Thnx Eria, po kjo tipja s'ishte ndonje kush e di se ca nga afer, gjithsesi une po te pershendes me nje tjeter song qe e di se te pelqen , per arsye ashtu ashtu..
Ps: Kishte kohe qe nuk me therrisnin Katerina, I like it!
Po pra keshtu i thashe edhe 1 shokut tem mrame qe me kaloj linkun e kesaj kenge. Por ai eshte shume elektrik si natyre dhe kercen shume ...aq shume mooo sa punon edhe si striptist ne 1 lokal diku jashte...
Po pra keshtu i thashe edhe 1 shokut tem mrame qe me kaloj linkun e kesaj kenge. Por ai eshte shume elektrik si natyre dhe kercen shume ...aq shume mooo sa punon edhe si striptist ne 1 lokal diku jashte...
Cu prish qo dynja kshu moj aman
Mu sme pelqen elektro..e kshu bam bum...pershendes Lain time une me kshu kengesh se ai i ka fiksim...Kur do me ja heq trurin motres..mjafton ti hapi zerin Mp3 qe po degjon ne cel
Cu prish qo dynja kshu moj aman
Mu sme pelqen elektro..e kshu bam bum...pershendes Lain time une me kshu kengesh se ai i ka fiksim...Kur do me ja heq trurin motres..mjafton ti hapi zerin Mp3 qe po degjon ne cel
........
Aman mos na permend cel e Mp3 se ndonje dite do perfundojme nen rrotat e makines.
Nje pershendetje te vecante per Lezhjanin pasi me duket se e i ka ngelur cik qejfi nga une para pak kohesh,sdq ishte padashje,thjesht nje keqkuptim, me kete pershendetje mbase te iken hatri i mbetur
Eshte nje nga me te bukurat e Dimmu Borgir,ndoshta me e bukura,vertet spektakolare ...edhe se pak vone per kenge te tilla,por sdq nje sforco e vogel mund te behet per ata qe degjojne e pelqejne muzike te tille.
Klm Lezhjan,tung.
The mourning palace - Dimmu Borgir
__________________ Si sta come d'autunno sugli alberi le foglie !