Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA Po ceci kisha gipsin teknikisht donte te vinte me ne me pushime realisht i thashe jo por menderisht e kisha per po Po jo o goce se s'dua njeri me vete une...jam per qefin tim me pushime
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA Po ceci kisha gipsin teknikisht donte te vinte me ne me pushime realisht i thashe jo por menderisht e kisha per po
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
[QUOTE]Po citoj ato që tha cecilia Po jo o goce se s'dua njeri me vete une...jam per qefin tim me pushime [/QUOTE sjam kondra jo ...
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA [QUOTE]Po citoj ato që tha cecilia [/QUOTE sjam kondra jo ... Jo thashe
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA [QUOTE]Po citoj ato që tha cecilia [/QUOTE sjam kondra jo ...
Regjistruar: 29/12/2007 Vendbanimi: ...... Mesazhe: 5021
po behen zghedhjet ne shqiperi?! ishalla o zot fiton rama, vetem per hire te disave fansave te tmerrshem ktu lol
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
D......e kuqe!
__________________ .
Regjistruar: 11/02/2005 Vendbanimi: Kabul- a great city , in which to live ,play and w Mesazhe: 2511
Bashkangjitje: image$7829ae88445caee0.jpg Ky file është shkarkuar 23 herë.
...
ka ndonje update nga zgjedhjet ?
Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Si gjithmon, ishalla do kemi chance ti marim vesht pas nje muaji rezultate e votimeve.. Hello Smoker ..
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
All I care is ... qe te mos kete aksidente ! Ckemi fleurs
It' s not easy....boh.. Mire jo keq,e ngarkuar deri nfyt.. plus jam lodh shum dje,dhe sot qekam kput.