Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Fotot e anëtarëve > Gjejeni kush jane!! Vlerësimi i Temës: 15 votime, mesatarja 2.80.
Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 49 50 51 52 53 54 55 56 57 [58] 59 60 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Bledumi
----------

Regjistruar: 06/09/2003
Vendbanimi: Tr
Mesazhe: 2110

Qeka shtuar numri i pjesmarresve ketu.

Shenjtoro,duhet me ndrru foton plako.E di vete ti ke duhet te vesh.:p

Hirushe.Une ai qe kam qene vazhdoj te jem akoma,gjithashtu edhe Shenjtori,por teknologjia sa vjen e permiresohet.

Topolake,kujdes kur flet ti,dhe mos qesh shume se te bien dhembet pastaj :p

O nudisto (ti pa brecka).Nqs do me dit kush jena ne,rri lexo te gjitha faqet qe jane shkruj ne kete teme dhe do na njofesh.Nuk e shesim qumshin ne plako,e falim.Po deshe ndonje gote na bej te ditur,neve ketej rrotull jena.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 20 Nëntor 2004 21:17
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsake_topolake
virtualmente virtuale

Regjistruar: 17/05/2004
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 908

Citim:
Po citoj ato që tha Bledumi
Qeka shtuar numri i pjesmarresve ketu.
Topolake,kujdes kur flet ti,dhe mos qesh shume se te bien dhembet pastaj :p

hahha do te qesh sa te dua,se ti e din qe s'e kam kte rrezik pasi kam ca vjet qe me kane rene nga te qeshurat dhe tani kam vene protezen, kam rene rehat fare.o i poshter

Mesazh i vjetër 20 Nëntor 2004 21:53
durrsake_topolake nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsake_topolake Kliko këtu për të kontaktuar me durrsake_topolake (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsake_topolake Shto durrsake_topolake në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsake_topolake në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

Regjistruar: 15/09/2003
Vendbanimi: FREE
Mesazhe: 765

Citim:
Po citoj ato që tha durrsake_topolake

tani kam vene protezen,kam rene rehat fare.o i poshter

topoLAKE qe tani me proteza ti Nuk arrij se si mund te te bien dhembet qe ne kete moshe. Ne fund te fundit ca mund te besh kur nuk ke as 1 dhemb ne goje??? APO MUNDET....

Mesazh i vjetër 20 Nëntor 2004 22:03
Shenjtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shenjtori Kliko këtu për të kontaktuar me Shenjtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Shenjtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Shenjtori Shto Shenjtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shenjtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsake_topolake
virtualmente virtuale

Citim:
Po citoj ato që tha Shenjtori

topoLAKE qe tani me proteza ti Nuk arrij se si mund te te bien dhembet qe ne kete moshe. Ne fund te fundit ca mund te besh kur nuk ke as 1 dhemb ne goje??? APO MUNDET....

e per fat te mire me ka rene qe tani, se e din, tani kur i laj dhembet i vej te dora protezen dhe i bej xixe.i lan dot kaq mire ti ???jo asnjehere.
pastaj kush te tha qe jam e re njehere?eshte plake nona e shkrete, po jam e re ne shpirt

Mesazh i vjetër 20 Nëntor 2004 22:14
durrsake_topolake nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsake_topolake Kliko këtu për të kontaktuar me durrsake_topolake (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsake_topolake Shto durrsake_topolake në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsake_topolake në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

Regjistruar: 15/09/2003
Vendbanimi: FREE
Mesazhe: 765

Citim:

e per fat te mire me ka rene qe tani, se e din, tani kur i laj dhembet i vej te dora protezen dhe i bej xixe.i lan dot kaq mire ti ???jo asnjehere.
pastaj kush te tha qe jam e re njehere?eshte plake nona e shkrete, po jam e re ne shpirt

Une pervec ushqimit nuk fus gje tjeter ne goje, keshtu qe nuk kam nevoje ti laj dhembet aq mire sa ty... Pastaj sa per plake e qe je e re ne shpirt me vjen shume mire per ty. Me vjen ne mendje nje shprehje ne keto momente "Plake plake por e ka flake"

Mesazh i vjetër 20 Nëntor 2004 22:16
Shenjtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shenjtori Kliko këtu për të kontaktuar me Shenjtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Shenjtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Shenjtori Shto Shenjtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shenjtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

ore shenjtor,cjane keto fjale more djale.Flake thote :p(zjarr thuaj) :p
O none.Sa pale proteza ke me qafsh :p?

Mesazh i vjetër 20 Nëntor 2004 22:23
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsake_topolake
virtualmente virtuale

u me hansh trahanane, pse mo une ca fuskam ne goje kshu??
ushqim pra hajme te gjithe.tani sdiskutohet ka ca qe hajne ushqim te skaduar dhe kane pasoja me vone si puna e bledumit edhe si puna jote, edhe jane dhe plakat si puna ime qe nga ushqimi i zgjedhur jane bo steka fare. zjarr e kalu zjarri hahaha te mar mend fare une cunooooo
ps.ti tjetri qepe ti se e din sa proteza kam, don nja 2 pale borxh ti kesh rezerve.
ika ika o kalamoj te poshter

Mesazh i vjetër 20 Nëntor 2004 22:31
Bledumi
----------

Citim:
u me hansh trahanane, pse mo une ca fuskam ne goje kshu??
ushqim pra hajme te gjithe.tani sdiskutohet ka ca qe hajne ushqim te skaduar dhe kane pasoja me vone si puna e bledumit edhe si puna jote, edhe jane dhe plakat si puna ime qe nga ushqimi i zgjedhur jane bo steka fare. zjarr e kalu zjarri hahaha te mar mend fare une cunooooo
ps.ti tjetri qepe ti se e din sa proteza kam, don nja 2 pale borxh ti kesh rezerve.
ika ika o kalamoj te poshter

U me hogsh paparen ti mi.:p
Ahhh te thuash per veten zjarrm ti :p,ti qe ke 3 pale proteza.Nje plastike,nje celiku dhe nje porcelani (per te dal xhiro).Ta quash veten steke me kete lloj pershkrimi eshte me ta bo harabeli ne ajer :p.Po ske faj ti jo thuaj,fajin e ka Shenjtori qe do me te thene cmim ty dhe ta dish ca cmimi do te te iki petlla fare (3 brisqe rroje,deodorant,dhe kolinos per protezat).:p

Mesazh i vjetër 20 Nëntor 2004 22:37
durrsake_topolake
virtualmente virtuale

Citim:

U me hogsh paparen ti mi.:p
Ahhh te thuash per veten zjarrm ti :p,ti qe ke 3 pale proteza.Nje plastike,nje celiku dhe nje porcelani (per te dal xhiro).Ta quash veten steke me kete lloj pershkrimi eshte me ta bo harabeli ne ajer :p.Po ske faj ti jo thuaj,fajin e ka Shenjtori qe do me te thene cmim ty dhe ta dish ca cmimi do te te iki petlla fare (3 brisqe rroje,deodorant,dhe kolinos per protezat).:p

uaa sa i bukur ky cmimi me pelqeka jashtezakonisht.kur arrin pako?? e keni mar mire adresen time ?
po kursej dhe leket se sa doja me shku me i ble sa me kane maru te gjitha kto.flm po pres pakon eeeee

Mesazh i vjetër 21 Nëntor 2004 02:08
hirushja
Lule mos prekese

Regjistruar: 07/08/2003
Vendbanimi: Misterioze
Mesazhe: 1475

Citim:

Hirushe.Une ai qe kam qene vazhdoj te jem akoma,gjithashtu edhe Shenjtori,por teknologjia sa vjen e permiresohet.

Soly djema,une e di qe jeni po ato qe keni qen por me pelqeu menyra se si ishte shprehur Shenjua ne postimin e meparshem. E mo edhe ju ndryshon njeriu, behet me burreror apo e kam gabim?

Ciao djema

Mesazh i vjetër 21 Nëntor 2004 02:44
hirushja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hirushja Kliko këtu për të kontaktuar me hirushja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: hirushja Shto hirushja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hirushja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 08:56 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 49 50 51 52 53 54 55 56 57 [58] 59 60 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Fotot e anëtarëve > Gjejeni kush jane!!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar