Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Arkivi i Muzikës > ** Pershendetje me kenge **
Gjithsej 290 faqe: « E parë ... « 48 49 50 51 52 53 54 55 56 [57] 58 59 60 61 62 63 64 65 66 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

grazie Mon . .... ja po ta kthej te qerasmen une :p

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 09 Korrik 2009 04:14
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lezhjani-82
I Pavdekshem

Regjistruar: 02/01/2005
Vendbanimi: Eternity...
Mesazhe: 4813

Citim:
Po citoj ato që tha Roi
Nje pershendetje te vecante per Lezhjanin pasi me duket se e i ka ngelur cik qejfi nga une para pak kohesh,sdq ishte padashje,thjesht nje keqkuptim, me kete pershendetje mbase te iken hatri i mbetur

Eshte nje nga me te bukurat e Dimmu Borgir,ndoshta me e bukura,vertet spektakolare ...edhe se pak vone per kenge te tilla,por sdq nje sforco e vogel mund te behet per ata qe degjojne e pelqejne muzike te tille.
Klm Lezhjan,tung.

The mourning palace - Dimmu Borgir

Hej Roi sa e pashe kte mesazhin.
Degjo s'me ngel hatri lehte mua. E di per cfar e ke fjalen po ishte vetem keqkuptim.
E kam kalitur karakterin me shume persona ketu ne forum e s'ua ve veshin te gjithave qe thuhen

Sa per kengen eshte e madhe dhe sigurisht qe eshte me e bukura e Dimmu, ndersa per video eshte kjo me te cilen te pershndes un:

Mesazh i vjetër 09 Korrik 2009 04:15
lezhjani-82 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lezhjani-82 Kliko këtu për të kontaktuar me lezhjani-82 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lezhjani-82't! Kërko mesazhe të tjera nga: lezhjani-82 Shto lezhjani-82 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lezhjani-82 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

ja e 1 te pershendetme per Lezhjanin se bo gjasme sikur i ngeli hatri me mua :p

Mesazh i vjetër 09 Korrik 2009 04:20
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Mon Cherry
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 30/01/2009
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 536

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
grazie Mon . .... ja po ta kthej te qerasmen une :p

fenkju, edhe pse e kam shijen te veshtire si erious une

naten

http://www.youtube.com/watch?v=USFr5VeLQ2o

Mesazh i vjetër 09 Korrik 2009 04:33
Mon Cherry nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Mon Cherry Kliko këtu për të kontaktuar me Mon Cherry (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Mon Cherry Shto Mon Cherry në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Mon Cherry në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lezhjani-82
I Pavdekshem

Angel, Un bej demek se me ngel hatri ti ben demek se me merr me te mire

Mesazh i vjetër 09 Korrik 2009 04:34
lezhjani-82 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lezhjani-82 Kliko këtu për të kontaktuar me lezhjani-82 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lezhjani-82't! Kërko mesazhe të tjera nga: lezhjani-82 Shto lezhjani-82 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lezhjani-82 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Roi
Drift in and out....

Regjistruar: 22/04/2009
Vendbanimi: Shkretetire
Mesazhe: 786

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82

Hej Roi sa e pashe kte mesazhin.
Degjo s'me ngel hatri lehte mua. E di per cfar e ke fjalen po ishte vetem keqkuptim.
E kam kalitur karakterin me shume persona ketu ne forum e s'ua ve veshin te gjithave qe thuhen

Sa per kengen eshte e madhe dhe sigurisht qe eshte me e bukura e Dimmu, ndersa per video eshte kjo me te cilen te pershndes un:

Aspak keq kjo videoja,ne stilin e tyre tipik !
faktikisht me pelqejne edhe mua kta,sado qe sjam ndonje fan i cmendur i tyre edhe se The mourning palace dhe Puritania me pelqejne jashte mase ! perdorimi i tastieres i bene me te degjushem se grupe qe bejne black tipik si Burzum,Mayhem etj te cilet sinqerisht i degjoj rralle e per mall,teper te rende,,,kta te pakten bejne Symphonic black metal,ka goxha ndryshim !

Klm Lezhjan,un po iki per sot,naten..por me perpara po te pershendes me nje nga me te bukurat e Symphonic black meqe jemi dhe ne teme,plus qe te tjeret kam vene re se s'degjojne muzike te tille ,po perfitoj nga rasti ! kjo eshte vertet e bukur,e paaritshme....gjigande !

Nymphetamine - Cradle of Filth

un floket i kam te shkurtra,po hec mo,te bejme cik si metalar dhe ne

Mesazh i vjetër 09 Korrik 2009 04:44
Roi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Roi Kliko këtu për të kontaktuar me Roi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Roi Shto Roi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Roi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Per te gjithe ata qe jane on tani , ne vecanti per Lezhjanin dhe Roi-n qe kishte rene ne qetesi keto dite.

My favorite

Mesazh i vjetër 09 Korrik 2009 04:56
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lezhjani-82
I Pavdekshem

Flm Roi dhe Tales

Un ju pershendes me kyt tashi

Mesazh i vjetër 09 Korrik 2009 05:11
lezhjani-82
I Pavdekshem

Kati shum e bukur esht kjo "coma white" vetem se mua me pelqen versioni origjinal qe esht me i rend. Mbaj men si tani kur e kam pare per here te pare kete kang tek MCM.

Mesazh i vjetër 09 Korrik 2009 07:23
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Wink

Citim:
Po citoj ato që tha Mon Cherry

fenkju, edhe pse e kam shijen te veshtire si erious une

naten

http://www.youtube.com/watch?v=USFr5VeLQ2o

po ti fol mor cun se e kam me te lehte tani ... mgjate une te pershtata titullin jo muziken...

pa degjoje ket njehere

Mesazh i vjetër 09 Korrik 2009 14:39
Ora tani: 08:14 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 290 faqe: « E parë ... « 48 49 50 51 52 53 54 55 56 [57] 58 59 60 61 62 63 64 65 66 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Arkivi i Muzikës > ** Pershendetje me kenge **

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar