lova
Anëtar Aktiv
Regjistruar: 08/08/2003
Vendbanimi: Ne qiellin e shtate
Mesazhe: 432
|
martesa!
Martesa !
Fjalë e bukur dhe e dëshiruar!!!!!! Cila është mënyra e saj? E thjeshtë mund të thosha, duhet veç dashuri ashtu sikurse e dini. dhe kur e ke kete dashuri e kerkon edhe kete martese qe ta finalizosh ne lumturi, në fakt martesa e ka fillimin qëkurse Perëndia krijoi njeriun e parë Adamin, por per ti o pirat me vjen keq qe mendon se eshte fundi i jetes martesa, une nuk jam dakort se humbet liria pavaresia apo dicka tjeter, po ju amor alucius, black_eagle001, Dido°,PINK_GIRL, etj, nga keni dale femije jashte martese jeni? apo keni dale ne drite per vehte dhe s'pyesni per pasardhesit tuaj qe te rriten e te edukohen ne familje dhe jo sa andej kendej.
Lolina je shume e mire!
_Q_I_M_I ti futja nje polic se se ke problem pastaj per tu martuar kjo eshte e sigurt.... nisur nga barcaletat per ta.
O patriot e kupton vete ai qe eshte patrioti im, mos u frikeso o dreq mos u frikeso, se po te shkruash ne oren 00.00 , dikush te ka lene pa gjume, por mos u nxito mendohu mire, zgjidh pastaj vendos.
Megjithate nga keto qe shkruajta secili ka mendimin e vet dhe une ju respektoj te gjitheve, jeni shume te mire!