Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > Qeveria e re Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 69 faqe: « E parë ... « 44 45 46 47 48 49 50 51 52 [53] 54 55 56 57 58 59 60 61 62 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
kontinenti
Blujtes

Regjistruar: 14/09/2004
Vendbanimi: mbi kete planet
Mesazhe: 4934

Hahahahahahahaha....te poshtrit, menduan se nuk do dilja une.
Ne fakt atje ne burg nuk e kalova keq jo. Por populli me pret dhe doli me parrulla ne rruge.Ja shikojeni dhe vete.
Po ate peshqirin pse ma hodhen kokes? Kishin frike se mos me shikonin gazetaret dhe hidhej i gjithe vendi ne greve.
Nejse Durrsak,kot e tregove...sidoqofte e verteta do dilte nje dite ne shesh.
Le te plasi opozita...le te plase armiku,une dola nga burgu dhe po punoj per te miren e vendit.
Ps.Dursako te betohem se asnje fjale nuk tregova ne hetuesi per ate ceshtjen me Kolumbine....ok lal ?
Kur hetuesit me pyesinin,une beja si budalla dhe thoja;shi zogu..zogu..zogu...iku ai...ciu, ciu,fluturoi. Tashi pak budalla jam,edhe nje cike e shtoja vete...dhe ua hodha.
Ata shikonin njeri tjetrin dhe thoshnin;qenka cmendur ky me duket. Pastaj me cuan ne psikiatri dhe , me vone me cuan me ngritje ne Elbasan.
Derisa dola fare...
Ne vazhdojme ne tonen , ata ne te tyren.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 13 Qershor 2005 10:59
kontinenti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kontinenti Kliko këtu për të kontaktuar me kontinenti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kontinenti Shto kontinenti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kontinenti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
NS-6
Mnemonic

Regjistruar: 17/01/2005
Vendbanimi: Raccon City
Mesazhe: 3634

konto ajo ishte vetem per ti treguar qeverise ne pushtet se cfare jemi ne gjendje te bejme pa ardhur ne pushtet...sa po te vijne premtoj qe te gjithe qeveritareve te sotem do tu jap 2 muaj pushime ne spac te cilin do ta rikontruktojme te gjithin sipas modelit te viteve 50-80...bej perjashtim ketu per wydren sepse ka treguar nje drejtesi te papare...

pata nderin te takoj personalisht edhe kryeministrin myzeqari dhe patem nje ballafaqim ne prani te qeveritareve te tjere...hehehehehe...si shenje mirnjohje te pranishmeve u dorezova numrin 4 te gazetes qe nuk eshte botuar akoma per faktore teknike(max.100 kb peshe qe duhet te kete :p)...jam ne tratativa per me e hedh ne ndonje link dhe do tua paraqesh ose une ose ndokush nga qeveria vete...opozita hesht por si ka thene populli kush hesht ka gjithmone dicka per te thene....
paraaaaaaaaaa opooziiiiiiiiiiiiiiiita!!!

p.s kaq e gjate sa ka shku kjo teme dhe me aq permbysje qeverish qe jane bere do ja humb fillin nei dite atyre ministrave dhe kryeministrave

Mesazh i vjetër 13 Qershor 2005 12:34
NS-6 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të NS-6 Kliko këtu për të kontaktuar me NS-6 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të NS-6't! Kërko mesazhe të tjera nga: NS-6 Shto NS-6 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto NS-6 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
oliinter
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/10/2004
Vendbanimi: brunssum netherland
Mesazhe: 3833

PO qe jane lesha keta te qeverise more?????

Hajde ju dhifsha mu ne qeveri hajde...

NJe qeveri koti qe si hyn ne pune as dreqit se ka plote si ju dhe nuk i duheni me.

Poshte qeveri hajdutesh dhe kur te mar pushtetin do tju var te gjitheve mbaheni mend.....

Palla pip

pa ofeze!

Mesazh i vjetër 13 Qershor 2005 13:10
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
METAXA
Inspektor

Regjistruar: 11/01/2003
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 414

Te gjithe llafet e olinteerit me siper zene se i kom thone ene une ktu , e para kjo.

E dyta packa se jemi te dy ne opozite nuk me pelqeu deklarata e ns 6, ku ma nis me 'pata nderin' e ku di une me taku ato kleptokratet e qiiverise, edhe sidomos qe nuk do cojme wydren ne spac , une asaj i kam rezervuar suiten e spacit. Me kete rast u tregojme edhe njeher frymen demokratike qe kemi ne ne opozite, qe ka menime te njejta ka edhe menime te ndryshme.

