Laudrup
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 24/01/2004
Vendbanimi: New York
Mesazhe: 119
|
Bashkangjitje: abac.jpg
Ky file është shkarkuar 26 herë.
Citim:
Pershendetje Bledum."Nuk do te kisha" pershendetur,por kur pashe statistikat kam qeshur me lote me deshtimet historike interiste.Ata qe kurre nuk kane vene nje gure ne histori,hedhin balte mbi heronjte dhe protagonistet kryesore te saj.Kujtese:Interi ka qe ne 2 shkurt qe i ka harruar emrin fitores.Ky eshte rekord.
Forza Milan!!!!
Eshte e vertete qe Interi ka mbi nje muaj qe s'fiton. Gjithsesi, rekordin e mban bilani me 44 vjet pa titull (1907-1944). Kam kerkuar tja shikoja emrin ne keto vite por vetem deshtime shikoja. Historia u perserit ne 81 dhe 83. Ja deshtimet e verteta: 44 vjet me k... ne b... dhe 2 here te rene ne hale.
Bledumi, nuk kam c'te them, e dija qe juventusi kishte me shume fitore se sa Interi. E shikoj qe diferenca eshte krijuar ne fund te viteve 50 dhe pjeserisht ne vitet 90. Gjithsesi une nuk kuptoj se si milanistat e quajne ekip te dobet historikisht.
13 kampionate, 2 kupa kampionesh, 2 intercontinentale, 3 kupa italie, 3 kupa uefa etj. Interi ra keto vitet e fundit pasi deri ne vitet '88 ishte me e forta e Italise, dhe nder 5 ekipet me te forta ne bote. milani dhe juventusi i fituan titujt vone por kjo s'do te thote inferioritet. Secila skuader ka pasur sezonin e saj te suksseshem, ne keto momente po e perjeton bilani.
PS: Harrova te thoja se nje trofe tjeter eshte "MAI STATI IN B". Edhe une Bledum dua te te rikujtoje nje moment te trishtueshem ne historine juventine. Renia ne B ne vitin 1912 dhe 1913 dhe lojrat diplomatike per ta shpetuar.
Shqipërinë e bashkuar t’a ndërtojmë.
Dhe Shqiponjat dy krenare,
Të fluturojnë mbi trojet Shqiptare...!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Marre nga unionishqiperikosove
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|