Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Teste Letersie > Testi nr1
Gjithsej 6 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/06/2004
Vendbanimi: •
Mesazhe: 3949

Ami te gjitha ato qe ke shkruar ndikojne ne permbajtjen e nje vepre letrare.Mos do te ishte pyetja se cila e ka rendesine me te madhe?????????
Kjo eshte nje teme e hapur edhe smund te percaktosh ti apo une se cila mund te kete rendesi me teper sepse letersia edhe pse ka disa norma sot eshte bere nje teme e ha[ur ku cdo njeri mund te beje debat per ate edhe ta mbroje idene e vet.Te pakten ashtu jemi mesuar neve ne universitet.Per ta bere qefin ty pergjigja ime eshte; TEMA.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 19 Korrik 2005 16:50
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Nje pyetje per te gjithe;

Dita u sos nen nje hije. E hija ngrohet mbas flakes se krandeve ndeje ne karrige te gdhendun ne embleme te perfrikshme.Hija e ndame prej te gjitha agimeve pushon,thengjill i zi pa zjarm.Hija ska shqise pos pamjen per dritat e ndezuna nder shpella mbas ballit,zjarme mbas zjarmesh, sa yje njeni mbas tjetrit;per dhune e mendime te keqia!

Hija ska shqise, vetem sy per vete!

.........................Gjeni kush e ka shkruar dhe cili eshte libri ne te cilin eshte shkruar. Faleminderit!

Mesazh i vjetër 19 Korrik 2005 16:59
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
unforgiven
*$*$*

Regjistruar: 08/07/2003
Vendbanimi: *$*$*
Mesazhe: 958

Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
Nje pyetje per te gjithe;

Dita u sos nen nje hije. E hija ngrohet mbas flakes se krandeve ndeje ne karrige te gdhendun ne embleme te perfrikshme.Hija e ndame prej te gjitha agimeve pushon,thengjill i zi pa zjarm.Hija ska shqise pos pamjen per dritat e ndezuna nder shpella mbas ballit,zjarme mbas zjarmesh, sa yje njeni mbas tjetrit;per dhune e mendime te keqia!

Hija ska shqise, vetem sy per vete!
.........................Gjeni kush e ka shkruar dhe cili eshte libri ne te cilin eshte shkruar. Faleminderit!

"Hija" nga Martin Camaj

Mesazh i vjetër 19 Korrik 2005 21:19
unforgiven nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të unforgiven Kliko këtu për të kontaktuar me unforgiven (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: unforgiven Shto unforgiven në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto unforgiven në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

mona

Eshte e vertete qe eshte e Martin Camaj por sme the librin
Mgjth te jap noten shkelqyeshem per sot ke ardh e pergatitur

Mesazh i vjetër 20 Korrik 2005 05:22
unforgiven
*$*$*

Regjistruar: 08/07/2003
Vendbanimi: *$*$*
Mesazhe: 958

Re: mona

Citim:
Eshte e vertete qe eshte e Martin Camaj por sme the librin
Mgjth te jap noten shkelqyeshem per sot ke ardh e pergatitur

Amoxil pse nuk e ke dhene pergjigjen mbi librin por pret kaq gjate??

Nuk jam shume e sigurte sepse e kam lexuar shume vite para, por mbase eshte marre nga "lirikat midis dy moteve"..

Mesazh i vjetër 10 Gusht 2005 23:55
unforgiven nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të unforgiven Kliko këtu për të kontaktuar me unforgiven (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: unforgiven Shto unforgiven në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto unforgiven në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Re: Re: mona

Citim:
Po citoj ato që tha unforgiven

Amoxil pse nuk e ke dhene pergjigjen mbi librin por pret kaq gjate??

Nuk jam shume e sigurte sepse e kam lexuar shume vite para, por mbase eshte marre nga "lirikat midis dy moteve"..

E kam mare nga libri "Njeriu më vete e me tjerë"

unforgiven ti kush je????
Nuk ju përgjigjem njerzve të panjoftur......

Me sa di në pyetjen time i jam drejtuar monës dhe jo ty....

Mesazh i vjetër 11 Gusht 2005 05:21
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

amoxilo gabim ketu lal derisa ke hedhur pyetjen cdokush eshte i lirshem te pergjigjet dhe une po ta kisha lexuar me pare do isha pergjigjur..
ok?pershendetje

Mesazh i vjetër 02 Tetor 2005 16:25
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Presidentja
masakruese

Regjistruar: 04/10/2006
Vendbanimi: zemren e tij
Mesazhe: 109

Re: Re: Re: mona

Citim:

E kam mare nga libri "Njeriu më vete e me tjerë"

unforgiven ti kush je????
Nuk ju përgjigjem njerzve të panjoftur......

Me sa di në pyetjen time i jam drejtuar monës dhe jo ty....

Eshte dhe tek lirika mes dy moteve

po radha ku eshte

Mesazh i vjetër 08 Tetor 2006 06:59
Presidentja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Presidentja Kliko këtu për të kontaktuar me Presidentja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Presidentja Shto Presidentja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Presidentja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Presidentja
masakruese

Regjistruar: 04/10/2006
Vendbanimi: zemren e tij
Mesazhe: 109

Citim:
Po citoj ato që tha Ami-
Ok!
pergjigja e sakte do te ishte Poema megjithate e keni gjetur. komplimente.

Kalojme tek pyetja tjeter:

8. Është pjesë e përmbajtjes së një vepre letrare:

a) subjekti
b) kompozicioni
c) tema
d) gjuha artistike

Tema normalisht !

Mesazh i vjetër 08 Tetor 2006 07:04
Presidentja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Presidentja Kliko këtu për të kontaktuar me Presidentja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Presidentja Shto Presidentja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Presidentja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
INDIANA
Anetar i ri

Regjistruar: 08/12/2006
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 4

Re: Testi nr1

Citim:
Po citoj ato që tha Ami-
1- Cila poemë e Mjedës është cilësuar si metafora më e bukur dhe më e madhe e jetës njerëzore?

a) Lisus
b) Scodra
c) Andrra e jetës
d) Liria

nuk diskutohet fare shoku qe eshte Andrra e jetës dhe kjo eshte pa piken e dyshimit kush thote te kunderten ja ka fut kot fare.

Mesazh i vjetër 30 Dhjetor 2006 22:18
INDIANA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të INDIANA Kliko këtu për të kontaktuar me INDIANA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: INDIANA Shto INDIANA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto INDIANA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 20:44 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 6 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Teste Letersie > Testi nr1

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] nuk lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar