Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Taverna " Qyli " Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 161 faqe: « E parë ... « 47 48 49 50 51 52 53 54 55 [56] 57 58 59 60 61 62 63 64 65 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
NYCgirl
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 05/01/2004
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 218

LOLOLOL

Shkruan me kaq "emocion" dhe pastaj na thua te mos qeshim......... OOL

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 28 Janar 2005 04:33
NYCgirl nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të NYCgirl Kliko këtu për të kontaktuar me NYCgirl (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: NYCgirl Shto NYCgirl në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto NYCgirl në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Niku me ke prekur telat e zemres me kete qe ke shkruajt leri ca e ca se ste kuptojn thellesin e ndjenjave te shpirtit tend.................mos ke pire gje mo ..............hajt se erdha te te bej shoqeri

kamarier nje shishe vere
erdha une si cdo here
kush i pari do ngrej goten
do pime sa do cudisim boten

tani qe e rilexova kete poezin tende e di cme shkoi ne mend ............them ti bej muziken e ta kenojm ne ndonje festival une ti dhe derrsaku ...........do i shqyejm te tere

Mesazh i vjetër 28 Janar 2005 05:09
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sykaltra
Gazetare cnn

Regjistruar: 26/11/2004
Mesazhe: 416

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Niku me ke prekur telat e zemres me kete qe ke shkruajt leri ca e ca se ste kuptojn thellesin e ndjenjave te shpirtit tend.................mos ke pire gje mo ..............hajt se erdha te te bej shoqeri

kamarier nje shishe vere
erdha une si cdo here
kush i pari do ngrej goten
do pime sa do cudisim boten

tani qe e rilexova kete poezin tende e di cme shkoi ne mend ............them ti bej muziken e ta kenojm ne ndonje festival une ti dhe derrsaku ...........do i shqyejm te tere

Po NIKU, kush eshte nga ju?!!!!
Apo Etniku?!

Mesazh i vjetër 28 Janar 2005 05:26
Sykaltra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra Kliko këtu për të kontaktuar me Sykaltra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra Shto Sykaltra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sykaltra
Gazetare cnn

Regjistruar: 26/11/2004
Mesazhe: 416

Citim:
Po citoj ato që tha etniku78?
hej o milet tani do ju recitoj nje poezi qee kom bo vet me menien time intelektuale . ju lutem shume mos qeshni shume

TRISHTIM"

I ULUR NE NJE STOL ME NGJYRE TE KUQE
PRES TE KALOJ MERUSHJA , ZEMRA IME
KAM BREDHUR CEP ME CEP PER CA BURBUQE
TI DHUROJ TY MOJ JETA IME

PRES ME PADURIM TE VISH
DHE GJUMI ME NUK ME ZE
TE PAKTEN NJE NAT ME MU TE RRISH
MOS KI FRIK SE NUK TA VE

PRES PRES PRES POR ME KOT
TI NUK VJEN ,NUK E DI PSE?
I TRISHTUAR QAJ ME LOT
QAJ SE TI MUA ME LE

A TE KUJTOHEN ATO DITE
KUR TE DY KULLOSNIM DHITE
DHE NA DOLI NJE ARI NE PRITE
DHE TY NE DUART E MIA TE RA TE FIKTE

DHE UNE TE PUTHA NE BUZE
E TI U ZGJOVE NGA KOMA
ATY KALOJ NJE AUTOBUZ
PO CE DO QE I KISHTE RENE GOMA

ME VRAP U NISA PER NE SPITAL
E TY TE MBAJA MBI SHPINE
OH SA U VRAVA KUR RASH NE KANAL
DHE TI SE PRISHE FARE TEREZINE

SDIJA CTE BEJA SE KEMBET ME DHIMBNIN
DHE TY TE HODHA E TE LASH ATY
E PERFUNDUAM KREJT PA PRITUR
NE SALLEN E OPERACIONIT TE DY

QE PREJ ASAJ DITE STE PASH ME
DHE LOTET ME RRJEDHIN PA PUSHIM
E TI TANI E POSHTER ME LE
SI MUNDE TA HARROSH TI DASHURIN?

OH SA SHUME QAJ PER TY MOJ QELBESIRE
POR TI SDO TJA DISH PER MUA
ME MIRE TE KISHA LENE TE SHQYENTE AJO EGERSIRE
ME MIRE TE KISHA LENE TE MBYTESHE NE PERRUA

KJO POEZI ESHTE PER ATE QE JA Q**** ROBT

ETNIK, te kalume,-mos u merzit!
Nuk vjen ajo, vjen i tjeter ma e mire!
E bukur proza jote...urime...Pac fat!
Keshtu ke mesu mos me ta hedh kush ma ne jete!

epo edhe i got per mu a keni ma gota te lame?!!!

