Regjistruar: 05/03/2010 Vendbanimi: ishull Mesazhe: 483
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil dyfytyresia/hipokrizia mungesa e sinqeritetit genjeshtra mendjemadhesia qarte megjithse nuk jam dakort deri diku me pelqen
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil dyfytyresia/hipokrizia mungesa e sinqeritetit genjeshtra mendjemadhesia
__________________ Te zgjuarit jepi hapsira, budallit hapi rrugen.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil dyfytyresia/hipokrizia mungesa e sinqeritetit genjeshtra mendjemadhesia Amon se mu duk sikur ngatarrova teme hyne ne ate te mitomanise mos na hap pune he te keqen...me pelqen dhe shume ...
Regjistruar: 30/04/2008 Vendbanimi: mu ke guri, qe bon xixa Mesazhe: 1800
Citim:Po citoj ato që tha sassari une timin e kam sheshuar per ju po munohena saso ne po benim urra qe erdhi doktori ti ... eehh
Citim:Po citoj ato që tha sassari une timin e kam sheshuar per ju po munohena
__________________ "tie ciu' in pe de mussa che in carru de bo"
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
mungese sinqeriteti genjeshter jane 1 po varja e kam te lodhur trurin ti ca urren saso ? Bionde a te puth cike
__________________ .
Citim:Po citoj ato që tha bruni22 saso ne po benim urra qe erdhi doktori ti ... eehh per interistat nuk receta zoti i ndihmofte ore meqe me kujtove doktorin ku e lame ate
Citim:Po citoj ato që tha bruni22 saso ne po benim urra qe erdhi doktori ti ... eehh
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA Amon se mu duk sikur ngatarrova teme hyne ne ate te mitomanise mos na hap pune he te keqen...me pelqen dhe shume ... A te vdes une per ty Si rrush gushti te kom
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA Amon se mu duk sikur ngatarrova teme hyne ne ate te mitomanise mos na hap pune he te keqen...me pelqen dhe shume ...
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Tingujt e pianos se komshies.. Kjo bote nuk eshte e drejte! ? Po me tremb Une nuk duroj genjeshtren.....
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Tingujt e pianos se komshies.. Kjo bote nuk eshte e drejte! ?
me besdisin tek te tjeret varferia, skamja, mjerimi padituria, injoranca fodulleku, miopia egoizmi mendjemadhesia qe thote Angel shejtonja, hipokritet te tera bejne 4
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil mungese sinqeriteti genjeshter jane 1 po varja e kam te lodhur trurin ti ca urren saso ? Bionde a te puth cike Une urrej kur te tjera thon e te tjera bejne Lere kur me hajn ne bese i vdes me urrejtje Mos te flas fare pastaj kur bejne sikur me duan mua & kerkojne te me provokojne per x interesa Harrojne qe filloj ti perdor içik si lagje & farefis Angel je njesh
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil mungese sinqeriteti genjeshter jane 1 po varja e kam te lodhur trurin ti ca urren saso ? Bionde a te puth cike
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil [B Bionde a te puth cike [/B] jo se jam semure me rri larg e te them vete kur te me puthesh...Ceci sdo flesh ti...
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil [B Bionde a te puth cike [/B]