Tulipani
< ArtHolic >

Regjistruar: 12/01/2007
Vendbanimi: Secret Garden
Mesazhe: 4717
|
Citim: Po citoj ato që tha kotka
une kafen kosovar e pi te scrupullt cdo mengjes dhe cdo kohe pa sheqer, black si i thone keta kendej. edhe ekspreson pa sheqer e pi, edhe qokolaten e ha te nga ato te zezat e hillura.
po per mua komplimenti me i mire qe mud ti besh nje femra eshte ti lavderosh gjithmone gatimin dhe kurre mos tja kritikosh.
ajo gjithmone ne kete menyre do permiresoje menyren e gatimit dhe te servirjes duke te dashur me shume. kurre mos permendni si gatuante mamaja juaj edhe pse gatimi i nenes eshte nga me te miret.
Kotka nese do pinim dicka bashke do te vidhja sheqerin per aq me sheqer sa i pi gjerat 
por personalisht s'jam dakort kur thua qe komplimenti me i mire ndaj nje gruaje eshte gatimi i saj e kurrre mos ia kritikosh. Nje grua eshte me shume se sa nje pjate e mire ne tavoline, gatimi eshte nje akt dashurie (te pakten si e perceptoj une) por eshte dhe gjeja me e dukshme e prekshme thote: me shiko jam ketu. Ajo do komplimentin/pergezimin per cdo gje qe i perket qenies se saj nese jane te merituara sepse komplimentat idiote te paverteta jane per njerezit idiote.
ps.s'ka lidhje por doja te thoja dicka ne favor te atyre meshkujve qe dine te gatuajne, per ne grate jane nje imazh shume shume