Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Ne kete rast them si kane vjedhe votat ata qe jane te paret Ps...Sna the ndonje te re
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 08/03/2010 Vendbanimi: ... Mesazhe: 459
Goca mua ma paska qefi per jete nate, o do vini edhe ju Lejeni opoziten dhe poziten se jemi ne fundjave...
__________________ Intiligjenca e zemres...
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Deb, mos i bej hesapet pa hanxhine. Pyet njehere si thote ai qe ke atje afer se ku i dihet. Femijet e shumte jane zengjinllek thone. Une 6 do boj per zotin.
Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
mroma gjithve ku jenin sonte ju heret keni shku me fjete hajt ishalla rriteni
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori O teta Bionde, me tha mami ke gjys kile vajguri se mbaroi ky qe kisha ne koke. thuaji mamit qe perdor Tallash une me bo gjellen kurse voj gurin e perdor si ilac per morrat hajt te puth teta ne dy faqet .... inter merda...
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori O teta Bionde, me tha mami ke gjys kile vajguri se mbaroi ky qe kisha ne koke.
miremroma bionde si kalove diten sot
Regjistruar: 11/06/2002 Vendbanimi: Europe Mesazhe: 10706
Thote mami qe gjellen e bo me gaz, se do per ate pune. Si komshi qe jemi morra e vajgur duhen nda
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
C'fat qe kam..
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Mahhh ste kuptoj..
Citim:Po citoj ato që tha Heyday C'fat qe kam.. sa mire sikur te kisha dhe une
Citim:Po citoj ato që tha Heyday C'fat qe kam..