Opozita duhet te ri-mblidhet shume shpejt se kto dushkaret e qiverise si shume po ma ngrejne hunen.

Poshte qiiverria, siper NE.

Mesazh i vjetër 13 Qershor 2005 15:37
METAXA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të METAXA Kliko këtu për të kontaktuar me METAXA (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të METAXA't! Kërko mesazhe të tjera nga: METAXA Shto METAXA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto METAXA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
METAXA
Inspektor

Regjistruar: 11/01/2003
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 414

Citim:
Po citoj ato që tha METAXA
Te gjithe llafet e olinteerit me siper zene se i kom thone ene une ktu , e para kjo.

E dyta packa se jemi te dy ne opozite nuk me pelqeu deklarata e ns 6, ku ma nis me 'pata nderin' e ku di une me taku ato kleptokratet e qiiverise, edhe sidomos qe nuk do cojme wydren ne spac , une asaj i kam rezervuar suiten e spacit. Me kete rast u tregojme edhe njeher frymen demokratike qe kemi ne ne opozite, qe ka menime te njejta ka edhe menime te ndryshme.

Opozita duhet te ri-mblidhet shume shpejt se kto dushkaret e qiverise si shume po ma ngrejne hunen.

Poshte qiiverria, siper NE.

Mesazh i vjetër 13 Qershor 2005 15:39
METAXA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të METAXA Kliko këtu për të kontaktuar me METAXA (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të METAXA't! Kërko mesazhe të tjera nga: METAXA Shto METAXA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto METAXA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
oliinter
Veteran ne forum

METAXA MPB

MEtaxa une propozoj qe ti te jesh minister i brendshem kur te marin ne qeverine.

KAm besim te plote se ti je njeriu me adapte per ate pune!

Pershendetje!

Mesazh i vjetër 13 Qershor 2005 15:40
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
belgium
Antare i perjashtuar

Regjistruar: 14/02/2005
Vendbanimi: bruksel
Mesazhe: 766

Re: METAXA MPB

Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
MEtaxa une propozoj qe ti te jesh minister i brendshem kur te marin ne qeverine.

KAm besim te plote se ti je njeriu me adapte per ate pune!

Pershendetje!

ore mir qe ju pranuan te hynit ne shqiperi pa viza ju ballistave se per gjo tjeter mos te shkoj mendja ty kulak .ballist tradhtar i kombit

Mesazh i vjetër 13 Qershor 2005 15:42
belgium nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të belgium Kliko këtu për të kontaktuar me belgium (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: belgium Shto belgium në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto belgium në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
oliinter
Veteran ne forum

Re: Re: METAXA MPB

Citim:
Po citoj ato që tha belgium

ore mir qe ju pranuan te hynit ne shqiperi pa viza ju ballistave se per gjo tjeter mos te shkoj mendja ty kulak .ballist tradhtar i kombit

ore ti me duket se je hic me hic me duket....

Ti te ishe i mencur rrije ne Shqiperi por nuk merrje plackat dhe bridhje rrugeve te europes.

Mesazh i vjetër 13 Qershor 2005 15:46
belgium
Antare i perjashtuar

Regjistruar: 14/02/2005
Vendbanimi: bruksel
Mesazhe: 766

Re: Re: Re: METAXA MPB

Citim:
Po citoj ato që tha oliinter

ore ti me duket se je hic me hic me duket....

Ti te ishe i mencur rrije ne Shqiperi por nuk merrje plackat dhe bridhje rrugeve te europes.

kam ardh ktej me kerku floririn qe shitet rugve ju kulaket e poshter hahahhhahahahaha

Mesazh i vjetër 13 Qershor 2005 15:48
belgium nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të belgium Kliko këtu për të kontaktuar me belgium (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: belgium Shto belgium në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto belgium në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
oliinter
Veteran ne forum

Re: Re: Re: Re: METAXA MPB

[QUOTE]Po citoj ato që tha belgium

kam ardh ktej me kerku floririn qe shitet rugve ju kulaket e poshter hahahhhahahahaha
[/QUOTE

germo tare germo se eshtrat e qenit te ngordhur ke per te gjetur.

Mesazh i vjetër 13 Qershor 2005 16:00
Ora tani: 08:33 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 69 faqe: « E parë ... « 44 45 46 47 48 49 50 51 52 [53] 54 55 56 57 58 59 60 61 62 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > Qeveria e re

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar