Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Psikologjia > Si ti njohesh me mire femrat Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 15 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Citim:
Po citoj ato që tha ida19ath

diabolic nqs nuk i jep rendesi, as ajo s'do te japi. jep sa te japin (as me shume, as me pak). kjo po me ndodh dhe mua. nuk me jep, nuk i jap. me te mire se veten nuk bej asnje qe ketej e tutje.

E shikon o ida qe ne raporte dashurore duhet te lozesh sado pak, ose me sakte duhet te llogarisesh kaq dashuri me dha sot dhe kaq duhet ti jap neser . Per cdo gje duhet te mendojm dy here dhe ky eshte varri i dashurise llogaritja e atyre qe bejm . Te japesh dashuri me mas nuk eshte prej njerzish te dashuruar eshte prej njerzish qe kujtojn se jane te dashuruar. Gjithsesi une personit qe kam dashur i kam dhene gjithcka dhe ky ka qene gabimi im , sepse dikush me ka thene dikur se smund te jesh i dashuruar dhe i zgjuar ne te njejten kohe... Nje pershendetje per ty...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 08 Shkurt 2006 02:27
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Baby Birba
Anetar i ri

Regjistruar: 09/12/2005
Vendbanimi: nuk e di...
Mesazhe: 11

Thumbs up

Femrat??????????

Mos e vrisni mendjen cuan hic fare nuk humbni noi gjo te madhe ,ato qe i kane kuptuar femrat kane perfunduar:
1.te cmendur
2.si romeo
3.kane perfunduar...

Mesazh i vjetër 08 Shkurt 2006 15:06
Baby Birba nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Baby Birba Kliko këtu për të kontaktuar me Baby Birba (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Baby Birba Shto Baby Birba në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Baby Birba në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ida19ath
akooooma studente

Regjistruar: 14/11/2005
Vendbanimi: Greece
Mesazhe: 374

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic

Te japesh dashuri me mas nuk eshte prej njerzish te dashuruar eshte prej njerzish qe kujtojn se jane te dashuruar. Gjithsesi une personit qe kam dashur i kam dhene gjithcka dhe ky ka qene gabimi im , sepse dikush me ka thene dikur se smund te jesh i dashuruar dhe i zgjuar ne te njejten kohe... Nje pershendetje per ty...

une nuk thashe qe jam e dashuruar. thjeshte me pelqen, por perderisa ai nuk interesohet per mua, une pse te interesohem?
dashuroni me mendje dhe jo me zemer se mund t'iu marre lumi.
gjithe te mirat diabolic.

Mesazh i vjetër 08 Shkurt 2006 17:52
ida19ath nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ida19ath Kliko këtu për të kontaktuar me ida19ath (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ida19ath Shto ida19ath në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ida19ath në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
freespirit
Anetar i pa konfirmuar

Regjistruar: 16/12/2004
Vendbanimi: ne boten time
Mesazhe: 525

Citim:
Po citoj ato që tha Pitkini
shejtone ndoshta ke te drejte. Por sic e thash edhe me par nuk ja vlen te flas me ty.

E ke gabim Pitkin. Cdo femere i pelqen nje mashkull i dashurua marrezisht, problemi eshte se ajo vajza duhet ta dije se ne cfare shkalle e do ti. Dhe ne fillin bejme ca teka se na pelqen kur dikush na do shume. Tani eshte pune e veshtire se te duhet te konkurosh me te dashurin e saj. Une mendoj se s'duhet te dorezohesh apo te rrish pa gjume por te besh dicka rreth problemit. Duhet tia thuash ate qe ndien dhe ta bindesh dhe ketu hyn edhe forca e karakterit mashkullor. Menyra dhe momenti sia thua ka te bej shume dhe ne kete moment me vjen keq te them ska vend per lote. Por mos u shqeteso se ke qare se kur dashuron eshte normale. Eshte pak pune m... po me femrat duhet te tregohesh edhe dhe i fort ne karakter por edhe i bute ne te njejten kohe. Lufto per te Pitkin dhe vetem tregohu vetvetja. Nuk eshte se ajo eshte martuar. Po nuk u dorezove ajo do ta kuptoj sa e do ti.
E ke degjuar ate kengen e bionces "I want a soldier" Po tia degjosh me vemendje tekstin mund te mesosh dicka me shume rreth femrave.

Mesazh i vjetër 20 Shkurt 2006 03:42
freespirit nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të freespirit Kliko këtu për të kontaktuar me freespirit (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: freespirit Shto freespirit në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto freespirit në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
freespirit
Anetar i pa konfirmuar

Regjistruar: 16/12/2004
Vendbanimi: ne boten time
Mesazhe: 525

Pitkin edhe nje gje femrave u pelqen drama. Keshtu qe mbaje ne mendje.
good luck again

Mesazh i vjetër 20 Shkurt 2006 03:48
freespirit nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të freespirit Kliko këtu për të kontaktuar me freespirit (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: freespirit Shto freespirit në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto freespirit në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ksenia
Ne vendlindje

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: TR
Mesazhe: 894

lol
Me pelqeu sinqeriteti i Pitkinit.
O pitkin po ti dukesh ende ne fazat e para te perballjes me femrat. Mos kerko te dish cdo gje shume shpejt sepse i humbet bukuria...
Per te qene i suksesshem me femrat duhet ne rradhe te pare te jesh vetvetja se ndryshe do te gjendesh perpara situatave te pakendshme qe do te bejne te ndihesh ne pozite te veshtire...
Njihe njehere femren, meso se cfare ajo kerkon, cfare deshirash ka???Nese je ne gjendje te jesh pjese e saj Haleluja!!!
Dashurichka te mbara!!

Mesazh i vjetër 11 Prill 2006 16:44
ksenia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ksenia Kliko këtu për të kontaktuar me ksenia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ksenia Shto ksenia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ksenia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
oliinter
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/10/2004
Vendbanimi: brunssum netherland
Mesazhe: 3833

hahahahahaha nje teme e bukur

pse mer djale ku ke qene deri tashme?

nuk duhet shume per te njohe femrat mjafton qe ne cdo kohe te mos ja u prishesh qejfin,,, me vone dmth me kalimin e kohes e di vete si duhet te veprosh

ka shume femra qe duke kaluar nje periudhe kohe te afrohen aq shume saqe ti nuk e ke idene dhe te duhet shume kohe me i largu perseri.

kjo eshte filozofi mashkullore "afrohu mer cfare te duhet dhe ike pa lene gjurme"

chao burazer dhe uroj te kesh sukses

Mesazh i vjetër 11 Prill 2006 16:52
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Green_Mamba
'

Regjistruar: 12/03/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 205

Kollaj vertete i duket disave per te njohur femrat...shume e thjeshte...
Mua me kujtohet freud qe ka thene dikur " " pas gjithe ketyre viteve pune kerkimore dhe shkencore me njerezit dhe psikiken e tyre; asnjeher nuk kuptova mire se c'kerkon me te vertete nje femer"

PS: mua me vjen mire kur ndesh shqiptare qe e kane kuptuar. Lum ata!!!

Mesazh i vjetër 14 Prill 2006 02:33
Green_Mamba nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Green_Mamba Kërko mesazhe të tjera nga: Green_Mamba Shto Green_Mamba në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Green_Mamba në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
bylis
i n o t

Regjistruar: 28/01/2004
Vendbanimi: ne pica
Mesazhe: 147

Re: Dua ti njoh me mire FEMRAT. SI ????

Citim:
Po citoj ato që tha Pitkini
Nga femrat spara kam shume haberl. Jo se jam shum keq por kur jam dashuruar me ka dale huq. Sepse mbi te gjitha nuk kam shume guxim ta propozoj (se ashtu jane rrethanat.). Si ta rrit kete guxim ???

Pastaj problem mendoj eshte se femren nuk e njoh shume mire. A ka ndonje liber qe te me tregoje mbi femren (kenaqesite, sjelljen etj etj), ose nje liber ku ne titull te beje pjese "suksesi ne dashuri".

Mire do te ishte sikur ndonje femer e forumit, e shkathet, pak psikologe te me "kaliste" pak me emaile ose ne MSN.

Ky eshte nje problem i madh me mua sepse me ka ndikuar ne cdo fushe te jetes sime. Tash nuk kam as vullnet, nuk mesoj ne mesime, jam si i ploget etj etj etj vetem se nuk kam shum guxim me ja thene propozimin.

Gjithe te mirat...

Paske preblem te madh ti mik ,do te marri kohe ta lexosh ate librin

Mesazh i vjetër 14 Prill 2006 08:58
bylis nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bylis Kliko këtu për të kontaktuar me bylis (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: bylis Shto bylis në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bylis në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Do ti njohesh me mire femrat? Ok!Gje emire eshte qe pyet se shton horizontin.pastaj eshte dhe nje fjale e urte:
NUK MBUSHET PUSSI ME PESHTYMA,prandaj futju punes ne terren qe tna nderosh

Mesazh i vjetër 09 Maj 2006 13:56
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 06:23 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 15 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Psikologjia > Si ti njohesh me mire femrat

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar