Regjistruar: 08/10/2005 Vendbanimi: My soul Mesazhe: 4073
edhe andej nga juve Klodel pergatitu se po vjen shiu mos me thuaj qe ste paralajmerova :p
__________________ Fillimi i nje ngjarje, ku shpaloset ne kohe por lind jashte asaj, eshte njekohesisht perfundimi.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 24/09/2003 Vendbanimi: Fajtori chat Mesazhe: 6938
Citim:Po citoj ato që tha ~Enigme~ edhe andej nga juve Klodel pergatitu se po vjen shiu mos me thuaj qe ste paralajmerova :p ateher do jesh ne london mos me thuaj qe klodel ashte ne NY??
Citim:Po citoj ato që tha ~Enigme~ edhe andej nga juve Klodel pergatitu se po vjen shiu mos me thuaj qe ste paralajmerova :p
po qesh dreqe me kenaqe (ps. jo jo thjesht inside joke)
Regjistruar: 11/12/2005 Vendbanimi: orders of magnitude Mesazhe: 2692
hahah edhe mu..
__________________ Walking the drunkard's walk...
Citim:Po citoj ato që tha ~Enigme~ po qesh dreqe me kenaqe (ps. jo jo thjesht inside joke) hahahaha pse maj??
Citim:Po citoj ato që tha ~Enigme~ po qesh dreqe me kenaqe (ps. jo jo thjesht inside joke)
Citim:Po citoj ato që tha dreqja shkodrane hahahaha pse maj?? e di si do te pershkruaja une sot shkodranke hetuese ja prandaj me bere te qesh :p
Citim:Po citoj ato që tha dreqja shkodrane hahahaha pse maj??
Citim:Po citoj ato që tha ~Enigme~ e di si do te pershkruaja une sot shkodranke hetuese ja prandaj me bere te qesh :p hahahahaa taman si hetuse une
Citim:Po citoj ato që tha ~Enigme~ e di si do te pershkruaja une sot shkodranke hetuese ja prandaj me bere te qesh :p
Regjistruar: 02/09/2005 Vendbanimi: arratisur Mesazhe: 2664
O weatherwoman kendej nga une eshte duke ardhur shiu gje?
__________________ arratisur syrgjynosur...
Regjistruar: 16/11/2003 Vendbanimi: . Mesazhe: 2752
zhul krejte......
__________________ il primitivismo e la non cultura sono forme eterne!! CHI CREO LE DONNE??!!DIO E STATO UN GENIO
Regjistruar: 25/06/2004 Vendbanimi: Duke ëndërruar Mesazhe: 9455
E pergjumur
__________________ L'ottimismo è il profumo della vita!