Regjistruar: 31/08/2006
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 1525
Citim:Po citoj ato që tha Tulipani hmm juve andej ju kane futur manine e persekutimit ... po vete auto censuroheni ok e nderrova linkun shpresoj te shihet tani.
Ndalohet videoklipi i "Bleeding Love" qe shihni ju ne Europe te shihet kendej ngaqe eshte "too violent" (shume i dhunshem). Eshte shume e trishtueshme ta mendosh qe pretendentet per lirine me te vjeter ne bote [dhe me te gjere] jane hipokritet me te medhenj.
Vetem Sting me ul nervozizmin qe me rritet ne maksimum kur mendoj per ato limitime te lirise.
__________________ Bukë, kripë e zemër të mirë.
Citim:Po citoj ato që tha Tulipani hmm juve andej ju kane futur manine e persekutimit ... po vete auto censuroheni ok e nderrova linkun shpresoj te shihet tani.
hehe, e shikova thanks, eshte nje video tjeter qe i ngjan ksaj ne mos gabohem kenga eshte nga grupi 'evrything but the girl' kenga "missing" nuk e gjeta videon por kur nje cun del ne rruge me kasetofon dhe fillon e kercen pa pushim deri sa e dashura e tij vjen dhe e merr perseri shume video e bukur, intertaining...
Regjistruar: 31/08/2006
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 1525
Une keto raste i quaj "moralizma fallco." Kane shume rregulla qe jane komplet qesharake, nje perpjekje e deshperuar per tu treguar te moralshem ne syte e botes.
__________________ "Sono gli altri le strade, io sono una piazza, non porto in nessun posto, io sono un posto"
Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381
Dita ime sot - Fell in Love with an Alien