Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Arti Figurativ > Fotografi > Qytete dhe Shtete > Prezantoni qytetin ku jetoni (studjoni )
Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
misterioz
rrugaç

Regjistruar: 30/12/2004
Vendbanimi: rrugeve
Mesazhe: 892

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re atomium 1.jpg
Ky file është shkarkuar 120 herë.

Jo Geranium nuk jetoj ne Luxemburg por vi shpesh aty,jemi komshij,une jetoj ne Bruksel ja diku ketu rrotull atomiumit.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 22 Korrik 2005 17:14
misterioz nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të misterioz Kliko këtu për të kontaktuar me misterioz (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të misterioz't! Kërko mesazhe të tjera nga: misterioz Shto misterioz në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto misterioz në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
misterioz
rrugaç

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re luxemburg.jpg
Ky file është shkarkuar 118 herë.

Ja nji foto nga Luxemburgu,tek i njejti vend qe ke dale dhe ti.Fotove i kam bere nji montazh te vogel,kam heq veten time,kaq, se ne shqiptaret ku do qe shkojme do dalim vete para vendit ku bejme foto,ndryshe nuk quhet qe kemi qënë.

Mesazh i vjetër 22 Korrik 2005 17:17
misterioz nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të misterioz Kliko këtu për të kontaktuar me misterioz (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të misterioz't! Kërko mesazhe të tjera nga: misterioz Shto misterioz në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto misterioz në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
misterioz
rrugaç

Ja dhe nje tjeter po tek i njejti vend

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re luxemburg 1.jpg
Ky file është shkarkuar 111 herë.

Pamje nga parku aty poshte.Si quhet nuk e di.Ne foton e meparshme me duket se eshte pallati(keshtjella) e mbretit ( a i dukës) .

Mesazh i vjetër 22 Korrik 2005 17:28
misterioz
rrugaç

Citim:
Po citoj ato që tha geranium
pse edhe ti ketu jeton ?Apo ben shaka me mua.Ne foto jam une dhe ai djali nuk e di se i kujt eshte se qelloi rastesisht aty

I yti eshte i yti se te ngjan shume,vetem se eshte pak kuq.

Mesazh i vjetër 22 Korrik 2005 17:59
geranium
ku te gjej pune

Regjistruar: 12/01/2005
Vendbanimi: europe
Mesazhe: 195

per misterioz...

Ha ha ha haaaaa sa kam qeshur, nuk ma beson .Po te betohem se nuk eshte i imi,por ndodhi aty rastesisht.Kurse per fotot , faleminderit.Ta dish ti sa here i kam shetitur keto parqe dhe lulishte me kembe dhe kam bere dhjetra foto.Thuaj si te duash , eshte vend shume i bukur dhe i qete ,apo jo.Por edhe ne Bruksel kam qene me dhejtra here sepse kemi dhe ambasaden aty dhe shpesh kemi probleme te ndryshme dokumentash.

Mesazh i vjetër 22 Korrik 2005 23:10
geranium nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të geranium Kliko këtu për të kontaktuar me geranium (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: geranium Shto geranium në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto geranium në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Riccione - Rimini

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re rimini%202003%20087.jpg
Ky file është shkarkuar 97 herë.

Ketu jetoj une

Mesazh i vjetër 23 Korrik 2005 04:50
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
CHAKALLI
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 10/06/2003
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 92

njerez te mir

njerez ndoshta nuk e keni pare temen qe kam hapur po shikohet qe eshte pak si personale !

qe do te thot nuk esht nevoja te me postoni foto per qytetin tuaj sepse fare mir mund te hapni nje tuajen .

me shum respekt nese nuk me postoni me ne ate tem qe kam hapur foto te qyteteve tuaj .

thex

CHAKALLI __________________________________________________
_____

Mesazh i vjetër 09 Mars 2006 01:06
CHAKALLI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të CHAKALLI Kliko këtu për të kontaktuar me CHAKALLI (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: CHAKALLI Shto CHAKALLI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto CHAKALLI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
zastava
Anetar i ri

Regjistruar: 12/03/2006
Vendbanimi: Kudo
Mesazhe: 5

o CHAKU ca jan keta mer vlla ??? :)

Po mir mer vlla keta njerez e kan haberi se ku futen e ku duhet me shkrujt apo ...................

nejse per keta mir me kaq qe din te futen po sa per me shum v,k vlla .

nejse fotot ishin tudh fare , po te pakten na posto ene noi madh nga varna jo vetem shpi e kisha ?

tung

Mesazh i vjetër 12 Mars 2006 20:23
zastava nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të zastava Kliko këtu për të kontaktuar me zastava (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: zastava Shto zastava në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto zastava në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
al74
hamall

Regjistruar: 29/04/2009
Vendbanimi: meran- It
Mesazhe: 6675

fiks , fiks ktu jetoj...qytetin do e sjell copa copa

Mesazh i vjetër 06 Maj 2009 03:07
al74 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të al74 Kliko këtu për të kontaktuar me al74 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: al74 Shto al74 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto al74 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

une po ju bej ca foto te kinezeve ketu ku jetoj dhe neser po jua postoj ti shifni

Mesazh i vjetër 06 Maj 2009 03:11
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 08:19 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Arti Figurativ > Fotografi > Qytete dhe Shtete > Prezantoni qytetin ku jetoni (studjoni )

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar