Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha Piktor ,oj kjo. Shelg ti je o vllai AD?
Citim:Po citoj ato që tha Piktor ,oj kjo.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha Eria Shelg ti je o vllai AD? hahaha me duket se gjetem dhe vellan e 3-te une dhe shelgu
Citim:Po citoj ato që tha Eria Shelg ti je o vllai AD?
__________________ .
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil hahaha me duket se gjetem dhe vellan e 3-te une dhe shelgu Bashkova nje familje.
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil hahaha me duket se gjetem dhe vellan e 3-te une dhe shelgu
Citim:Po citoj ato që tha Eria Bashkova nje familje. na mungon motra vogel... mbaj mend qe ka qene cakurrelse
Citim:Po citoj ato që tha Eria Bashkova nje familje.
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil na mungon motra vogel... mbaj mend qe ka qene cakurrelse
Citim:Po citoj ato që tha Eria po qe fishkellente idem si ti dhe ajo
Citim:Po citoj ato që tha Eria
Regjistruar: 23/11/2007 Vendbanimi: Frankfurt Mesazhe: 6857
M.C. Me pelqen "qetesia" e ketyre diteve ne Forum.
__________________ I am the author of my life; unfortunalty, I'm writing in pen & can't erase my mistakes.
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil po qe fishkellente idem si ti dhe ajo Na cmenden sozite. -.-''
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil po qe fishkellente idem si ti dhe ajo
Citim:Po citoj ato që tha Eria Na cmenden sozite. -.-'' hahahaa e ke hak 1 tas ashtu (shif nga nahia tjeter )
Citim:Po citoj ato që tha Eria Na cmenden sozite. -.-''
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil hahahaa e ke hak 1 tas ashtu (shif nga nahia tjeter ) Deri para 5 minutash isha me diete. Mc. NEpsi qenka gje e madhe
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil hahahaa e ke hak 1 tas ashtu (shif nga nahia tjeter )