Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > te qeshim se bashku... Vlerësimi i Temës: 46 votime, mesatarja 3.91.
Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 49 50 51 52 53 54 55 56 57 [58] 59 60 61 62 63 64 65 66 67 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Eglantini
Anetar i ri

Regjistruar: 30/01/2005
Vendbanimi: tek brunja
Mesazhe: 4

te rrime me bjondet

Hi te gjitheve
Nje bjonde shume e bukur, po shkonte me nje burre pak me te madh se ajo po ama te pasur. Ikin per nje xhiro me Mercedezin e ri sportiv qe kishte blere ky cuni. Por po ikte shume me kujdes. Bjondja e kishte shume qejf shpejtesine dhe i thote djalit. Po te ikesh shpejt une do t'i heq rrobat nje nga nje deri sa te behem lakuriq fare. Cuni i shkrete s'e kishte pare ate ende lakuriq dhe i thote OK. I jep cuni gas ne derrase dhe i heq te gjitha nje nga nje goca deri tek te mbathurat dhe i hedh nga dritarja. Cuni i shkrete shef poshte mes kofsheve te goces e humbet vemendjen dhe bum- aksidente. Bllokohet i shkreti dhe nuk del dot nga makina. Goca ishte vrare pak por ishte ok. Dhe i thote ky i shkreti aman ik kerko ndihme tek nje stacion benzinate aty afer. Po kjo i thote : jam lakuriq. Merr kepucen time dhe vere para p....t dhe ik te lutem. iken goca me kepucet e cunit ne mes te kembeve te saj dhe e gjen nje burre dhe i thote: please help me take my boyfriend out cause he's stuck. E shikon burri kepucen dhe i thote : me vjen keq por nuk te ndihmoj dot se ka hyre shume thelle.

haha did u get it??

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 06 Shkurt 2005 09:43
Eglantini nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eglantini Kliko këtu për të kontaktuar me Eglantini (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eglantini Shto Eglantini në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eglantini në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Keni_Seden
Anetar i ri

Regjistruar: 31/01/2005
Vendbanimi: Suedi
Mesazhe: 2

Cool vertet Cool !!!!!!!!!!!!! J get it but not that poore man hahaaahaaaahaa !!!!!!!

Te lumt

Mesazh i vjetër 09 Shkurt 2005 15:33
Keni_Seden nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Keni_Seden Kliko këtu për të kontaktuar me Keni_Seden (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Keni_Seden Shto Keni_Seden në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Keni_Seden në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eneid
Rob Zoti!

Regjistruar: 15/04/2004
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 71

FAKULTETI I MJEKSISE - DEGA KIRURGJI

Kjo basalete mund te jete paksa e gjate, por lexojeni se keni per tu dhi tu qesh:

Ne fakultetin e mjekesise, studentet e deges se kirurgjise kishin praktike.
Vjen profesori edhe u thote:

"Sot te dashur student do te shkojme ne morgun e universitetit dhe do bejm praktike me nje trup te vdekuri." Studentet paksa te nervozuar sepse ishte hera e pare qe do shihnin te vdekur, pranojne edhe shkojne pas profesorit ne morg.
"Tani," - vazhdon profesori "ju duhet te dini qe ekzistojne 2 cilesi qe duhet te kete nje kirurg i ardhshem. E para eshte qe te mos kete peshtire nga asgje qe ndodhet brenda trupit te njeriut!" Dhe ne kete moment profesori i afrohet kufomes se nje burri, nxjerr gishtin e tij, ia rras ne b*the e njxerr dhe e lepin pastaj.
"E shikoni," - u thot studenteve. Studenteve te shkrete u erdhi barku tek goja.
"Tani provojeni edhe ju," u thote atyre profesori. Keta te shkretet me pak hezitim filluan qe t'i fusnin te vdekurit gishtin ne b*the dhe ta lepinin pastaj.
"Cilesia e dyte qe duhet te kete nje kirurg," - u thote pastaj profesori, "eshte ajo qe quhet VEMENDJE. Ju po te me vinint re me kujdes do te shikonit qe une te vdekurit i futa ne b*the gishtin e mesit, por ama lepiva gishtin tim tregues. Pra ju lutem te jini me te vemendshem ne mesim!"

hahahahhahaahha

Mesazh i vjetër 21 Shkurt 2005 18:49
Eneid nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eneid Kliko këtu për të kontaktuar me Eneid (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eneid Shto Eneid në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eneid në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Free like air
Anetar i ri

Regjistruar: 15/09/2004
Vendbanimi: Melbourne
Mesazhe: 7

Wink

Ne oren e anatomise

Ne oren e anatomise tema e dites ishte "Organet seksuale te femres dhe mashkullit"

Profesori ngre ne mesim nje nga vajzat ne klase dhe e pyet per organet mashkullore.

Kjo tani nuk kishte mesuar dhe nuk po pergjigjej. Shoku i vet ne banke te pare zberthen pantallonat dhe e nxjerr per ta ndihmuar shoqen.

Profesori e shikon dhe bertet: " Banka e pare fute kopjen brenda"

:ola:

Mesazh i vjetër 22 Shkurt 2005 07:44
Free like air nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Free like air Kliko këtu për të kontaktuar me Free like air (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Free like air Shto Free like air në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Free like air në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
sweety-sweet
Anetar i pa konfirmuar

Regjistruar: 24/11/2003
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 18

ne oren e anatomise

ngre zysha nje goce dhe i thote fol per aparatin gjenital mashkullor,ajo flet sa flet dhe ne fund thote eshte organ kercor dhe eshte 25 cm.
zysha i thote: po te ishte kercor do kishe vdek dhe qe ishte 25 cm ishte fati yt!

Mesazh i vjetër 11 Mars 2005 01:01
sweety-sweet nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të sweety-sweet Kliko këtu për të kontaktuar me sweety-sweet (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: sweety-sweet Shto sweety-sweet në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto sweety-sweet në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

nice ketoja
Ne gjendjen civile

Nje çift paraqitet ne gjendjen civile. Nepunesi e ve re qe djali ishte i dehur dhe i afrohet vajzes dhe i thote :
-Ketu ne zyre te vish kur i fejuari yt eshte esell.
-Dhe ti mendon se ai do te pranoje te martohet e mua kur eshte esell ?

Mesazh i vjetër 18 Mars 2005 23:06
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Matematika e Dashurisë

Burr i mençur + grua e mençur = romancë
Burr i mençur + grua e pamençur = aferë
Burr i pamençur + grua e mençur = martesë
Burr i pamençur + grua e pamençur = shtatëzëni

Cili je ti?

Mesazh i vjetër 19 Mars 2005 23:54
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sykaltra_Shqiptare
Veteran ne forum

Regjistruar: 21/03/2005
Vendbanimi: -
Mesazhe: 3334

Humor nga Shkodra...

ME TE DREDHUR

Më falni shok se po ju shqetsoj, a e pini duhanin?
- Po - u përgjegj shoku - me të dredhun...
- A keni një letër duhani se më mungon?
- Posi urno, me gjithë qef.
- Po duhan a keni?
- Sigurisht po.
- A ma mbështjell një fije se nuk po di.
- Po mor zotni urno!
- Po me e ndez a keni?
- Po! tjetër gja a ju duhet?
- Jo, të tjerat i kam vetë...

Mesazh i vjetër 27 Mars 2005 11:33
Sykaltra_Shqiptare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra_Shqiptare Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra_Shqiptare Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sykaltra_Shqiptare
Veteran ne forum

Regjistruar: 21/03/2005
Vendbanimi: -
Mesazhe: 3334

hahahahahahahahahaahahah, Shkodran!

Sa mendjemadh je mor Gëzim!
Gëzimi: Pse?
Të pashë mbramë në televizion, dhe s'më fole me gojë!...

VIZITA
Grueja me burrin krah për krah. I thot gruja:
Ah sa të shkon ky kostumi! E gëzosh! E din si me dukesh... si Alen Daloni i ri...
- Ja kam këput kryet (qeshet), Ec të shkojmë se po bahemi vone!
- Uuuupo cka të ra në xhaketë ashtu? - e pyet gruja.
- Një zog ka lëshue një glacë!
- Po kështu nuk shkohet në vizitë, hajde kthehena. Sa pa mend ece rrugës!
- Mir moj gru, po unë nuk mundem me ec me kryt përpjete.
- Jo, jo, hajde shpejt ndërro kostumin...
- Gru, mos e ban kaq alarmante, një zog lëshoi një glacë. Thuj shyqyr që nuk fluturojnë lopët se mandej do kishe pa, se cka ishte ba!

* * *
Humor nga Tefa
Shtjefën Palushi (Tefa) bashkë me Paulin Selimin janë dy krijues te njohur të humorit shkodran. Tefa i shkurtër e i shtrembërt, ndërsa Paulini i gjatë e i hollë...

Futu për vrimë të celësit...
Tefa e Paulini si bashkëkrijues humori, shkonin natyrisht e i bënin vizita njëri-tjetrit në raste të ndryshme. Një ditë, Paulini e thirr Tefën në telefon, dhe i thotë se do kalonte andej.
- Po mirë hajde - ia kthen Tefa. Pas disa minutash, bie zilja e derës së shtëpisë së Tefës...
- Kush ashtë? - dëgjohet një zë nga brenda.
- Jam unë Paulini...
- Po mirë, futu për plasë të derës... - ia kthen nga brenda Tefa.
--
Pas disa ditësh, i njëjti rit përsëritet, por në kahje të kundërt. Tefa niset e shkon tek shtëpia e Paulinit dhe i bie ziles.
- Kush ashtë? - i thotë Paulini.
- Tefa, Tefa, po hape derën...
- Futu për vrimë të celësit... - ia kthen Paulini.

Tefa shkel kufirin...
Pasi ishte mërzitë me komunizmin në Shqipëri, Tefës i shkrep mendja e vendos të arratiset nga Shqipëria. Ai niset e shkon në kufi nga Zogajt, dhe don të arratiset për në Mal të Zi. Por syri vigjilent i kufitarëve të kohës së xhaxhit, e pikas këtë shtrembaluq, që po i afrohet kufirit. E rrethojnë ushtarët dhe si rezultat e kapin dhe kur e shohin se ishte Tefa, e marrin dhe e vënë në një makinë për në Shkodër. Kur mbërrijnë në Shkodër, policët i thonë Tefës:
- Tefë, a ke dashtë me thy kufinin a?...
- Jo more, - ua kthen Tefa, - po kisha mbetë në rrugë e nuk dijsha si me u kthy në Shkodër. Atëherë thashë, ma mirë po i afrohem kufinit, se ushtarët kanë me më kapë, e kanë me më pru me makinë në Shkodër...

* * *
Fajin e ka Shtjefni...
Për të gjitha të këqijat që ngjasshin në nji familje mjaft të pasun në Shkodër, faji i mbetej shërbëtorit plak, Shtjefnit.
Thehet gypi i kanilit(1) - "Shtjefni"; merrte shkrumë darka - "Shtjefni"; nuk piqej buka në furrë - "Shtjefni"!
Nji natë vonë, Shtjefni shef se nusja e madhe nep e merr nëpër shtëpi dhe e pyet me kujdes:
- Shka asht, mori bijë, gjithë ky trazim?
- Kurrgja, more Shtjefën, kurrgja.
- Po ti fol, moj!
- Nuses së vogël i leu nji djalë!
- Mooos, pash zotin!
- Pse?!
- Tesh po thonë se "fajin e ka Shtjefni"!(2)
---
1) kandil; llambë
2) Shërbëtori plak gjen rastin të thumboje zotërinjtë, që për cdo gjë fajin ia hidhnin atij.
[ marrë nga Lezha.net ]

* * *
Nga ’karadyzeni’ në ’karitas’
Mësimi i letërsisë pritej me padurim të fillonte.
Profesor Toma e bën më tërheqës duke përdorur humorin Shkodran me mjeshtërinë e bejtexhinjve.
- Sot, kena me fol për historin e letersis Shkodrane prej shekujsh.
Filloi Pr. Toma duke shqiptuar një ‘o’ pak a shumë si ‘a’ dhe duke hequr ‘ë’ nga fundi i fjalëve.
- Na e dina se kena pas t’huej mrend, e s’na kan lan me zhvillue letersin ton.
Ndërhyri një student nga fundi i auditorit duke hequr ‘e’-në kur vinte pas ‘u’-së, dhe vazhdoi:
- Ç’a na kan lan ata neve me ba?
- Taman, njikjo qi tha Osoja asht pytje me vend. Për ket due me kallxue.
Pr. Toma, u drejtua mbi podiumin ku kishte hapur edhe këmbët që të siguronte bazament sa më të qëndrushëm. Fytyra mori një pamje mjaft serioze. Tema ishte shumë e rëndësishme.
- Turqit erdhen n’vendin ton me KARADYZEN. Pas 500 vjetesh ata u largun tuj marr DYZENIN.
U mendua pakëz, duke u munduar të linte pas atë histori të shkuar një shekull më parë.
- Po, na erdhi rusi me nji KARANDASH, qi na ka ndryshue krejt stilin e letersis ton. Kjo letersi e huej na majti deri n’fund t’shekullit t’kaluem. E ata shkuen tuj marr me vete DASHIN.
Studentën nuk po flisnin. Mendonin ku do të qëllojë Pr. Toma.
- Tash na kan ardh evropiant me KARITAS. Dihet se kur kan me u largu t’a po na marrin TASIN. Poplli yn tash ka nevoj per njat tas.
Ishte përsëri i njëjti student që u tregua i paduruar dhe ndërhyri përsëri:
- Po mir, zotni Toma, Ç’a ka me na met neve?
- Ju jeni aq t’meçem sa me kuptue ç’a ka me na met ne, prap si ma par.

* * *
DASH
Solucioni larës i mirënjohur DASH pati jehonë deri në vendet arabe. Përse nuk njihet në Kinë apo Japoni? Këtë do ta kuptoni nga ngjarja e mëposhtëme:
Në Itali bëhet rreklamë e fuqishme e këtij larësi me emër shqipëtar. Me siguri është marrë nga leshi i bardhë i dashit. Që të mos largohemi nga tregimi, në rreklama shikojmë fotografi me pëlhura të ndotura të cilat kur lahen me larsa të ndryshme nuk marrin atë pastërti dhe shkëlqim që u jep DASH-i. Pra, nga e majta në të djathtë dallohet efekti i këtij larësi të përsosur.
Liçensa u ble nga një kompani shumë e njohur arabe dhe u bë ndërtimi i fabrikës dhe doli prodhimi i parë i larësit. U gjend edhe një arab që dinte Italishten përkryer. U bë edhe përkthimi i saktë i diçiturave që shoqëronin fotot e famshme. Televizori, gazetat, revistat si dhe parrulla me sipërfaqe gjiganteske që mbuluan ndërtesat e qyteteve, bënë një prezantim që nuk shkulej lehtë nga mendjet e arabëve.
Rezultati: as edhe një kuti me larës nuk u shit! Falimentim i firmës!
Faji doli nga përkthimi i diçiturës të cilës ju dha drejtimi nga e djathta në të majtë dhe nuk përkonte me fotografinë.

* * *

Mesazh i vjetër 27 Mars 2005 11:36
Sykaltra_Shqiptare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra_Shqiptare Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra_Shqiptare Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

shum funny keto

Mesazh i vjetër 28 Mars 2005 23:34
Ora tani: 11:17 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 49 50 51 52 53 54 55 56 57 [58] 59 60 61 62 63 64 65 66 67 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > te qeshim se bashku...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar