__TrEaSuRe't! Kërko mesazhe të tjera nga: LiL__TrEaSuRe Shto LiL__TrEaSuRe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto LiL__TrEaSuRe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lilou-dragon
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 10/06/2003
Vendbanimi: coin predu
Mesazhe: 148

Thumbs up

un siqerisht nuk kam preferenca ...e nuk arrij ta kuptoj sesi mund ta komandoni dashurine per dike..nqs bie ne dashuri me nje te huaj nuk do ta le se e dua shqiptar apo jo?? prandaj kur thoni shqiptar e vetem shqiptar mos flisni para kohe !!!

pastaj eshte pune tjeter kur ju nuk doni te kini asnje mardhenie me te huaj dhe kete e quaj racizem...

lilou

Mesazh i vjetër 29 Mars 2004 00:36
lilou-dragon nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lilou-dragon Kliko këtu për të kontaktuar me lilou-dragon (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lilou-dragon Shto lilou-dragon në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lilou-dragon në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vlonjati99Tave
Arrakat

Regjistruar: 15/12/2003
Vendbanimi: A Silent Night, A Secret Tear, Wishing You Were Here
Mesazhe: 2169

jam-Vlonjate

Citim:
Po citoj ato që tha vlora-angel

bravo o patriot te drejt e ke sa per pyetjen sigurisht qe shqiptare por edhe per nje lidhje jo serioze sdo te me pelqente me te huaj por prap me shqiptare dhe mundesisht te jet nga Vloraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaa me origjin

Brenda na vlora, apo e shtyn edhe deri ne kote, se afer eshte.
;looooooooooooooooooooool;

Puth te gjitha vlonjateeeeeeeeet kudo qe jane, se jan si shpirt"kan lindur si vet pa jo per gje".

Mesazh i vjetër 01 Prill 2004 02:59
Vlonjati99Tave nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vlonjati99Tave Kliko këtu për të kontaktuar me Vlonjati99Tave (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vlonjati99Tave't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vlonjati99Tave Shto Vlonjati99Tave në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vlonjati99Tave në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vlonjati99Tave
Arrakat

Regjistruar: 15/12/2003
Vendbanimi: A Silent Night, A Secret Tear, Wishing You Were Here
Mesazhe: 2169

aty mbajeeeeeee

Citim:
Po citoj ato që tha njeriu xx.
Tani mu nuk me pelqen te jem rraciste,por dreqi ta haje nuk njeh me mire ate tjetrin (te huajin) se sa njeh kombin tend,e kam fjalen kur vjen momenti per te treguar se sa serioz/e je....mgjtht zemra nuk komandohet gjithcka mund te ndodhe,po me mire se merresh vesh ne GJUHEN tende nuk merresh vesh me ate te tjetrit,sepse ia di zakonet,pikat e dobta,e di kur e ben shakane,e di kur ta ka me te keq apo me te mire....te pakten keshtu mendoj une....SHQIPTAR dhe vetem SHQIPTAR....

meqe re fjala ... RROFTE SHQIPERIJA DHE POPULLI SHQIPTAR!!!!

Puc-puc Ela

he me te paca.
AHHHHH ma pac hallall.
mblidhni kallaballene njerziaaaaaaaaaaa
edhe e lini rracizmin se se keni mbush moshen, per rracizem,

un me kapon keshu jemi na soi i mire, na rraca jemi te paret andej na ajo gryka larte"apo jo derman kapo"

Mesazh i vjetër 01 Prill 2004 03:05
Vlonjati99Tave nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vlonjati99Tave Kliko këtu për të kontaktuar me Vlonjati99Tave (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vlonjati99Tave't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vlonjati99Tave Shto Vlonjati99Tave në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vlonjati99Tave në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
LiL__TrEaSuRe
~mOlLa mE sHeRbEt~

Regjistruar: 16/11/2003
Vendbanimi: [ @ my pimp's lap ]
Mesazhe: 596

Talking

...E pra....:p...

Puc-puc Ela

Mesazh i vjetër 01 Prill 2004 03:17
LiL__TrEaSuRe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të LiL__TrEaSuRe Kliko këtu për të kontaktuar me LiL__TrEaSuRe (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të LiL__TrEaSuRe't! Kërko mesazhe të tjera nga: LiL__TrEaSuRe Shto LiL__TrEaSuRe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto LiL__TrEaSuRe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

Ja kollaj fare te jete "krijese njeriu"...

Mesazh i vjetër 14 Prill 2004 02:33
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
qorri
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 26/12/2003
Vendbanimi: ketej nga bregu i lumit
Mesazhe: 250

Re: per nje lidhje serioze preferoni.........

Citim:
Po citoj ato që tha Korcarja 6
cfare preferoni per nje lidhje serioze:
a) shqiptar(e) puro
b) shqiptar(e) te lindur qe jeton jashte shtetit
c) apo te huaj......???????????????

Nuk mund te zgjedhesh me zemer por me mendje do te thosha qe e vetmja kategori qe perjashtoj jane shqipetaret qe jetojne jashte Shqiperise.Me sakte ato qe e mohojne prejardhjen e tyre.Se keto vitet e fundit kam njohur shume te tilla.

Modifikuar nga qorri datë 19/04/2004 ora 18:58

Mesazh i vjetër 18 Prill 2004 21:32
qorri nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të qorri Kliko këtu për të kontaktuar me qorri (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: qorri Shto qorri në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto qorri në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

Uaaa! Vertet qorri eshte kjo qe the.!!!

Mesazh i vjetër 20 Prill 2004 18:42
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 13:07 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 22 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > per nje lidhje serioze preferoni.........

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar