Regjistruar: 11/06/2002 Vendbanimi: Europe Mesazhe: 10706
O teta Bionde, me tha mami ke gjys kile vajguri se mbaroi ky qe kisha ne koke.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Faje si te kam se nuk po me dukesh mire?
__________________ .
Me peshqir ne koke, thone qe duhet te rrije 2 ore qe te ngordhin te gjitha. A je tu i majt premtimet ti apo si e ke hallin
Une premtimet i mbaj si puna e Berishes He mo si ban edhe ti tash...
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Une premtimet i mbaj si puna e Berishes He mo si ban edhe ti tash... Leje se po e shkruj letren me dore
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Une premtimet i mbaj si puna e Berishes He mo si ban edhe ti tash...
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Leje se po e shkruj letren me dore Shaji mire, thojm kendej nga na...
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Leje se po e shkruj letren me dore
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Une premtimet i mbaj si puna e Berishes He mo si ban edhe ti tash... Mos je dhe ti goca Sales,se dalim tanet
Citim:Po citoj ato që tha Eria Mos je dhe ti goca Sales,se dalim tanet Praj he dreq...fol me za te ult.. Une jam ne opozite..:
Citim:Po citoj ato që tha Eria Mos je dhe ti goca Sales,se dalim tanet
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Praj he dreq...fol me za te ult.. Une jam ne opozite..: Ke ngaterruar lagje,andej nga lagja tende jane pozitare Ps.U know me too
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Praj he dreq...fol me za te ult.. Une jam ne opozite..:
Citim:Po citoj ato që tha Eria Ke ngaterruar lagje,andej nga lagja tende jane pozitare Ps.U know me too I kane vjedhur votat gjithnjeeeeeeeee...E kurre si kan hap kutite..Si faja jone.. Ps: I Knowwwwww
Citim:Po citoj ato që tha Eria Ke ngaterruar lagje,andej nga lagja tende jane pozitare Ps.U know me too