Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Arkiva > Komentet e Albumit fotografik!! Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 3.67.
Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 46 47 48 49 50 51 52 53 54 [55] 56 57 58 59 60 61 62 63 64 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97

hahahahahahahhhahahahaha, o  dreqe   un te ve  ne  radh  dhe ty, lol... po na  fundi  :p

me marrsh te ligat pse nga fundi une..

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 13 Shtator 2006 08:48
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vlonjati99Tave
Arrakat

Regjistruar: 15/12/2003
Vendbanimi: A Silent Night, A Secret Tear, Wishing You Were Here
Mesazhe: 2169

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

me marrsh te ligat pse nga fundi une..

bej shaka..  ti je e para, lol

Mesazh i vjetër 13 Shtator 2006 10:01
Vlonjati99Tave nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vlonjati99Tave Kliko këtu për të kontaktuar me Vlonjati99Tave (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vlonjati99Tave't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vlonjati99Tave Shto Vlonjati99Tave në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vlonjati99Tave në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Aloha
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 16/09/2006
Vendbanimi: Madrid
Mesazhe: 95

Talking

shof shum te rjedhur ktu

Mesazh i vjetër 16 Shtator 2006 23:39
Aloha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Aloha Kliko këtu për të kontaktuar me Aloha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Aloha Shto Aloha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Aloha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
buzeqeshja
studente

Regjistruar: 26/11/2005
Vendbanimi: mbi libra...
Mesazhe: 3155

uuuuuuuuaaaaaaaaaauuuuuuuuuu sa te mire qe i paskemi kta cunat e forumit si shpirt qenkan te gjithe....po dhe gocat s'ngelin mbrapa sidomos dreqja dhe lela qenkan yll fare:p :p :p

Mesazh i vjetër 17 Shtator 2006 12:48
buzeqeshja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të buzeqeshja Kliko këtu për të kontaktuar me buzeqeshja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: buzeqeshja Shto buzeqeshja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto buzeqeshja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

buzeqeshja flm naqe

pucc

Mesazh i vjetër 17 Shtator 2006 22:42
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr është moderator/e në këtë nën-forum   Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Buzeqeshje flm yllo.

Po ju te tjerve ku ju kemi me se na keni thare syte

Mesazh i vjetër 18 Shtator 2006 03:10
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sy_jeshilja
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 14/01/2003
Vendbanimi: God is LOVE
Mesazhe: 393

Harmagedon, qenke simpatithikos te keqen

Lela, mos u mashtro  :p .  Ai kingu andej me duket shume fytyre e pare, si nje aktor telenovele ( se mos shikoj shume une nga ato ), po si nje qe jepet ketu ne usa. Se ku e kam pare, se ku e kam pare moj dreqin Po he moj dreqe, thuaja llagapin si e ka .

Ah, se kam dash te jap nje koment per Koten, sa here e shikoj, po gjithmone kam pertuar. Kota, pa dashur te te ofendoj , sa dukesh qe je shqiptar ti lali. Sidomos kur me del te bahcja me lule, ose me ate kostumin qe ...sorry e , po s'te shkon fare. Buzet i ke te bukura psh, nuk t'i shaj dot. Po pozat qe merr.... me qafsh moj shege

Mesazh i vjetër 19 Shtator 2006 07:55
Sy_jeshilja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sy_jeshilja Kliko këtu për të kontaktuar me Sy_jeshilja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Sy_jeshilja Shto Sy_jeshilja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sy_jeshilja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vlonjati99Tave
Arrakat

Citim:
Po citoj ato që tha Sy_jeshilja
Harmagedon, qenke simpatithikos te keqen

Lela, mos u mashtro  :p .  Ai kingu andej me duket shume fytyre e pare, si nje aktor telenovele ( se mos shikoj shume une nga ato ), po si nje qe jepet ketu ne usa. Se ku e kam pare, se ku e kam pare moj dreqin Po he moj dreqe, thuaja llagapin si e ka .

Ah, se kam dash te jap nje koment per Koten, sa here e shikoj, po gjithmone kam pertuar. Kota, pa dashur te te ofendoj , sa dukesh qe je shqiptar ti lali. Sidomos kur me del te bahcja me lule, ose me ate kostumin qe ...sorry e , po s'te shkon fare. Buzet i ke te bukura psh, nuk t'i shaj dot. Po pozat qe merr.... me qafsh moj shege

well, ca te te  them  un ty  hun..  nq se ti e  quan  per  turp    qe te  dukesh  shqiptare, un ekam  shum per nder  qe dukem  shqiptar,  se skam  then ndonje her  qe jam   i huaj.. dhe te ofendohem  duke me then ti  qe dukem  shum  shqiptar.. p.s te   flm qe me  quajte  "shum"  shqiptar  .. per  sa i perket  luleve, un sdo mbaj aparatin ne  xhep:p    e te bej  foto   pubeve   etc etc.. me noi rast kur  dal , dal  aty para  shpis  edhe mjafton.. sa te mbajm mend veten kur te plakemi :p  per  sa i perket   kostumit.. un vishem 6  dit te javes me  kostume.. per  arsye te punes me   shkon  sme  shkon.. duhet ta vesh , lol... po  qe aty isha per ne nje  dasem.. 

te paska ngel plonci  var :p qe  qake shegen

ciao  se u  zgjata :p

Modifikuar nga Vlonjati99Tave datë 19/09/2006 ora 08:11

Mesazh i vjetër 19 Shtator 2006 08:02
Vlonjati99Tave nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vlonjati99Tave Kliko këtu për të kontaktuar me Vlonjati99Tave (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vlonjati99Tave't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vlonjati99Tave Shto Vlonjati99Tave në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vlonjati99Tave në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sy_jeshilja
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 14/01/2003
Vendbanimi: God is LOVE
Mesazhe: 393

S'te pelqeu e ? Mire, mire po qe s'te shkon kostumi ,s'te shkon. Keq me vjen, pastaj c'ke ti njehere ...a ke vene foto per komente aty ? Ashtu !

Nga Kota e Vlores je ti ? Fol si lab qe je, mos m'u perdridh neper dialekte te tjera mua . Jo per gje, po jemi patriote

Mesazh i vjetër 19 Shtator 2006 08:10
Sy_jeshilja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sy_jeshilja Kliko këtu për të kontaktuar me Sy_jeshilja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Sy_jeshilja Shto Sy_jeshilja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sy_jeshilja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vlonjati99Tave
Arrakat

Citim:
Po citoj ato që tha Sy_jeshilja
S'te pelqeu e ? Mire, mire po qe s'te shkon kostumi ,s'te shkon. Keq me vjen, pastaj c'ke ti njehere ...a ke vene foto per komente aty ? Ashtu !

Nga Kota e Vlores je ti ? Fol si lab qe je, mos m'u perdridh neper dialekte te tjera mua . Jo per gje, po jemi patriote

nga  kota  e  vlores jam moj jo jo   sthash  gje un  qe me pelqeu  apo sme pelqeu.. se   sigurisht ketu prandaj jan komentet... per sa i perket  dialektit..  na  eshte ber si  addicted ky  shkrimi keshtu, i biemi si me  shkurt..  pa te me  degjosh me  ze... e mir moj mire...

o  e papare..   se mos merzitesh   ti moj :p

Mesazh i vjetër 19 Shtator 2006 08:13
Ora tani: 05:49 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 46 47 48 49 50 51 52 53 54 [55] 56 57 58 59 60 61 62 63 64 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Arkiva > Komentet e Albumit fotografik!!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar