Regjistruar: 09/02/2007 Vendbanimi: diku aty, prane...... Mesazhe: 5515
Citim:Po citoj ato që tha Glaukus u bo grupi ( s'jam pa fat fare jo ) tre femna n'tavolin Debora .. t'kalume ( i hedhim nji teke atij çajit mren se osht ilaç ) Po hidhja se lufton dhe gripin. Fundja po behemi gati per gjume tani. S'kemi per te ngare as makine.
Citim:Po citoj ato që tha Glaukus u bo grupi ( s'jam pa fat fare jo ) tre femna n'tavolin Debora .. t'kalume ( i hedhim nji teke atij çajit mren se osht ilaç )
__________________ Te dua, jo per ate qe je, por per ate qe me ben te ndihem.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Rrofshi per cajin! Ika une tani te bej nani.:p Ja kalofshi mire ne shoqerine e njeri tjetrit! Naten Forumi, shihemi neser ne mengjes ne oren e kafes.
Regjistruar: 23/11/2007 Vendbanimi: Frankfurt Mesazhe: 6857
Ka ndonje ne Kafene, t'na beje na nji kaffee??? Sa pertoj vete, te shkoj deri tek automati Kafes!
__________________ I am the author of my life; unfortunalty, I'm writing in pen & can't erase my mistakes.
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
nje kafe e une doja
__________________ .
Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
dhe une per zotin e vdekun jam kshu sjetohet
S'na beri njeri Kafe mer?! Hajde Kafene hajde! Po iki te bej nje vete pra......keshtu, mbas nje dushi te nxehte!
gjithe dembela sot asnji ste ben kafe po iki ta pi vete une u pa puna kalofshi mire njerez
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner S'na beri njeri Kafe mer?! Hajde Kafene hajde! Po iki te bej nje vete pra......keshtu, mbas nje dushi te nxehte! ne regull vizioner na bej dhe ne nga nje here tjeter pergatis une
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner S'na beri njeri Kafe mer?! Hajde Kafene hajde! Po iki te bej nje vete pra......keshtu, mbas nje dushi te nxehte!
dylan, si e do? Por jo "turke" se sdi, por me Automat!
te zeze beje vizioner do e pi dhe une me pas u pa kjo iku dhe angel ti i zene do dal dhe une nje perqafim per ju