Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > cfare beni ne nje dite me shi??
Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
devolliu
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 10/06/2004
Vendbanimi: aty ku nuk mungon rakia
Mesazhe: 482

Citim:
Po citoj ato që tha Une_Ti_Dhe_Vdekja
cfare shkence,,,,,,,,,,,,,,kujdes mos ec ne ndoj grop se po tlagen kepucet...apo do veshes cizme

jo po do ri te enderoj me sy hapur ne melankolit e shkences jote

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 10 Janar 2005 17:52
devolliu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të devolliu Kliko këtu për të kontaktuar me devolliu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: devolliu Shto devolliu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto devolliu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Une_Ti_Dhe_Vdekja
Dangerous mind

Regjistruar: 23/08/2003
Vendbanimi: ne Zemer
Mesazhe: 65

Citim:
Po citoj ato që tha devolliu

jo po do ri te enderoj me sy hapur ne melankolit e shkences jote

normal eshte me mire te mendosh per ndonje plan sesa ta mbash me dore

embrellen PPPPPPPP lol shame on u

Mesazh i vjetër 10 Janar 2005 18:22
Une_Ti_Dhe_Vdekja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Une_Ti_Dhe_Vdekja Kliko këtu për të kontaktuar me Une_Ti_Dhe_Vdekja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Une_Ti_Dhe_Vdekja Shto Une_Ti_Dhe_Vdekja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Une_Ti_Dhe_Vdekja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
devolliu
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 10/06/2004
Vendbanimi: aty ku nuk mungon rakia
Mesazhe: 482

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re rrufe.jpg
Ky file është shkarkuar 54 herë.

Citim:
Po citoj ato që tha Une_Ti_Dhe_Vdekja

normal eshte me mire te mendosh per ndonje plan sesa ta mbash me dore

embrellen PPPPPPPP lol shame on u

ehehe po umbrellen do mbash se nuk ke car mban gje tjeter moj cuc kam hall se ti me melankoli pale se cben

Mesazh i vjetër 10 Janar 2005 19:04
devolliu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të devolliu Kliko këtu për të kontaktuar me devolliu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: devolliu Shto devolliu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto devolliu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Une_Ti_Dhe_Vdekja
Dangerous mind

Regjistruar: 23/08/2003
Vendbanimi: ne Zemer
Mesazhe: 65

Citim:
Po citoj ato që tha devolliu

ehehe po umbrellen do mbash se nuk ke car mban gje tjeter moj cuc kam hall se ti me melankoli pale se cben

serious no hard feelings
po nuk thash me mendo sikur,,un te isha me krah te fluturoja ne hene,,,,,read a book or watch a movie or sleep what's wrong with that.

fillllllllooooooooooo mbaje se kur cke cfare ben

me mire ta mbash
se sa te behesh qull..........

un rri nen stre kshu qe sa te rri kot readin a book doesn't kill no one

Mesazh i vjetër 10 Janar 2005 19:12
Une_Ti_Dhe_Vdekja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Une_Ti_Dhe_Vdekja Kliko këtu për të kontaktuar me Une_Ti_Dhe_Vdekja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Une_Ti_Dhe_Vdekja Shto Une_Ti_Dhe_Vdekja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Une_Ti_Dhe_Vdekja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
MaCkA
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 17/12/2004
Vendbanimi:
Mesazhe: 45

hahahah mu kujtua nje gje qe kam bere ne ditet me shi vite me pare
kur kam qene e vogel redh 8 vjec e kam uryer shiun shum se desha te dilja dhe te loja jashte
se di nga kisha degjuar nje teori qe nqs hedh kripe ne toke shiu do pushoje se si pelqen kripa lol hahahahaha
kete beja ateher hidhja kripe me grushta jashte lolllllllll
tani me pelqen shiu se nuk bie dendur dhe
pavaresisht se sipas asaj teorise i bie te shperndaja sheqer, te shumten e kohes e kaloj ne dritare

Mesazh i vjetër 13 Janar 2005 13:47
MaCkA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të MaCkA Kliko këtu për të kontaktuar me MaCkA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: MaCkA Shto MaCkA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto MaCkA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Dionis
piktor

Regjistruar: 16/04/2004
Vendbanimi: ne piknik
Mesazhe: 205

shikoj ylberin qe formohet pas shiut...behet dicka fantastike, dhe futi imagjinaten e pushuame ne te

Mesazh i vjetër 13 Janar 2005 18:18
Dionis nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Dionis Kliko këtu për të kontaktuar me Dionis (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Dionis Shto Dionis në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Dionis në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

Citim:
Po citoj ato që tha Dionis
shikoj ylberin qe formohet pas shiut...behet dicka fantastike, dhe futi imagjinaten e pushuame ne te

I bukur mendimi

Une dal jashte ne natyre, dhe rri ne nje qosh te rruges pa njeri, dhe behem qull nga shiu.. d.m.th pall ariu

Mesazh i vjetër 14 Janar 2005 18:22
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
NYCgirl
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 05/01/2004
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 218

Lexoj, shikoj 'Disney Channel" .......... dhe pi me shume kafe se zakonisht.

Mesazh i vjetër 15 Janar 2005 02:37
NYCgirl nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të NYCgirl Kliko këtu për të kontaktuar me NYCgirl (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: NYCgirl Shto NYCgirl në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto NYCgirl në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

filozofoj me sy hapur der sa te dal djelli (kjo pune me jav te tera se ska djell ketu)

Mesazh i vjetër 15 Janar 2005 02:49
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lilou-dragon
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 10/06/2003
Vendbanimi: coin predu
Mesazhe: 148

kurse un afrohem ne dritare e lexoj ....mundesisht me nje sfond muzike klasike ose fle .....

Mesazh i vjetër 15 Janar 2005 14:42
lilou-dragon nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lilou-dragon Kliko këtu për të kontaktuar me lilou-dragon (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lilou-dragon Shto lilou-dragon në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lilou-dragon në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 15:21 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > cfare beni ne nje dite me shi??

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar