Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Perpiqu vete...dashke dhe shembuj ti Rri mos me ngacmo,se jom e zene ne msn
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Waaaaa idem (cit)
__________________ .
Bohhhhhhh si nuk kam nje gote vere....harrova te blija...
E ta mendosh qe une e kam 1 shishe te 2003 te hapur....Ca padrejtesie...
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha E ta mendosh qe une e kam 1 shishe te 2003 te hapur....Ca padrejtesie... Me kete qe the,te vura ne ignore direkt
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha E ta mendosh qe une e kam 1 shishe te 2003 te hapur....Ca padrejtesie...
Regjistruar: 06/03/2008 Vendbanimi: Mesazhe: 5672
Citim:Po citoj ato që tha Eria Me kete qe the,te vura ne ignore direkt Me jep andresen te te dergoj nje te 98-es ...............
Citim:Po citoj ato që tha Eria Me kete qe the,te vura ne ignore direkt
Citim:Po citoj ato që tha Eria Me kete qe the,te vura ne ignore direkt Uh ca lehtesimiiiiiiiiiiiiii..
O Mortje,po kishe bere namin mbreme....i pashe fotot...Moj sme the,kush ishin ata bukuroshat qe po kendoje....
Citim:Po citoj ato që tha Eria O Mortje,po kishe bere namin mbreme....i pashe fotot...Moj sme the,kush ishin ata bukuroshat qe po kendoje.... Weeeeeee na nxorri te palarat kjo. Epo ai ne te majte eshte ai per te cilin te kam folur Kurse ato tjeret miq nga TR... Eh ca cmendurie mbreme...adrenaline e gjalleeeeeeeeeeee...
Citim:Po citoj ato që tha Eria O Mortje,po kishe bere namin mbreme....i pashe fotot...Moj sme the,kush ishin ata bukuroshat qe po kendoje....
Ehe,dhe une po thoja hmmmmmmm ai ne te majte ....I pashe pasojat e adrenalines,i pashe...Po mi po miq...ehe ehe ehe Ca palare te nxire,foto ste nxora,se ajo quhet e palare...