Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
He me ti Cec c'ke ti? E ke me shalkat e mia apo me jarget e ciliminjve? Une shyqyr qe arrita t'ia prish mendjen njerit kjo direkt.... xheloze! -.-"
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil fekduskeoddsergeosp Ke te drejte moj moter....
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil fekduskeoddsergeosp
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Citim:Po citoj ato që tha Heyday He me ti Cec c'ke ti? E ke me shalkat e mia apo me jarget e ciliminjve? Une shyqyr qe arrita t'ia prish mendjen njerit kjo direkt.... xheloze! -.-" Ehe jam içik se kam tre vjet qe i verdallosem dhe s'ma var hiç zagari
Citim:Po citoj ato që tha Heyday He me ti Cec c'ke ti? E ke me shalkat e mia apo me jarget e ciliminjve? Une shyqyr qe arrita t'ia prish mendjen njerit kjo direkt.... xheloze! -.-"
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Car jane keto me Oj. Mos ne vere ne siklet ti Sis, une te kam moter. Oj
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Car jane keto me Oj. Mos ne vere ne siklet ti Sis, une te kam moter. Oj )))
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Car jane keto me Oj. Mos ne vere ne siklet ti Sis, une te kam moter. Oj
Po siset ku i pa ky?! Mahh...
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Po siset ku i pa ky?! Mahh... Po atje ku i ka me, sa ka dale nga dushi motra.
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Po siset ku i pa ky?! Mahh...
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Po siset ku i pa ky?! Mahh... Je e madhe Hey
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Po atje ku i ka me, sa ka dale nga dushi motra. O shelgu po mua ca i bie te me kesh ti se paske alamet familje sy mos marrte.
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Po atje ku i ka me, sa ka dale nga dushi motra.
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
ndonje mrekulli
__________________ .