Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > Labet E Lalet
Gjithsej 22 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Albtiger
Who is your daddy?

Regjistruar: 24/02/2003
Vendbanimi: Undisclosed Location, USA
Mesazhe: 45

Aight....if that's what you wanna do

Keto dite ka qene koha e mire. Shyqyr Zoti po ngrohet koha.
bye bye

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 12 Prill 2004 19:44
Albtiger nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Albtiger Kliko këtu për të kontaktuar me Albtiger (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Albtiger't! Kërko mesazhe të tjera nga: Albtiger Shto Albtiger në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Albtiger në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
JaM_VlOnJaTe
kush tha qe kam?

Regjistruar: 07/07/2003
Vendbanimi: ketu, ku tjeter?
Mesazhe: 353

Exclamation

...

Mesazh i vjetër 14 Prill 2004 02:28
JaM_VlOnJaTe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JaM_VlOnJaTe Kliko këtu për të kontaktuar me JaM_VlOnJaTe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JaM_VlOnJaTe Shto JaM_VlOnJaTe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JaM_VlOnJaTe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
JaM_VlOnJaTe
kush tha qe kam?

Exclamation

Me behet qejfi..
pacim.

Mesazh i vjetër 14 Prill 2004 02:28
JaM_VlOnJaTe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JaM_VlOnJaTe Kliko këtu për të kontaktuar me JaM_VlOnJaTe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JaM_VlOnJaTe Shto JaM_VlOnJaTe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JaM_VlOnJaTe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
JaM_VlOnJaTe
kush tha qe kam?

"Ndeshja e boxit"

Elefanti dhe papagalli ishin ne ring per tu ndeshur, po elefanti e kishte per ulje te ndeshej me papagallin, dhe keshtu filloj ndeshja e pare. Elefanti e kapi pagallin me hunde dhe e perplasi per toke dhe papagallit i rane puplat ne shesh. Ndeshjen e dyte elefanti beri te njejten gje, po papagallit kesaj radhe i rane te tera puplat ne toke. Elefanti e pa gjendjen dhe nisi te iki, po papagalli u acaru dhe filloj te shaje:
- HAAJDE KETUU MORE S******(pis qe thone ) , A TANI SI U ZHVESHA UNE PO IK TI ??!!

p.s. Elefanti mund te kete qene dhe Lab, ndersa papagalli Laluc...s'kam info. te sakta

Mesazh i vjetër 14 Prill 2004 02:30
Keni
Vezhgues

Regjistruar: 01/02/2003
Vendbanimi: Philadelphia usa
Mesazhe: 3202

Citim:
Po citoj ato që tha JaM_VlOnJaTe

p.s. Elefanti mund te kete qene dhe Lab, ndersa papagalli Laluc...s'kam info. te sakta

E ku riten elefanete ne male moj goc. Elefantet ritet ne fusha, prandaj i bije te jet laluc elefandi dhe papagalli lab.

Mesazh i vjetër 14 Prill 2004 04:09
Keni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Keni Kliko këtu për të kontaktuar me Keni (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Keni't! Kërko mesazhe të tjera nga: Keni Shto Keni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Keni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Albtiger
Who is your daddy?

Regjistruar: 24/02/2003
Vendbanimi: Undisclosed Location, USA
Mesazhe: 45

lol

Keni ka te drejte.

Mesazh i vjetër 16 Prill 2004 20:13
Albtiger nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Albtiger Kliko këtu për të kontaktuar me Albtiger (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Albtiger't! Kërko mesazhe të tjera nga: Albtiger Shto Albtiger në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Albtiger në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Perendia
Perëndia s'ka fe!

Regjistruar: 13/04/2004
Vendbanimi: ©
Mesazhe: 328

Na ishte 1 plak lab duke udhëtuar në tren dhe përballë tij 1 djal i ri laluc. Filloi laluci t'a ngacmonte xhajen dhe donte të tallej me të e i thotë:
-O xhaje është e vërtetë që ju lebërit keni 1 vrimë në gjoks?
-Po! ...i thotë plaku.
-E po hajde të të dhj*s në gjoks ...i thotë laluci dhe ja plas të qeshurit.
-E paske gjuhën brisk mor cun! .....i thotë labi.
-Po, xhaje! -i përgjigjet laluci- Brisk e kam.
-E po hajde më rruaj cik *****n!! ....i thotë labi.

Mesazh i vjetër 17 Prill 2004 04:25
Perendia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Perendia Kliko këtu për të kontaktuar me Perendia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Perendia Shto Perendia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Perendia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
JaM_VlOnJaTe
kush tha qe kam?

Talking

Obobooo. te nxirrni bojne dhe ju tani!! Une e shkreta po mundohesha te nxirrja lagjen mire.....ketaa... (j/k)

Mesazh i vjetër 17 Prill 2004 05:40
LiL__TrEaSuRe
~mOlLa mE sHeRbEt~

Regjistruar: 16/11/2003
Vendbanimi: [ @ my pimp's lap ]
Mesazhe: 596

Talking

Oooooh Perendi sa kam qeshur me kete barsaleten tende o Perendia...O leber edhe laluca a keni me histori per te ndare me ne??amani se qenkerkan sh tulle...pershendetje.

puc-puc ELA

Mesazh i vjetër 17 Prill 2004 06:45
LiL__TrEaSuRe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të LiL__TrEaSuRe Kliko këtu për të kontaktuar me LiL__TrEaSuRe (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të LiL__TrEaSuRe't! Kërko mesazhe të tjera nga: LiL__TrEaSuRe Shto LiL__TrEaSuRe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto LiL__TrEaSuRe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
qorri
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 26/12/2003
Vendbanimi: ketej nga bregu i lumit
Mesazhe: 250

Re: po kjo ??????

Citim:
Po citoj ato që tha Albtiger
Ishte nje Lale dhe po peshkonte ne lum. Vjen Labi nga ana tjeter e lumit dhe i berrtete Lales dhe i thote qe te iki se ishte lumi i Labit....duke e ofenduar nga nena. Lala duke mbledhur grepat dhe rraqet qe kishte, pyet Labin:
- A di not o Lab?
- Jo, re nuk di! - i tha Labi.
- Po varke ke ? - pyeti perseri Lala.
- Nuk kam o jo!!! - ia kthen Labi
- Epo ate nenen mu ne .....- ia kthen Lala me lezet dhe i hapi prape plackat qe po mblidhte.

Let me know how you guys like this one!!!!!!
Thanks from Albtiger.
PS. Barcaleten ma tregoi Toni.

Ja ta mbaroj une kete barcaleten tende.
I thote labi lales ah vetem po nuk ndaloi lumi pa ta tregoj une ty.Lala nga ana tjeter si gangster qe ishte i pergjigjet po he dhe ti mor lab nuk mund te beje nje shaka tjetri -i thote lala dhe i mblodhi prape plackat.

Mesazh i vjetër 18 Prill 2004 21:07
qorri nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të qorri Kliko këtu për të kontaktuar me qorri (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: qorri Shto qorri në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto qorri në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 06:45 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 22 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > Labet E Lalet

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar