Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Jeni xhelozè ne dashuri?
Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Lord_Of_The_Strings
Veterinary Psychiatrist

Regjistruar: 27/08/2004
Vendbanimi: Asgard
Mesazhe: 1568

Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
Sigurisht! Ku ka dashuri ka gjithmone dhe xhelozi.......

Ku ka dashuri ka xhelozi, ku ka xhelozi ka keqkuptime. Ku ka keqkuptime ka sherr. Ku ka sherr ka ndarje. Me pak fjale, pune m.... e ngatrruar, me falni...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 13 Tetor 2005 15:31
Lord_Of_The_Strings nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lord_Of_The_Strings Kliko këtu për të kontaktuar me Lord_Of_The_Strings (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Lord_Of_The_Strings't! Kërko mesazhe të tjera nga: Lord_Of_The_Strings Shto Lord_Of_The_Strings në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lord_Of_The_Strings në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
^AngeL^

Regjistruar: 13/07/2003
Vendbanimi: U.K
Mesazhe: 538

Citim:
Po citoj ato që tha Lord_Of_The_Strings

Ku ka dashuri ka xhelozi, ku ka xhelozi ka keqkuptime. Ku ka keqkuptime ka sherr. Ku ka sherr ka ndarje. Me pak fjale, pune m.... e ngatrruar, me falni...

lol i ke bo pershkrim fantastik.

xhelozia vjen nga mos besimi dhe ai qe din ca o xhelozia duhet me e kuptu,,se per ndryshe ske pse me u bo xheloz/e.

un sjom xheloze,ska qene ndoj here,kam qef ti besoj komplet njeriut qe te jam me te ose per ndryshe skam pse te jem ne lidhje ku ska besim.
Dashuria eshte te jesh i barabart,ulesh ne gjunj dhe te ngrihesh lart te bertasesh,ske pse e ben partnerin tend te eci ne nje far territori qe te ja caktosh ti.

kur e dashuron nje person dhe mendon se ai/o eshte vec e jotja,qofte dhe nese del ne nje mbremje vetem me goca/cuna ose shoqerine e saj/tij pa ty sduhet te kesh dyshime se po flet me ndonje tjeter po ben ate.
kjo nuk behet fjal per dy persona te dashuruar,per dy adoleshenta qe kan qef me shum sherret se sa tjerat eshte ndryshe.

Mesazh i vjetër 20 Tetor 2005 03:01
^AngeL^ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ^AngeL^ Kliko këtu për të kontaktuar me ^AngeL^ (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ^AngeL^ Shto ^AngeL^ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ^AngeL^ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Mimo
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 23/10/2005
Vendbanimi: shqipri
Mesazhe: 49

une jam dakort me ..pink

ku ka dashuri ka xhelozi te gjith jemi pak xhelozer se vetkuptohet jemi te dashuruar ne qoftse nuk do kishte xhelozi dashurija ateher do ishte nje dashuri me ndjenja te ftohta ..flas per ate xhelozi te kontrolluar tek vetvetja pa sjell pasoja xhelozija e tepert eshte gabim pastaj varet dhe nga karakteri i njeriut ,,,po qe se eshte dede njeri mjere ajo femer qe e vuan ......xhelozija ndahet ne shum dretime ,,,,,,,,ky jam une dhe keshtu mendoj ,,,,,,,dikush tjeter mund te jete apo mundet te hiqet dhe me izgjuar ne drejtim e kesaj teme,,thankyou

Mesazh i vjetër 28 Tetor 2005 00:16
Mimo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Mimo Kliko këtu për të kontaktuar me Mimo (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Mimo't! Kërko mesazhe të tjera nga: Mimo Shto Mimo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Mimo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
artidr
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 02/04/2005
Vendbanimi: In your Hard Disk...!
Mesazhe: 512

shum

Mesazh i vjetër 31 Tetor 2005 12:16
artidr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të artidr Kliko këtu për të kontaktuar me artidr (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të artidr't! Kërko mesazhe të tjera nga: artidr Shto artidr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto artidr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kacurelja
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 14/11/2005
Vendbanimi: pyet per ndonje gje tjeter, kete sta them
Mesazhe: 251

dhe une jam shume gjeloze ....

Mesazh i vjetër 22 Nëntor 2005 00:57
kacurelja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kacurelja Kliko këtu për të kontaktuar me kacurelja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kacurelja Shto kacurelja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kacurelja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Regjistruar: 02/09/2005
Vendbanimi: arratisur
Mesazhe: 2664

Citim:
Po citoj ato që tha kacurelja
dhe une jam shume gjeloze ....

Po pse je shume gjeloze ti kacurrelja

Mesazh i vjetër 22 Nëntor 2005 01:22
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kacurelja
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 14/11/2005
Vendbanimi: pyet per ndonje gje tjeter, kete sta them
Mesazhe: 251

Citim:
Po citoj ato që tha football

Po pse je shume gjeloze ti kacurrelja

nese e dua nje njeri dua te jete i imi dhe prandaj behem gjeloze, po te mos e doja do ti thoja po po e mire mire sja prishja terezine fare....
resultati-ne dashuri te sinqerte ka gjithmone xhelozi por nuk duhet ta teprojme...

Modifikuar nga Lela_Dr datë 22/11/2005 ora 02:31

Mesazh i vjetër 22 Nëntor 2005 01:29
kacurelja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kacurelja Kliko këtu për të kontaktuar me kacurelja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kacurelja Shto kacurelja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kacurelja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Une xheloz? jooooooooooooooooooooooo per zotin jo, e mire mire jam pak, dmth pak si shume , nejse ohuuu rrini mire se nuk e di se cfar po ben tani ajo. Po e mare ne tel...Ciaoooooooooooooooooo

Mesazh i vjetër 29 Nëntor 2005 22:36
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
GENTI_the_KING
MBRET I PERJETSHEM

Regjistruar: 08/09/2004
Vendbanimi: Ne Keshtjellen Time Te Pamposhtur
Mesazhe: 2683

dashuri do te thot xhelozi , keshtu qe ato nuk bejne dot pa njera tjetren

te jesh i dashuruar patjeter qe je xheloz per ate qe do

Mesazh i vjetër 29 Nëntor 2005 22:53
GENTI_the_KING nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të GENTI_the_KING Kliko këtu për të kontaktuar me GENTI_the_KING (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: GENTI_the_KING Shto GENTI_the_KING në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto GENTI_the_KING në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

une kam ndryshuar perceptim.
Ne lidhjen time te pare apo te dyte (dhe keto kan mjaftuar) kam qene xheloze dhe e justifikoja se aty ku ka dashuri ka xhelozi por tani si me e pjekur dhe më me pervoje qe jam ne relatat e dashurise kam arritur ne konkluzionin qe te ndjerit xheloze varet nga menyra se si me ben te ndihem partneri, sa qetesi dhe siguri me ofron ai ne marrdhenien tone. Nese eshte tip qe pelqen te kullose syte sa parsh e mbrapsh vend e pa vend, e ze ne genjeshtra, nuk eshte i rregullt me mua dhe gjera te tjera te kesaj natyre atehere natyrisht qe do xhelozoja.
Por tani ne lidhjen aktuale jam shume rehat nga kjo ane dhe i dashuri im po ashtu... e dime se c'mall kemi ne krah dhe kete rehati apo siguri e trajtojme si piken me sublime te lidhjes tone.

...and what a relief it is.

Mesazh i vjetër 03 Qershor 2006 00:41
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 06:11 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Jeni xhelozè ne dashuri?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar