Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > te qeshim se bashku... Vlerësimi i Temës: 46 votime, mesatarja 3.91.
Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 44 45 46 47 48 49 50 51 52 [53] 54 55 56 57 58 59 60 61 62 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
tironci_pa_brecka_1
student

Regjistruar: 11/08/2004
Vendbanimi: london
Mesazhe: 56

ca u boka ketu more iha iha iha hihihi hahaha hohoho

Hajde po ja filloj nje her lali?

Na ishte nje nendetese amerikane qe kishte luftuar ne IRAK
edhe u kthyen ne usa mbas mbarimit te luftes,
por nuk mund te takonin familjet edhe as te dashurat vetem kapiteni?
cfar i bohet halli thon ushtaret he ketej he andej nuk mundeshin.....
edhe kapiteni u thot qe gruaja ime ka per te ardh te me bej vizit edhe keni kujdes.....i paralajmeron kapiteni se ushtaret kishin vite pa pare femer me sy>......... nejse si urdheron i thon ushtaret......
po mire kapiteni pyth e zgjume tek breckat e gruas i ven nje nga ato qe kap mit mu tek ppppppppppppppp kuptohet...mire mo erdhi gruja edhe sillet verdall tek dhomat e ushtareve ushtaret nuk duruan me edhe i shkoi i pari ta q...... paffffffff ja keputi
2 po ashtu i 3 po ashtu i 4 po ashtu keshtu me rradh.....
po i fundid byth e zgjume.........donte ti hynte ne llapppp
paffff ja keputi llapen e mire mo kapiteni i vuri ne rersht edhe u tha ulni breckat kur i uleb te gjith me bilbil te keputur vetem njeri jo edhe i thot ti je me i miri.........po ai ushtari nuk fliste kur nxorri llapen e pa te keputur ptuhhhhhhhhh me llap i paske hy
hahhahahahha

llapa kot nuk thon se p ka dhom hahahahah

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 13 Tetor 2004 17:37
tironci_pa_brecka_1 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tironci_pa_brecka_1 Kliko këtu për të kontaktuar me tironci_pa_brecka_1 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të tironci_pa_brecka_1't! Kërko mesazhe të tjera nga: tironci_pa_brecka_1 Shto tironci_pa_brecka_1 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tironci_pa_brecka_1 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

Citim:
Po citoj ato që tha fizi_cool
Ja edhe nje tjeter nga Gjakova

Dy Miza udhetojne per ne Ulqin per pushime me motorr , edhe rruges ndalen ne nje restorant per te henger buke .

Kur hyjne brenda mizat, ulen dhe vjen kamarieri per ti sherbyer dhe mizat e bejne porosine :

Miza e pare : Mua nje Porcion Mut.
Miza e Dyte: Edhe mua njejte vetem mua pak Qep anash .
Kamarieri : Po ti miza e pare a deshiron Qep anash ?
Miza e pare : Jo se pastaj me vjen erae Gojes

P.S Kerkoj falje nga administratori dhe moderatori, per keto fjale mirepo nese ju pengon, le ti cenzurojne.....

hahahahaha e bukur ajo fizi
ua po ca behet keshtu edhe neper barsaleta po me vinke ti mua
pse po na shanke rracen ?????

qe mos ta keq kuptoni ju
kjo miza ketu(un e kam fjalen)
absolutisht qe nuk ha ate pjat me mut qe haan ato mizat e tjera
kemi dendla ne keteja
i duam ushqimet te zgjedhura

Mesazh i vjetër 14 Tetor 2004 02:34
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
fizi_cool
Anetar i ri

Regjistruar: 12/10/2004
Vendbanimi: Gjakova
Mesazhe: 9

Citim:
Po citoj ato që tha _mIzZzA_

hahahahaha e bukur ajo fizi
ua po ca behet keshtu edhe neper barsaleta po me vinke ti mua
pse po na shanke rracen ?????

qe mos ta keq kuptoni ju
kjo miza ketu(un e kam fjalen)
absolutisht qe nuk ha ate pjat me mut qe haan ato mizat e tjera
kemi dendla ne keteja
i duam ushqimet te zgjedhura

Ohhh Jo Loqko nuk te kam vendosur une ty ne ate barsolete, te lutem mos me keqkupto....

Nejse shpresoj qe do te hasim ne mirekuptim edhe do vazhdojme me barsoleta....

Tung tung e te pershendes perzemersisht, dhe te uroj suksese

Mesazh i vjetër 14 Tetor 2004 02:58
fizi_cool nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të fizi_cool Kliko këtu për të kontaktuar me fizi_cool (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: fizi_cool Shto fizi_cool në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto fizi_cool në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

ahhahaah po jo mi shpirt jo se edhe un shaka po beja nuk e kam mar per gje t ekeqe
edhe nuk u keqkuptova

[puc puc mizaaaaaaa

Mesazh i vjetër 15 Tetor 2004 17:44
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Enver Hoxha

Enver Hoxha ne Mbledhje per drejtat e Gruas.

Po ta kishit dite sa te madh e kam (ndalohet) Karakterin dhe Rrespectin ndaj jush! Te gjitha do ma kishit dhene nganjeher (ndalohet) drejten e fjales! Andaj zhvishuni (ndalohet) nga kto mendime,,,,,, the mos me beni qe ti bie me dore(ndalohet) Tavolines.... E te derdhem (ndalohet) si ujt e glines,,,

Mesazh i vjetër 22 Tetor 2004 18:53
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

Re: Enver Hoxha

Po citoj ato që tha dreqja shkodrane ]Enver Hoxha ne Mbledhje per drejtat e Gruas.

Po ta kishit dite sa te madh e kam (ndalohet) Karakterin dhe Rrespectin ndaj jush! Te gjitha do ma kishit dhene nganjeher (ndalohet) drejten e fjales! Andaj zhvishuni (ndalohet) nga kto mendime,,,,,, the mos me beni qe ti bie me dore(ndalohet) Tavolines.... E te derdhem (ndalohet) si ujt e glines,,,

oj dreqe paske qone dreqe me te vertet ti loool
sa kam qesh aman teper e lezetshme
pergezime

Mesazh i vjetër 22 Tetor 2004 22:48
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

hahahahahhaahah Nick edhe une me lot kam qeshe kur e degjova,,, ma tregoj nje shoqe e imja kosovare. Me e degju me za ashte ma e bukur se me shkrim.

Mesazh i vjetër 22 Tetor 2004 23:50
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

ketu qeke mi dreqe?
sa shpejte erdhe mi goc.
ahahahahah
mire ke qone?

Mesazh i vjetër 22 Tetor 2004 23:56
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha nick
ketu qeke mi dreqe?
sa shpejte erdhe mi goc.
ahahahahah
mire ke qone?

ktu ktu jam une,,, mire jam jo keq,, ne fact sot isha pak e smure me kan ba sherr do hapa gjumit e torollosun gjith diten.

Mesazh i vjetër 23 Tetor 2004 06:12
oliinter
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/10/2004
Vendbanimi: brunssum netherland
Mesazhe: 3833

Pershendetje

Shume e bukur ajo e mbledhjes se gruas me E.Hoxhen
Urime Shkodranes nga Oliinter.

Mesazh i vjetër 24 Tetor 2004 14:17
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 21:43 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 44 45 46 47 48 49 50 51 52 [53] 54 55 56 57 58 59 60 61 62 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > te qeshim se bashku...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar