Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
jo asiher jam me te vjetren une se ndaj mashkullin tim me tjetren larg qofte te ka shku menia me shku me mashkull ndonjehere? :p lol
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 27/09/2007 Vendbanimi: europe Mesazhe: 2217
po, me kurtin... te ja boj lekuren e bythes portofol me xhepa... po mire, te jete njera ne dispozicion per ta lepire ne prezencen time kuptohet ti sdo pranoje...?
haahhaaaaaaaaaaa .... ne kete situate qe pershkrove do me pelqente te isha vezhguese mbas xhamit pasqyre loool do ti pelqente puna e protofolit e xhepit thua? lool
ka gjo qe s'pelqen maloku... se kuptova ate nga xhami un, ma shpjego holle-holle ?
po ja pra qe ju mos ndiheshit ne siklet qe po ju shifsha une nga xhami do kujtonit qe qe pasqyra dhe une tu shiju spektaklin rehat rehat loool mendon se iher e provo e gjithe jeten e kerko protofolin e kisha fjalen ?
mendova se po flisje per veten, pra mos i tejkalo pytjet... ndryshe e mbyllim lojen ketu TE PELQEN IDEA QE NJERA TE T`LEPIJE POSHTE E UN LART ? Pytje
pyetje me pikecuditese mu duk mua jo preferoj vetem nga lart loool ke pi gje sonte ste lexoj mire?
Regjistruar: 11/02/2005 Vendbanimi: Kabul- a great city , in which to live ,play and w Mesazhe: 2511
tylyly... nuk me duket vendi i duhur per keto pyetje ketu nejse ,,, have fun
cik shejtone, sa u vonove me shkoje mendja per te keq ... Smoku, u bere me turp mo...?
jo un kisha merakun e te tjereve