Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Arkiva > Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit?
Gjithsej 142 faqe: « E parë ... « 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 57 58 59 60 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Zhylien Sorel
animas

Regjistruar: 26/09/2004
Vendbanimi: ishull
Mesazhe: 5141

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

patjeter

do e marr edhe eric me vete

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 20 Shtator 2006 19:49
Zhylien Sorel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zhylien Sorel Kërko mesazhe të tjera nga: Zhylien Sorel Shto Zhylien Sorel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zhylien Sorel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Simona
Keshilltare e ''NR''

Regjistruar: 15/10/2005
Vendbanimi: Ne Seline Roze
Mesazhe: 330

Ndrrova menje meqenese pashe nje reagim ndrrimi mendjeje ktu,  dhe une sdua te takoj asnje me mire keshtu ,nje shoqe qe kam e kam tamam ktu nga forumi,te tjereve u uroj gjithe te mirat.

Mesazh i vjetër 20 Shtator 2006 20:46
Simona nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Simona Kliko këtu për të kontaktuar me Simona (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Simona Shto Simona në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Simona në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Dreqe..................s'kishe ba keq...:p

ps;...listes time po i shtohen bajagi emra.....

Mesazh i vjetër 20 Shtator 2006 22:11
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
do te doja te takoja Dreqen...se mduket tip hardhek(tan jeten oren 12 e ka)...plloshtanin dhe diabolic...sepse kur lexoj poezite ,shkrimet e tyre ..uau...mbushem me energji.....ata te dy jane poete...

Flm,, une nuk mund te matem asnjehere me poetet...ata jane njerez te rralle...

Shpresoj te me takosh ndonjehere, dhe te te takoj ndonjehere!!! Ah, takimet..!

Mesazh i vjetër 21 Shtator 2006 21:24
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

..te gjithe njerezit jane te rralle ne llojin e tyre...pse cfare kane poetet me shume se une ...ti apo...te tjeret?....t egjithe ne brenda vetes jemi poete...te gjithe njerezit kane brenda tyre burime te pashtershme poetike ...por ndryshimi eshte se dikush di ti zbuloje ato thesare dhe ti shprehe...kurse te tjeret...nuk di c'te them....te tjeret jane te tjere...respekte..!

Mesazh i vjetër 21 Shtator 2006 22:02
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

katilesha

E mbeshtes fuqishem mendimin tend...

.

Mesazh i vjetër 21 Shtator 2006 22:08
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ridii
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 13/09/2006
Vendbanimi: fier
Mesazhe: 541

2 fjal edhe une

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re fd.jpg
Ky file është shkarkuar 45 herë.

une per veten e ime dua te takoj mamin babin dhe gjith ato qe i dua e sme duan.meqense mamin e babin i takoj per dit ngelet e fundit.ciao

Mesazh i vjetër 21 Shtator 2006 22:23
ridii nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ridii Kliko këtu për të kontaktuar me ridii (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ridii't! Kërko mesazhe të tjera nga: ridii Shto ridii në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ridii në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Citim:
Po citoj ato që tha Harmageddon
Po sikur te takoja kete dreqen...?

kur te dush naqe vec mos gabo me ardhe pa buqete lule..

Simonaaaa te puth shume shoqja e jote.. dhe une ty te kam si shpirte..... sikur te mos ishe kshu sdo me kishe pase kurre shoqe sepse shoqet kam qef ti zgjell ma te mira se veten.... sinqeriteti jot zemra jote bejne cdo njeri pervete..

Mesazh i vjetër 21 Shtator 2006 22:31
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani
katilesha

E mbeshtes fuqishem mendimin tend...

.

flm

Mesazh i vjetër 21 Shtator 2006 22:45
Lela_Dr është moderator/e në këtë nën-forum   Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Une ato qe desha te takoja dhe qe kisha mundesi i takova.
Kam deshire te tekoj dhe shume te tjere por fatkeqesisht ndodhen ne Kontinentin e Amerikes, dhe shumica jane shperndare neper evrope.

Mesazh i vjetër 25 Shtator 2006 20:29
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 13:29 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 142 faqe: « E parë ... « 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 57 58 59 60 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Arkiva > Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar