Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > "Bari i thashethemeve"
Gjithsej 296 faqe: « E parë ... « 50 51 52 53 54 55 56 57 58 [59] 60 61 62 63 64 65 66 67 68 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
durrsake_topolake
virtualmente virtuale

Regjistruar: 17/05/2004
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 908

po qeras the?? epo dua edhe une njeher qyl
nuk te harxhoj nje kafe te shkurter dua une, ca llogje dhe jeni rehat me mua pastaj

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 09 Dhjetor 2004 20:09
durrsake_topolake nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsake_topolake Kliko këtu për të kontaktuar me durrsake_topolake (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsake_topolake Shto durrsake_topolake në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsake_topolake në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hirushja
Lule mos prekese

Regjistruar: 07/08/2003
Vendbanimi: Misterioze
Mesazhe: 1475

Gjera kemi shume unforgivable po bej nje pyetje qe te zgjerojm muhabetin.

Mesazh i vjetr 09 Dhjetor 2004 20:11
hirushja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hirushja Kliko këtu për të kontaktuar me hirushja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: hirushja Shto hirushja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hirushja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hirushja
Lule mos prekese

Thumbs up

ciao durrsake si te kemi? Nuk thuhet qyl por respekti i shqiptarit edhe sot e kesaj dite ka ngelur, gje qe me pelqen. Ketu ku jetoj une, secili duhet te paguaj per veten e tij. Ehu apo si bie shume ta maresh te gjithe shoqerine......

Mesazh i vjetr 09 Dhjetor 2004 20:14
hirushja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hirushja Kliko këtu për të kontaktuar me hirushja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: hirushja Shto hirushja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hirushja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
X-File
Selector

Regjistruar: 05/10/2004
Vendbanimi: Purgator
Mesazhe: 479

PO una e bera pyetjen, te pyeta nese do na tregosh ndoj gje qe nuk e dim ne,ndoj Risi si thuhet

Mesazh i vjetr 09 Dhjetor 2004 20:18
X-File nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të X-File Kliko këtu për të kontaktuar me X-File (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: X-File Shto X-File në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto X-File në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hirushja
Lule mos prekese

Ok, po e nis....Sot si asnje dite tjeter po pertoj te behem gati e te dal se kam pune shume.......Tani vertet duhet te cohem nga karrikja e te behem gati. Dite te mbare dhe gjithe te mirat qe te dyve.

tung

Mesazh i vjetr 09 Dhjetor 2004 20:24
durrsake_topolake
virtualmente virtuale

Regjistruar: 17/05/2004
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 908

Citim:
Po citoj ato që tha hirushja
ciao durrsake si te kemi? Nuk thuhet qyl por respekti i shqiptarit edhe sot e kesaj dite ka ngelur, gje qe me pelqen. Ketu ku jetoj une, secili duhet te paguaj per veten e tij. Ehu apo si bie shume ta maresh te gjithe shoqerine......

ciao hirushe, mire me keni porsi top. epo une e shkreta jam mesuar gjithmone duke ofruar(jo se kam shume para e )kur me ofrojne dicka mua sesi me duket
mgjth adhe mua me pelqen si gje, kjo qe ofrojme, mjafton mos ta eksaxherojme se ka edhe nga to qe perfitojne.
mgjtht une ktu te forumi ofroj sa here te doni ju ...........
pastaj ia filloj me veresi une, me emrin te lista

Mesazh i vjetr 09 Dhjetor 2004 20:36
durrsake_topolake nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsake_topolake Kliko këtu për të kontaktuar me durrsake_topolake (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsake_topolake Shto durrsake_topolake në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsake_topolake në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
oliinter
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/10/2004
Vendbanimi: brunssum netherland
Mesazhe: 3833

Pershendetje!

Me falni qe kam munguar keto dite ne lokal por kam qene shume i zene me pune!
Merni dicka per te pire se sot do ju qeras une.

Hej lako nderroje pak muziken se na merziti kjo e vjetra.

Hajd respekte forumista!

Mesazh i vjetr 09 Dhjetor 2004 21:16
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lako
Kingu

Regjistruar: 20/09/2004
Vendbanimi: tiran
Mesazhe: 155

Re: Pershendetje!

Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
Me falni qe kam munguar keto dite ne lokal por kam qene shume i zene me pune!
Merni dicka per te pire se sot do ju qeras une.

Hej lako nderroje pak muziken se na merziti kjo e vjetra.

Hajd respekte forumista!

edhe une kamarjeri kam munguar

leqe lokali per nje muaj ka qene mbyllur po nejse

ajde ca do porosisni

Mesazh i vjetr 10 Dhjetor 2004 00:18
lako nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lako Kliko këtu për të kontaktuar me lako (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lako Shto lako në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lako në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dieFaustNeu
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 26/11/2004
Vendbanimi: atje
Mesazhe: 786

i kafe t'mesme me pak si shoku xhemal

Mesazh i vjetr 10 Dhjetor 2004 00:20
dieFaustNeu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dieFaustNeu Kliko këtu për të kontaktuar me dieFaustNeu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dieFaustNeu Shto dieFaustNeu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dieFaustNeu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lako
Kingu

Regjistruar: 20/09/2004
Vendbanimi: tiran
Mesazhe: 155

ka drejt olinter duhet ndruar muzika po i fus i dans une edhe e flej menjen

kam harru me e ndru kete te vjetren

Mesazh i vjetr 10 Dhjetor 2004 00:21
lako nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lako Kliko këtu për të kontaktuar me lako (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lako Shto lako në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lako në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 05:00 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 296 faqe: « E parë ... « 50 51 52 53 54 55 56 57 58 [59] 60 61 62 63 64 65 66 67 68 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > "Bari i thashethemeve"

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar