Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > ~Cfare ngjyre i keni te brendshmet sot?!~
Gjithsej 55 faqe: « E parë ... « 46 47 48 49 50 51 52 53 54 [55]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
RAIMONDI
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2007
Vendbanimi: ...prapa diellit...
Mesazhe: 3492

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
te zeza

te zezat  kushtojne me pak nga te gjitha sic thone vajzat , por duken bukur ne trup 

---I bleva njehere une nje exit  tim nje pale te brendeshme , po nuk dija ca numri ishte --dhe i them asaj shitses qe eshte trupi jot por pakez me e dobet --- dhe ishin tamam , --------Te zeza ja bleva dhe une asaj, me tantella--- Por nuk kushtuan shume ......Pastaj pyeta une kete shtrigen --Ajo me tha mua :--Eh , te zezat kushtojne me pake nga te gjitha.. ...Eh , ca ti besh , pordhace--------------

------Megjithse varet nga marka --kur jane design kushton shume edhe ngjyra e zeze ....

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 09 Nëntor 2010 09:11
RAIMONDI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RAIMONDI Kliko këtu për të kontaktuar me RAIMONDI (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RAIMONDI Shto RAIMONDI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RAIMONDI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI

te zezat  kushtojne me pak nga te gjitha sic thone vajzat , por duken bukur ne trup 

---I bleva njehere une nje exit  tim nje pale te brendeshme , po nuk dija ca numri ishte --dhe i them asaj shitses qe eshte trupi jot por pakez me e dobet --- dhe ishin tamam , --------Te zeza ja bleva dhe une asaj, me tantella--- Por nuk kushtuan shume ......Pastaj pyeta une kete shtrigen --Ajo me tha mua :--Eh , te zezat kushtojne me pake nga te gjitha.. ...Eh , ca ti besh , pordhace--------------

------Megjithse varet nga marka --kur jane design kushton shume edhe ngjyra e zeze ....

Prandaj se vura marken qe mos te dukesha por*ace ty

Mesazh i vjetër 09 Nëntor 2010 13:42
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
RAIMONDI
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2007
Vendbanimi: ...prapa diellit...
Mesazhe: 3492

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

Prandaj se vura marken qe mos te dukesha por*ace ty

-----Gabim ke bere ,--------  per mua ta kishe vene marken --se mua femrat  por*ace me pelqejne me shume --------Ate fjalen  aty e thashe per ate exin tim se tjetri te ben dhurate ti i thua kushtojne pake-- !!!!!???--Dhurata merret dhe i thua Faelminderit --Jo terci e verci --- Capito o Angel devil -- qe une vdes per por*acet ,by the way.

Mesazh i vjetër 10 Nëntor 2010 07:42
RAIMONDI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RAIMONDI Kliko këtu për të kontaktuar me RAIMONDI (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RAIMONDI Shto RAIMONDI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RAIMONDI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

ngjyre tigri kshu sic jam vete

Mesazh i vjetër 25 Janar 2011 17:49
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amelie
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 13/09/2011
Vendbanimi: France
Mesazhe: 94

Re: ~Cfare ngjyre i keni te brendshmet sot?!~

Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra_Shqiptare
Meqenese akoma s`e kishim marre guximin te pyesnim dhe per ngjyren
e te brendeshmve,-e bera zemren gur te ju pyesja une!
Keshtu njihemi me mire,-haahahahahahahahaha!(shakka kjo!)

hiihhi,,pse esht e thanme qe duhet ti kem sezben??? hhhihiih:PP

Mesazh i vjetër 17 Shtator 2011 22:25
Amelie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amelie Kliko këtu për të kontaktuar me Amelie (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Amelie't! Kërko mesazhe të tjera nga: Amelie Shto Amelie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amelie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 05:22 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 55 faqe: « E parë ... « 46 47 48 49 50 51 52 53 54 [55]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > ~Cfare ngjyre i keni te brendshmet sot?!~

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar