Besoj se me ne fund ..pas shume kohesh ...ti shpirti im binjak ke gjetur vetveten....qetesine dhe harmonine e deshirueshme....me vjen keq qe jemi kaq larg dhe smarr pjese bashke me ty ...ne gezimin dhe qetesin tende....Gjithe keto vjet me kan mbushur me mall dhe dashuri per ty ....te perqafoj dhe jam prane shpirtit tend te bukur ....qe meriton kaq shume ....
vellai yt i vogel ....
Besoj se Fh ka antare qe ja vlen te te lexojne....
Gjithashtu besoj se kjo bote do ishte shume me e mire nese do te udhehiqnin femrat ...
ps,respekte Belkisa
Besoj se sonte do te kaloj "une nuit blanche" duke perkedhelut kujtimet dhe duke buzeqeshur e "luajtur" me to.....Ja perse me pelqen telajoja gri e pragvjeshtes sepse nga minuti ne minut te premton shi....dhe shiu sjell me vete caste te shumta intime...,vetmije ku ti me ne fund ke me shume kohe te mendosh per kujtimet.....dhe i "c'pluhuros" ato me perkedhelje .....
- darkave , teksa bie shi , shikoj qiellin ku mungojnë yjet .. ............ por pastaj kujtohem se je Ti ......... ylli që nuk do pushojë kurrë së ndriçuari rrugën time ................ sa më ka marrë malli ....!!!
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!