Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Kinematografia > Arkivi i Kinematografisë > Batuta nga filma shqiptare...duhet te gjeni nga kush film behet fjale? Vlerësimi i Temës: 14 votime, mesatarja 3.86.
Gjithsej 115 faqe: « E parë ... « 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 56 57 58 59 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Joana
Anetar i ri

Regjistruar: 23/01/2004
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 8

Question

Po rrugicat mo rrugicat eshte...Brovo Jimmy, do te te japim nje akullore te ngrohur ne microwave meqe e gjete. Si ca e veshtire ai paragrafi yt. Une kam nje me te shkurter:

"Po sikur..."

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 26 Janar 2004 02:44
Joana nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Joana Kliko këtu për të kontaktuar me Joana (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Joana Shto Joana në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Joana në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jimmy84
Veteran ne forum

Regjistruar: 12/12/2003
Vendbanimi:
Mesazhe: 1021

DIMIRI I FUNDIT

Me vjen keq po une jam i llahtarshem per filmat shqiptare

P.S po gjejeni pra ato batutat qe thashe qepare
Rrofsh per ate akulloren po une e kam qejf ne hell

Mesazh i vjetër 26 Janar 2004 03:03
jimmy84 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jimmy84 Kliko këtu për të kontaktuar me jimmy84 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të jimmy84't! Kërko mesazhe të tjera nga: jimmy84 Shto jimmy84 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jimmy84 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Zinart
Student ne Gjimnaz

Regjistruar: 30/09/2003
Vendbanimi: U.S.A.
Mesazhe: 29

po kete e gjeni dot? Eshte teper e lehte.

"Kujdestar surrat patate mire ja bom zotnise tate!"

Mesazh i vjetër 26 Janar 2004 21:44
Zinart nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zinart Kliko këtu për të kontaktuar me Zinart (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Zinart't! Kërko mesazhe të tjera nga: Zinart Shto Zinart në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zinart në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jimmy84
Veteran ne forum

Vendbanimi:

Re: Ok keni

Citim:
Po citoj ato që tha jimmy84
Meqe ma dhate mua fjalen ,ec mo po e them edhe une nje llaf.

Po c`tu desh ajo shqipe mor i shkrete,te kisha thene qe do te te merrte ne qafe.
Edhe ti Shqip po e qorton xha Jani

Do e gjeni kete ju apo si e keni hallin?

P.S o zinart meqe m`a bere qejfin me ato fotot po te pergjigjem:
"Lulekuqe mbi mure" o Loni......

Mesazh i vjetër 26 Janar 2004 23:49
jimmy84 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jimmy84 Kliko këtu për të kontaktuar me jimmy84 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të jimmy84't! Kërko mesazhe të tjera nga: jimmy84 Shto jimmy84 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jimmy84 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Zinart
Student ne Gjimnaz

Regjistruar: 30/09/2003
Vendbanimi: U.S.A.
Mesazhe: 29

e gjete!
falemnderit

Mesazh i vjetër 26 Janar 2004 23:57
Zinart nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zinart Kliko këtu për të kontaktuar me Zinart (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Zinart't! Kërko mesazhe të tjera nga: Zinart Shto Zinart në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zinart në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Joana
Anetar i ri

E gjete Jimmy, dimri i vetmise se madhe eshte, lol
Tani akulloren nuk do te ta jap ne hell por ne parajse...

Another one: "Unitet, solidaritet..."

Mesazh i vjetër 27 Janar 2004 00:19
Joana nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Joana Kliko këtu për të kontaktuar me Joana (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Joana Shto Joana në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Joana në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jimmy84
Veteran ne forum

Vendbanimi:

Talking

o joana

sa te vete une ne parajse eshte bere kos ajo akullorja po ma jep me mire ne hell

P.S e shoh qe asnjerit nuk i vete mendja te batuta ime keshtu qe po i pergjgjem vete: KUSH VDES NE KEMBE (Me PETRO NINI LUARASI)

Mesazh i vjetër 27 Janar 2004 02:22
Joana
Anetar i ri

Jo moreeeeeee! Hic s'me kujtohet. Po sikur ate akulloren te ta bej te tiganisur...

E gjen dot ate me lart???

Mesazh i vjetër 27 Janar 2004 03:16
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

po kete te timen e gjeni dot juve!!!!!!!
"qingji vogel ri i vetmushem be be ba "
edhe me von vazhdon
"gjyshi oh ghyshi.....
po e di babi jot qe ben kete pun ti
-po e di si nuk e di
ai vet me furi aty"

Mesazh i vjetër 29 Janar 2004 02:08
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jimmy84
Veteran ne forum

Vendbanimi:

Wink

o mizzza

po kjo eshte e thjeshte fare moj
KAPEDANI

Mesazh i vjetër 29 Janar 2004 02:10
Ora tani: 16:01 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 115 faqe: « E parë ... « 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 56 57 58 59 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Kinematografia > Arkivi i Kinematografisë > Batuta nga filma shqiptare...duhet te gjeni nga kush film behet fjale?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar