Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Hiç mi intuita ime I beson instiktit tend apo llogjikes? Jane = e jane pjese e karakterit tim Ca profesioni ke?
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Hiç mi intuita ime I beson instiktit tend apo llogjikes?
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Jane = e jane pjese e karakterit tim Ca profesioni ke? Te gjitha i kam vetem profesion s'kam Ngutesh qe te rritesh ?
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Jane = e jane pjese e karakterit tim Ca profesioni ke?
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Eci shume avash Ke makin? e ca marke eshte ( po pate)
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Eci shume avash Ke makin? e ca marke eshte ( po pate) Kam po e kam cop-cop 1 opel Do m'thush sa eshte ora ne Usa sonte?
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Eci shume avash Ke makin? e ca marke eshte ( po pate)
Po ti mlajmeroje nja 2 citime para se Jam me ...e merje pergjigjen direkt Ce do oren ne USA ?
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Po ti mlajmeroje nja 2 citime para se Jam me ...e merje pergjigjen direkt Ce do oren ne USA ? Pak me intereson se me ke je ti Une dua pergjigjen qe s'ma dhe mbreme E ke wii ne shtepi?
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Po ti mlajmeroje nja 2 citime para se Jam me ...e merje pergjigjen direkt Ce do oren ne USA ?
No no pergjigjen e jap kur tjem e pregatitur e Wii skam Shkon ne palester?
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne No no pergjigjen e jap kur tjem e pregatitur e Wii skam Shkon ne palester? Palester jo. Po bej ecje,vrap & biçiklete! Ti ca ben ?
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne No no pergjigjen e jap kur tjem e pregatitur e Wii skam Shkon ne palester?
Ne lidhje me palestren?
PO. )