Mesazh i vjetër 28 Janar 2005 05:28
Sykaltra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra Kliko këtu për të kontaktuar me Sykaltra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra Shto Sykaltra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra

Po NIKU, kush eshte nga ju?!!!!
Apo Etniku?!

Po etniku moj te marte e mira kush tjeter por i bie shkurt qe te mos lodhem

Mor cudi e madhe ca behet keshtu ,kur jam une sjan ata ,kur jan ata sjam une ................e mori dreqi kte pune do pi vete.........

Mesazh i vjetër 28 Janar 2005 05:30
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsak
INXHINJER LULESH

Regjistruar: 17/11/2004
Vendbanimi: USA Arizona
Mesazhe: 1455

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari

Po etniku moj te marte e mira kush tjeter por i bie shkurt qe te mos lodhem

Mor cudi e madhe ca behet keshtu ,kur jam une sjan ata ,kur jan ata sjam une ................e mori dreqi kte pune do pi vete.........

Po kur te them une mbylle deren ti thua jo se une di vetem me hap, a e shiko tashi si te ikin te gjithe. Rri vetem tashi sa te kthehem edhe une se mir te behet.

Modifikuar nga durrsak datë 28/01/2005 ora 10:56

Mesazh i vjetër 28 Janar 2005 10:31
durrsak nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsak Kliko këtu për të kontaktuar me durrsak (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsak Shto durrsak në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsak në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
GENTI_the_KING
MBRET I PERJETSHEM

Regjistruar: 08/09/2004
Vendbanimi: Ne Keshtjellen Time Te Pamposhtur
Mesazhe: 2683

oooooooooooooooooo ca gjumi paska zene . Sa eshte ora ? u sa von qeka .po un paskam len nam more . sa kam pi mrom , me paska kap ene gjumi ........................................................yyyyyyyyyyyyyyy .po ate pizin un kom knu ?
obobobo e paskem flliq fare . sa te keqe e paskem pijen ,kur e pi vetem .kalokem ne melankolizem..

ika te laj syt i here e masanej do vi prap ..................................obobobobo

Mesazh i vjetër 28 Janar 2005 13:51
GENTI_the_KING nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të GENTI_the_KING Kliko këtu për të kontaktuar me GENTI_the_KING (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: GENTI_the_KING Shto GENTI_the_KING në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto GENTI_the_KING në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Citim:
Po citoj ato që tha etniku78?
oooooooooooooooooo ca gjumi paska zene . Sa eshte ora ? u sa von qeka .po un paskam len nam more . sa kam pi mrom , me paska kap ene gjumi ........................................................yyyyyyyyyyyyyyy .po ate pizin un kom knu ?
obobobo e paskem flliq fare . sa te keqe e paskem pijen ,kur e pi vetem .kalokem ne melankolizem..

ika te laj syt i here e masanej do vi prap ..................................obobobobo

Po une e kam thene ti sduhesh lene vetem kur pi se do na besh ndonje hata....................nejse sot spunoj naten keshtu qe ju pres ketu te taverna..........

Urdhero jo jo sdo mar gje thjesht nje porosi kisha per ca shoke te mi ....................................ose e di cke ti ma bie nje nescafe te lutem

Nejse te ju trima prap se kamarieri iku, si the ti plak te ri e te pi vetem ................te genjen mendja o i zi une ngrihem e iki po do te kap do te kap ku do me vesh po te kapaaaaaaaaaaa ku do me ikesh pastaj.................................hajt se ma solli kamarieri kafen................si pagesa......... ike ore me ler rehat me gjithe pagesen.............ti jep etniku ne darke

Mesazh i vjetër 28 Janar 2005 23:24
ksenia
Ne vendlindje

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: TR
Mesazhe: 894

Do te doja shume te isha dhe une ne gjirin tuaj sot....Jam blu fare...
Jashte-13....Bore e madhe ka rene....Ketu te ju eshte ngrohte dhe ka dashuri....
-me sill dicka per te pire kamarier...

Do organizojme ndone gje te bukur apo jo???

Mesazh i vjetër 29 Janar 2005 00:04
ksenia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ksenia Kliko këtu për të kontaktuar me ksenia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ksenia Shto ksenia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ksenia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

ksenia durrsaku tha se se bashku me helgen jeni rrumujaxhie te medha. do thyejme pjata sot?

Mesazh i vjetër 29 Janar 2005 00:06
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 07:06 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 161 faqe: « E parë ... « 47 48 49 50 51 52 53 54 55 [56] 57 58 59 60 61 62 63 64 65 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Taverna " Qyli "

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar