Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Kinematografia > Arkivi i Kinematografisë > Batuta nga filma shqiptare...duhet te gjeni nga kush film behet fjale? Vlerësimi i Temës: 14 votime, mesatarja 3.86.
Gjithsej 115 faqe: « E parë ... « 50 51 52 53 54 55 56 57 58 [59] 60 61 62 63 64 65 66 67 68 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Keni
Vezhgues

Regjistruar: 01/02/2003
Vendbanimi: Philadelphia usa
Mesazhe: 3202

Citim:
Po citoj ato që tha Lozonjare

Batut ishte kjo lali se spo e kuptoj??????

Batuta ime "epo do të të godass"

Lozonjare ne radhe te pare radhen sipas regullit te kesaj teme e kam une qe gjeta batyten dhe nese une ja le dikujt tjeter mund te japi batutyen e tij. Megjithate nuk ka problem, nuk kemi te prishut per keto gjera.
Sa per batuten tende, duhet ta japesh pak me te qarte shprehjen, jo vetem dy jale nga shprehja.
Po jap nje mendim dhe mendoj se eshte mar nga filmi "Cifti i lumtur"

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 28 Shkurt 2004 21:12
Keni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Keni Kliko këtu për të kontaktuar me Keni (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Keni't! Kërko mesazhe të tjera nga: Keni Shto Keni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Keni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Albanian man
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 07/09/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 64

Citim:
Po citoj ato që tha Lozonjare

Batut ishte kjo lali se spo e kuptoj??????

Batuta ime "epo do të të godass"

Lozonjare, mos e ke fjalen per filmin "Cifti i lumtur"?

Mesazh i vjetër 28 Shkurt 2004 23:18
Albanian man nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Albanian man Kliko këtu për të kontaktuar me Albanian man (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Albanian man Shto Albanian man në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Albanian man në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Albanian man
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 07/09/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 64

Meqe lozonjarja "harroi" te na ktheje pergjigje po jap une nje batute tjeter.

"Ca leu qy e Abedin"?

Gjeje Keni se aktorin qe e ka thene kete shprehje e kemi dhe patriot.

Mesazh i vjetër 07 Mars 2004 01:25
Albanian man nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Albanian man Kliko këtu për të kontaktuar me Albanian man (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Albanian man Shto Albanian man në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Albanian man në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Keni
Vezhgues

Citim:
Po citoj ato që tha Albanian man
Meqe lozonjarja "harroi" te na ktheje pergjigje po jap une nje batute tjeter.

"Ca leu qy e Abedin"?

Gjeje Keni se aktorin qe e ka thene kete shprehje e kemi dhe patriot.

Albanian man nuk jam i sigurt po po jap varjantin qe mendoj.
Nendoj se eshet ai filmi me keshilltaret e Hekalit po titulli nuk me kujtohet sakt eshte "Keshilltaret" apo "Keshilltaret e Hekalit"

Mesazh i vjetër 07 Mars 2004 09:29
Keni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Keni Kliko këtu për të kontaktuar me Keni (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Keni't! Kërko mesazhe të tjera nga: Keni Shto Keni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Keni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
gosacameria
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 29/12/2003
Vendbanimi: barcelona españa
Mesazhe: 118

po them edhe une nje

me ke sy e pe mo xhabeqo ate me xham a pa xham

Mesazh i vjetër 08 Mars 2004 00:14
gosacameria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të gosacameria Kliko këtu për të kontaktuar me gosacameria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: gosacameria Shto gosacameria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto gosacameria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Keni
Vezhgues

Citim:
Po citoj ato që tha gosacameria
po them edhe une nje

me ke sy e pe mo xhabeqo ate me xham a pa xham

"kapedani"

Mesazh i vjetër 08 Mars 2004 00:22
elbasanlliu_2003
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 16/01/2003
Vendbanimi: elbasan
Mesazhe: 105

skam ndonje batute qe te vije nder mend, po me pelqen shume viktor xhusti tek roli i Llano Bletes dhe qe replikon me shokun e tij qe e interpreton Xhevdet Ferri per pune lekesh qe shoku Llano Bleta i kishte marre borxh te vellait, dhe shoku i tij respektivisht xhevdet Ferri i ben paraprite nje huaje te pritshme , e qorton Llanon sepse ai i kishte kerkuar borxh te vellait. Une nuk kuptoj se nqs nuk do i kerkonte boxh te vellait atehere kujt duhet ti kerkonte borxh Llanoja i shkrete?

Mesazh i vjetër 08 Mars 2004 04:48
elbasanlliu_2003 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të elbasanlliu_2003 Kliko këtu për të kontaktuar me elbasanlliu_2003 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: elbasanlliu_2003 Shto elbasanlliu_2003 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto elbasanlliu_2003 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
trojani
Veteran ne forum

Regjistruar: 20/12/2003
Vendbanimi: danimarke
Mesazhe: 900

Llanoja beqar pa preokupime familjare mirrte rroge drejtori, dhe jetonte jeten per shtate pale qejfe, ndersa i vellai ishte kooperativist / punetor ferme dhe kishte familje per te mbajtur.

Llanoja i donte paret per "lluks" (dasme, mobilje, muaj mjalti etj...) kurse i vellai do shiste kalin per ti huazuar ato pare Llanos.

Besoj se te ndihmova sadopak, megjithate pyet perseri.

pershendetje trojani

Mesazh i vjetër 09 Mars 2004 02:11
trojani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të trojani Kliko këtu për të kontaktuar me trojani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: trojani Shto trojani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto trojani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
trojani
Veteran ne forum

Regjistruar: 20/12/2003
Vendbanimi: danimarke
Mesazhe: 900

Po cfare ka ndodhur bre burra, a ju mbaruan batutat?

"Po moj po a ka ndonje burre ketu moj te mirrem vesh une"

Mesazh i vjetër 14 Mars 2004 22:50
trojani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të trojani Kliko këtu për të kontaktuar me trojani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: trojani Shto trojani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto trojani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Keni
Vezhgues

Citim:
Po citoj ato që tha trojani
Po cfare ka ndodhur bre burra, a ju mbaruan batutat?

"Po moj po a ka ndonje burre ketu moj te mirrem vesh une"

O trojani mos eshte shkeputur nga filmi "Kapedani"

Mesazh i vjetër 15 Mars 2004 04:58
Ora tani: 16:55 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 115 faqe: « E parë ... « 50 51 52 53 54 55 56 57 58 [59] 60 61 62 63 64 65 66 67 68 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Kinematografia > Arkivi i Kinematografisë > Batuta nga filma shqiptare...duhet te gjeni nga kush film behet fjale?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar