Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Me cin e ke mi?
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Me cin e ke mi? Pse u lendove ti?
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Me cin e ke mi?
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Pse u lendove ti? Jamais mi..po qe pas meje Cte shtyn tmendosh kto gjona?
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Pse u lendove ti?
Regjistruar: 24/09/2003 Vendbanimi: Fajtori chat Mesazhe: 6938
u bem lashm
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Jamais mi..po qe pas meje Cte shtyn tmendosh kto gjona? po le cecin te pergjigjet ne shkolle je?
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Jamais mi..po qe pas meje Cte shtyn tmendosh kto gjona?
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Jamais mi..po qe pas meje Cte shtyn tmendosh kto gjona? E lexoj ate ballist une Do nje keshille nga une?
jo do ti nje nga une?
Citim:Po citoj ato që tha cecilia E lexoj ate ballist une Do nje keshille nga une? Lexon ate po smi lexon dot mua mendimet Per ca m'hyn Npun kshillat? Niqua yes
Citim:Po citoj ato që tha cecilia E lexoj ate ballist une Do nje keshille nga une?
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Lexon ate po smi lexon dot mua mendimet Per ca m'hyn Npun kshillat? Hiç mi me mbush faqet e FH Cfare lulesh mban ne shtepi?
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Lexon ate po smi lexon dot mua mendimet Per ca m'hyn Npun kshillat?
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Lexon ate po smi lexon dot mua mendimet Per ca m'hyn Npun kshillat? Niqua yes ehe ma mori mendja... lule vlerson mendimet e cecit ti qe do me te dhan keshill kjo??
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Lexon ate po smi lexon dot mua mendimet Per ca m'hyn Npun kshillat? Niqua yes